⭐⭐⭐⭐⭐ Uitzonderlijke service van Bjorn! Hij was erg vriendelijk, professioneel en behulpzaam tijdens onze bezichtiging. We waardeerden het enorm hoe hij de tijd nam om naar onze wensen te luisteren... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De maximum aantal sterren dat we kunnen geven, zijn 5 sterren, anders hadden we er ongetwijfeld meer gegeven. De medewerkers bij Trevi Axus Puurs zijn zeer bekwaam (een krak in hun vak 😉) super vrie... Zobacz więcej
Trevi Axus te Puurs met als dossierbeheerder Bjorn Van Praet. Algemeen heeft Trevi Axus een ruim aanbod en duidelijk weergegeven. Bjorn heeft me altijd zeer professioneel te woord gestaan. Goede... Zobacz więcej
Wij verhuren ons appartement met Trevi- Axus. Zij ontzorgen de klant volledig in verband met deze verhuring. Dit altijd met een correct en aangenaam contact , waarbij je ook regelmatig een update... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Agencja nieruchomości
- Blok mieszkalny
- Zarządca nieruchomości
- Nieruchomości – wyceny
- Konsultant ds. nieruchomości
Napisane przez firmę
TREVI AXUS: Verkoop en verhuur van vastgoed, appartement, huis, villa, grond, bedrijfsvastgoed, advies bij projectontwikkeling, verkoop van nieuw vastgoed, vastgoedbeheer, advies inzake vastgoedbeleggingen, beheer van projecten en installaties, beheer ...
Trevi Axus, het meest beoordeelde vastgoedkantoor uit de streek !
Napisane przez firmę

- Vertrouwen begint bij openheid
- Bij Trevi Axus houden we ervan om samen te werken in een goede verstandhouding, op een eerlijke manier en vooral met de glimlach. Het vertrouwen staat bij ons centraal. Onze klanten zeggen dikwijls dat dit voor hen het verschil maakt.
Dane kontaktowe
Dorpshart 10, 2870, Puurs, Puurs, Belgia
- 032980202
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Heel vlotte en transparante samenwerking van begin tot einde.
Bij Trevi Axus hanteren ze een persoonlijke aanpak: ze zijn heel vriendelijk, spreken je aan met je voornaam en nemen contact op wanneer er vragen zijn of wanneer er informatie moet worden doorgegeven. Ze geven ook gericht advies.
De communicatie was snel en duidelijk en de bezichtiging was goed georganiseerd. Dankzij hun hulp heb ik snel een fijn appartement gevonden.
Heel vriendelijke mensen
Droom huurwoning
Bjorn heeft zijn uiterste best gedaan voor ons..Gezien de huidige situatie op de verhuurmarkt was het niet gemakkelijk maar toch hebben we ,mede dankzij Bjorn , onze droom woning gevonden om te kunnen huren.
Dank ook naar Toni voor de perfecte uitleg tijdens het ondertekenen van het huurcontract.
Top service
Alles is correct verlopen. Trevi axus streeft naar kwaliteit, niet naar zo rap mogelijk geld verdienen.
Correcte opvolging van onze zoekcriteria
Super ervaring
Correcte service
Correcte service
Zeer aangename, vriendelijke en respectvolle mensen
Eerlijke en correcte onderhandelingen
Eén van de top immokantoren
Men probeert problemen zo snel mogelijk…
Men probeert problemen zo snel mogelijk op te lossen. Ze bellen altijd terug als er niet direct kon opgenomen worden
Ik had nog een mail gestuurd ivm de…
Ik had nog een mail gestuurd ivm de brandverzekering en nog geen antwoord gehad
Goede samenwerking
Een aanrader om mee samen te werken:
-Behulpzaam.
-Vlotte communicatie.
-Eerlijk en open.
-Kennis van zaken.
-Heel professioneel.
goede uitleg
Zoals altijd is de service perfect!
Aangename ervaring
Heel vlot verloop van de hele procedure bij de verhuur van het appartement. Stipt, correct, efficiënt en professioneel.
Dankjewel!
Dankjewel voor de snelle, vlotte, correcte en vriendelijke service in onze zoektocht naar een woonplaats in centrum Puurs!
Geweldige service
Geweldige, duidelijke en transparante service! Geen vraag is te veel. Zowel Bjorn, Thibo als Toni hebben ons zeer goed geholpen met onze moeilijke zoektocht naar een appartement!
Doświadczenie Trustpilot