TrueStuff holder ualmindelig høj kvalitet og er smukt sengetøj. Selv efter mange gange vask ved 60 grader, beholder det facon og farve fremragende. At det er GOTS certificeret er meget vigtigt, så vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har handlet hos TrueStuff gennem mange år og har altid været yderst tilfreds. Smukt og lækkert økologisk sengetøj, som holder i mange år. Betræk kan ofte kan kombineres på tværs så det er nemt at sup... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det skønneste økologiske sengetøj og håndklæder. Har købt flere sæt igennem de sidst 10 år, mest fordi det er rart med forskellige mønstre - de er holder facon, de holder farver, de holder vask efter... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sengetøjet fra TrueStuff er af en fremragende kvalitet, der tåler vask i mange år, uden at det kan ses eller mærkes. Jeg bruger stadig håndklæder i hør/bomuld, jeg købte for flere end 15 år siden, o... Zobacz więcej
Eksklusivt sengelinned, mange størrelser, også til dobbelte og ekstra lange dyner og puder i specialmål. 100% certificeret økologisk bomuld.
Stubagervej 11, 8220, Brabrand, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od TrueStuff
Lidt langsom levering - men hurtigt svar da jeg henvendte mig - og fuldt ud tilfreds med det sengetøj jeg har købt - meget lækker økologisk kvalitet

Odpowiedź od TrueStuff
Lækkert sengetøj og ved fra tidligere køb at det er rigtig god kvalitet.
Prompte und zuverlässige Lieferung, das Bettlaken ist wunderbar; danke

Odpowiedź od TrueStuff
Pakken endte ved en fejl hos forkert postudbyder, men True Stuff handlede hurtigt og fik den omfordelt relativt hurtigt. Serviceafdelingen holdt mig godt underrettet undervejs, god service :)

Odpowiedź od TrueStuff
we are very happy with our new bed linen. She is super beautiful and feels very good. Knowing about organic cotton makes sleeping even more relaxing!

Hello from Germany,
Almost eight years I slept happy and well under my Truestuff "Spring Dawn" duvet cover 200 x200 cm. Washing it regularly and putting it direct back on my duvet it lasted all these years. Now 8 weeks ago it was torn. :(
So I wrote Hanne Kjeldsen Sall at Truestuff and she helped me to get a new one! This mad me so happy!!
I love Truestuff
Beate

Odpowiedź od TrueStuff
Hurtig levering og ekspedition. Alt fungerede.
Virkelig lækkert sengetøj. Eneste problem er at børnene tager det med sig, når de flytter hjemmefra...
Stort udvalg af luksus pudebetræk og dynebetræk. Vi har også nogle meget stærke, tætte lagener fra Truestuff, som holder madrasserne rene.
Truestuff er gode til at svare, når vi har specifikke ønsker.
Jeg købte et sæt sengetøj i beige i juni sidste år, som dog først blev taget i brug for nylig. Sengetøjet er virkelig skønt, men efter blot en vask har det desværre mistet farven, hvilket jeg blev utrolig ked af. Jeg henvendte mig til Truestuff, og sendte endda sengetøjet til dem, så de kunne se det selv. Sengetøjet er vasket helt efter anvisningen, med vaskepulver uden blegemiddel. Hanne fra Truestuff, som jeg har haft korrespondance med, er desværre slet ikke imødekommende. Resultatet er, at jeg nu modtager sengetøjet retur og Truestuff ønsker ikke at imødese min reklamation. Jeg må sige, at jeg virkelig er skuffet! Både over, at det ellers så fine sengetøj har mistet farven, men også over den mangel på kundeservice, som jeg efterfølgende har oplevet.

Odpowiedź od TrueStuff
Vi kan ikke sove i andet end Truestuffs sengetøj, ikke tørre vores krop i andet en øko bomuld. Deres tekstiler og farver tilfredsstiller alle vore behov. Alt er vævet af slidstærke materialer, så jeg er kommet derhen, at jeg giver sengetøj i gave, da jeg selv har nok.
Altid herligt at lægge rent sengelinned på- fordi det er smukt for øjnene,føles godt mod kroppen, og jeg ved det er produceret under ordentlige forhold. Oplagt til gaver bryllup og barnedåb!
Modtog to sæt sengelinned med forskellig blå nuancer på betrækket.

Odpowiedź od TrueStuff
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.