Var lidt skeptisk efter at have læst alle de dårlige anmeldelser, men tænkte jeg tog chancen, da jeg ikke kunne finde produktet til samme pris andre steder. Det kom hurtigt og det hele gik uden prob... Zobacz więcej
www.tretti.dk
Bestilte gressklipper hos Tretti. Ble først litt forbannet over at forsendelse koster 500kr men valgte å bestille allikevel da vi trengte varen. Men leveringen tar nesten en uke, da de bruker Bring so... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg købte en Phillips docking station hos jer der gik i stykker efter første år har skrevet 15 mail ringet 36 gange prøvet at tage fra Fyn til Sjælland til en adresse i havde med der stod bare et par... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
2014.01.01: varen (støvsuger) bestilt 2014.01.02: købsbeløb - ca. 1300 kr. - trukket (som de ellers selv påstår først sker ved afsendelse af varen) 2014.01.07: første forespørgsel på ordresta... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Tretti.dk sælger hårde hvidevarer og husholdningsapparater på Internettet til lavere priser end i almindelige butikker. Da vi sælger vores produkter fra vores onlinebutik, i stedet for i almindelige butikker er vi ikke belastet af høje huslejer og høje omkostninger til salg, personale, lager og butikeksponering. Ved at kunne begrænse de faste omkostning, så kan tretti.dk tilbyde lavere priser til vores kunder. Med flere veletablerede partnerskaber, og med førende leverandører, tilbyder tretti.dk et stort og velkendt udvalg af produkter. Vi samarbejder med anerkendte speditører, der hjælper os med en landsdækkende leverance. Den normale leveringstid ligger på 2-7 arbejdsdage - og fragten er gratis for køb over 600 kr!
Toldbodgade 18 5, 1253, København K
- info@tretti.dk
- www.tretti.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
En af de heldige måske ???
Kan godt se her inde at folk har haft rigtig mange dårlig oplevelser med tretti men jeg har handlet hos dem flere gange nu og jeg har aldrig oplevet problemer har også flere gange snakket med deres kundeservice hvor jeg fik svar rimelig hurtig om jeg så bare er en af de heldige skal jeg ikke kunne sige men kan kun sige jeg har haft gode oplevelser og er ganske tilfreds med at handle hos tretti :)
Hold jer langt væk
Bestilte desværre bageplader hos dette svindler firma inden jeg checkede dem ud her på trustpilot. Det skulle jeg aldrig have gjort. Har intet modtaget. Hold jer langt væk fra dette firma. Svindlere 😡😡😡
Hævet penge for aflyst ordre og vil ikke refundere pengene
Aflyst ordren de sender alligevel, og hæver penge, vil ikke tiltrods for 1, 5 mdr kontakt x mange. De skriver altid at de nok skal overføre pengene, det er endnu ikke sket.
De er svindlere.
Manglende faktura
Den bestilte vare ankom som planlagt og bestilt, men der mangler faktura, og dermed garantibevis. Det er svært...umuligt at komme i telefonisk kontakt med det firma.
You chose the wrong man!
Jeg bestilte den 1/1 nogle varer, og beløbet blev trukket den 2/1 fra min bankkonto. I går skriver jeg så til dem, for at høre om mine varer snart bliver afsendt, da der står man får levering inden for 2-7 hverdage, men min ordrer står stadig kun til at være under forberedelse. Jeg modtager så en mail, hvor der står de har annulleret min ordrer, da pengene ikke kunne trækkes fra min konto, på trods af jeg har dokumentation på de har fået pengene.
Den vare jeg havde købt og betalt produceres ikke mere!
Jeg blev informeret om at det strygejern som Tretti.dk reklamerede med, og som jeg købte og betalte ikke længere er i deres leverandørs sortiment!!!??? I deres e-mail til til mig foreslår de et alternativt produkt som bare viser sig at være en side med 100 andre strygejern!!?? Det lader ikke til at de overhovedet forsøgte at finde noget tilsvarende at anbefale når nu de havde lavet den fejl, eller også var det bare en maskine der sendte den mail??
Jeg foreslog at de sendte et 200kr dyrere strygejern med de samme specifikationer i stedet, men så synes de hellere vi skulle lade handlen gå tilbage..
Jeg synes det er useriøst at de ikke holder deres sortiment opdateret, og dårligt at de ikke komprnserer for den efterfølgende ulejlighed..
Heldigt?
Jeg købte et produkt på hjemmesiden som egentlig stod som grøn = på lager (levering 5-7 hverdage). Da jeg så har det i kurven ser jeg pludselig at den er orange = på fjernlager (7-9 hverdage)
Jeg sender en mail til kundeservice for at høre og rigtig nok så er det på deres fjernlager. Jeg mailer frem og tilbage om hvorvidt det kan være fremme inden jul og ændre så min leveringsadresse da de mener at det højest sandsynligt vil komme mellem jul og nytår.
Lige pludselig lander det så i dag d 19. december på min først oplyste adresse? (man får intet tracking nummer så det kom meget uventet)
De 4 stjerne kommer af at jeg har fået hurtige svar og super god kundeservice igennem hele forløbet.
Jeg synes det er ærgerligt at der ikke vises den samme lagerstatus når man kigger på varen og til når den så er i kurven, jeg kunne vel at mærke gå ind efter jeg havde købt det og stadig se et grønt markat på produktet så det var ikke fordi jeg købte det sidste.
Og så er det selvfølgelig ikke i orden at sende det til den første adresse, når jeg nu havde lavet den om. Det var heldigt at jeg ikke var gået på juleferie endnu da det var en firma adresse.
Men jeg er nu bare glad for at have fået mit produkt hurtigere end forventet. :)
Billigt og godt
Bestilte 2 vaffeljern en fredag og fik dem ugen efter.
Eneste minus er jeg ikke fik et track 'n trace nummer, så jeg kunne følge forsendelsen
Lang leveringstid og reklamation nytter ikke
Købte en Sodastream sodavandsmaskine + ekstra flaske og kulsyrepatron. Leveringstiden var små 4 uger. PET flasken der fulgte maskinen havde desværre en udløbsdato med kun 1 år tilbage hvorefter den skal udskiftes, hvor en "frisk" har mere end 2 år. Kundeservice er venlige (derfor en stjerne) men kunne ikke hjælpe mig. Jeg synes at de burde ombytte eller give kompensation.
OPDATERING 14-11-2014 Kundeservice efterfølgende tilbudt mig en ny PET-flaske, som nu skulle være afsendt. Derfor ændrer jeg min anmeldelse fra én * til ***
Bestil aldrig igennem Tretti.dk
Jeg bestilte 2 sæt bestikpakker og en peberkværn for ca. 20 dage siden. (går ikke ud fra de skal producere tingene inden de sender dem!!!) Varerne er endnu ikke kommet og Tretti.dk vender ikke tilbage på mine henvendelser. Skal jeg så købe dem et andet sted og så pludselig kommer de fra Tretti.dk hvor jeg så skal betale 95 kr. for at returnere dem!! Har bedt dem annullere handlen men de vender jo som sagt ikke tilbage :-(
Så kan kun anbefale at man ikke handler der..
Burde have 0 stjerner
Dette firma ignorerede alle former henvendelser da jeg fik en defekt vare leveret. En telefonsvare fortalte i en uge at man skulle ringe på et andet tidspunkt og afbrød opkaldet.
Jeg sendte varen retur ved at følge anvisninger på deres hjemmeside uden jeg hørte noget. Men så efter 1 måned kom pakken retur med teksten "retur fra udlandet". Jeg fik ingen faktura på købet til at starte med (heller ikke på mail), hvilket gør det svært at gøre noget ved dem. De har trukket penge på min konto og jeg prøver at få banken til at tilbageføre dem.
Verdens værste nethandel
Var naiv nok til at tro, at et skandinavisk firma ikke ville snyde folk. Købte og modtog en defekt OBH Nordic luftrenser d. 8 august. Har i dag d. 28 august trods utallige henvendelser om tilbagesendelse af apparatet INTET brugbart hørt. Kun et par lakoniske beskeder om at vende tilbage.
Hvor svært kan det være at sende en returlabel og få byttet varen? Har handlet med nethandler i masser af lande og aldrig før har jeg oplevet en så dårlig behandling. Jeg står med et ubrugeligt apparat 1200 kr fattigere og kan ikke få nogen i tale - hold jer langt væk fra det firma.
Niels Henriksen
Præstø
INGEN KONTAKT !!!
Jeg har købt en varer som jeg har fortrudt, nu har jeg pøvet at komme i kontakt med kundeservice i 12 dage får at en retur seddel.. men nej ingen kontakt.... når de 14 dage er gået, kan jeg ikke bruge min fortrydelsesret længere... nøj jeg er træt af det. KØB IKKE HER !!!!
Elendig leveringstid
Find en anden leverandør med mindre du foretrækker ugers leveringstid
Håbløs leveringstid!
Jeg bestilte en aircondition d. 7/7, og har ikke modtaget den endnu (26/7).
Jeg skrev og klagede for en uge siden, hvor jeg blev lovet at der ville blive sat gang i sagen, og så gik der yderligere 2 dage hvor der intet skete. Den bliver så angiveligt afsendt med Bring, men i 2 dage stod der på deres side at de endnu ikke havde modtaget pakken. Den bliver så endelig afsendt om fredagen, så nu må jeg yderligere vente weekenden over på min pakke. Det er bare ikke godt nok! Slut med at handle der mere, nogensinde!
Stol IKKE på leveringstiden
Bestilte en Airconditioner mandag morgen. Den var på lager og havde 0-3 dages leveringstid. Nu her 5 dage senere er der stadig ingen tracking registrering, selvom de har været så venlige at hæve pengene på min konto. Det er sgu godt nok dårlig kundepleje. Intet svar på mails. Vælg en anden leveandør.
Det går bare ikke godt for Tretti.dk
Som en del af CD-ON gruppen, der vel er skandinaviens største e-handelsforetagende, burde man forvente der var styr på sagerne, men det halter. Svar på forespørgsler indenfor 24 timer, som der loves, er i midt tilfælde blevet til intet svar og selv om de har gode priser på det produkt jeg ønsker, så tør jeg simpelthen ikke handle hos dem, når det skal være så svært at komme i kontakt med dem (skulle også igennem flere knapt-så-smarte support systemer, inden jeg kunne stille mit meget enkle spørgsmål til en vare, hvor der bare stod "produktbeskrivelse kommer") og der er hverken telefonnummer eller en e-mail, man kan skrive til. Det er en ommer Tretti.dk, hvis i også vil handle med danskerne!
holder ikke over hovedet
til dato den værste oplevelse jeg har haft med nethandel
BOYCOT Tretti - Utroværdig og useriøs og uden livstegn!
Jeg har forgæves søgt at skrive til jer adskillige gange vedr. manglende betaling af reparation af defekt vare. (vi er leverandør og i har bedt os om at reparere en af jeres kunders støvsugere).
Jeg finder det under al kritik, at der overhoved inden svar kommer fra de af jer der har bestilt reparationen, som er følgende:
ina.isotalo@tretti.no
robin.erlandsson@tretti.se
stefan.bensmo@tretti.se
info@tretti.dk
Jeg håber at I her tager tingene langt mere seriøst, og viser et livstegn.
Skriv til mig på allan at woods.dk eller ring til mig på tlf. +4526161636.
Perfekt
Bestilte en Blueair luftrenser om tirsdagen og havde den fredag formiddag. Kunne hele tiden følge med, hvor langt pakken var nået. Alt forløb som det skulle.