www.tretti.dk

Oceniono na 5 z 5

Var lidt skeptisk efter at have læst alle de dårlige anmeldelser, men tænkte jeg tog chancen, da jeg ikke kunne finde produktet til samme pris andre steder. Det kom hurtigt og det hele gik uden prob... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Bestilte gressklipper hos Tretti. Ble først litt forbannet over at forsendelse koster 500kr men valgte å bestille allikevel da vi trengte varen. Men leveringen tar nesten en uke, da de bruker Bring so... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte en Phillips docking station hos jer der gik i stykker efter første år har skrevet 15 mail ringet 36 gange prøvet at tage fra Fyn til Sjælland til en adresse i havde med der stod bare et par... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

2014.01.01: varen (støvsuger) bestilt 2014.01.02: købsbeløb - ca. 1300 kr. - trukket (som de ellers selv påstår først sker ved afsendelse af varen) 2014.01.07: første forespørgsel på ordresta... Zobacz więcej

1. Salon kosmetyczny
  2. Sklep AGD
  3. Sklep RTV
  4. Sklep z grillami
  5. Sklep z przyborami kuchennymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Tretti.dk sælger hårde hvidevarer og husholdningsapparater på Internettet til lavere priser end i almindelige butikker. Da vi sælger vores produkter fra vores onlinebutik, i stedet for i almindelige butikker er vi ikke belastet af høje huslejer og høje omkostninger til salg, personale, lager og butikeksponering. Ved at kunne begrænse de faste omkostning, så kan tretti.dk tilbyde lavere priser til vores kunder. Med flere veletablerede partnerskaber, og med førende leverandører, tilbyder tretti.dk et stort og velkendt udvalg af produkter. Vi samarbejder med anerkendte speditører, der hjælper os med en landsdækkende leverance. Den normale leveringstid ligger på 2-7 arbejdsdage - og fragten er gratis for køb over 600 kr!

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

ALDRIG ALDRIG ALDRIG !!!!!

Har bestilt en pandekage bager på deres hjemmeside, men man får absolut intet svar fra dem når man sender dem en mail, nu har den været i bestilling i over tre uger, og den når jo nok ikke frem til jul. kunne have bestilt den på en anden hjemmeside ØV ØV. Men kan se at jeg ikke er den eneste der føler sig bondefanget af TRETTI, jeg håber bare at jeg bliver den sidste, for de skal virkelig ikke have lov til at drive en forretning, når de er så ligeglade med deres kunder Har simpelthen spærret mit kort så de ikke kan hæve pengene. SÅ KØB ALDRIG ALDRIG ALDRIG hos TRETTI. DET ER RENT FUP:

18 grudnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Hej, Jeg har købt en Bosch MUM86 hos Tretti.dk mandag den16/12/2013 og har modtaget den den 18/12/2013. Jeg skrev til dem for at sikre mig at jeg kunne have den før jul. Og kristian fra Tretti Sverige skrev til mig at det kunne godt lade sig gøre. Jeg kunne følge varen allerede mandag eftermiddag på postens track and trace. Det har været en rigtig god oplevelse at handel med tretti.dk. God jul til alle.

18 grudnia 2013
Oceniono na 1 z 5

Har de planlagt konkurs ?

Den måde de agere på og den måde jeg er er blevet bedraget for mange tusinde kroner, indikere at de samler sammen alt de kan og går konkurs I januar.
HOLD JEG VÆK!! I får ingen svar, inge kundeservice, de trækker pengene med det samme, men sender aldrig varen. Lad jeg ikke snyde som jeg.
Jeg vil btw. snart starte en sag igennem ombudsmanden, hvor der på deres facebook vil være en email, hvor man kan sende sin sag, så de kan få deres straf. kig på deres facebook om 14 dage.

12 grudnia 2013

Fantastisk

Vi bestilte en opvaskemaskine fra dem, og den er netop blevet leveret i dag. Vi havde tjekket de knap så gode anmeldelser her på Trustpilot, men bestilte stadig.
Vi har haft kontakt til dem da vi havde spørgsmål omkring levering, og de svarede tilbage efter 2 dage, det kan godt være at de lover svar indenfor 24 timer, men man skal også tænke på at der er mange henvendelser op til jul.
Levering gik smertefrit, og fragtmanden var super flink.
Vi bestiller gerne herfra igen! Vi bestiller også gerne fra CDON, da vi kun har haft gode oplevelser med dem :)

6 grudnia 2013

Forfærdeligt firma! :(

Jeg har nu henvendt mig 2 gange i løbet af de seneste dage (ærindenumre D4B7267F75 og D88D0BF06A) og det eneste jeg har mødt er LARMENDE TAVSHED!
Det er fuldstændig uacceptabelt, og jeg er SÅ ærgerlig over, at jeg ikke checkede firmaet på Trustpilot, inden jeg bestilte en julegave hos dem.
De svarer ikke på henvendelserne, selvom de lover at svare indenfor 24 timer, og der er intet nummer, man kan ringe til.
Det er så synd for familiens mormor, som jeg har hjulpet med at bestille gaven til barnebarnet, og som havde tillid til mig mht nethandel - SKAM JER TRETTI!!!

5 grudnia 2013
Oceniono na 1 z 5

ikke eksisterende kunde service, absolut ingen kontakt

Jeg har købt en is maskine, som bare blev ved med at stå som om den var ved at blive pakket til afsendelse, det gjorde den så i 10 dage, selvom jeg skrev 4 gange blev der aldrig svaret, de sidste 2 gange aflyste jeg ordren, stadigt ingen reaktion, nu sender de den aflyste pakke alligevel, stadigt umuligt at komme i kontakt med kunde service..

hold jer LAAANGT VÆK fra TRETTI.DK og CDON.COM som er samme firma

4 grudnia 2013

Defekte produkter = ingen kundeservice

Købte en foodprocessor og første gang den skal bruges, ryger det ud fra bunden og der lugter af brændt plastik. Jeg tør ikke bruge den igen og jeg skriver via kontaktformularen på hjemmesiden, for at høre hvad jeg skal gøre. Der skulle i følge hjemmesiden gå et par dage for svar. Jeg har nu skrevet tre gange i snart 14 dage og intet svar. OBH Nordica som er producenten, var dog kun en dag om at svare, da jeg valgte og skrive til dem om produktet, for at høre om de vidste hvordan jeg skulle forholde mig. Det er ikke dem der har noget med salget at gøre, men alligevel svare de dagen efter. Se det ku i lærer af tretti.dk. Det er kundeservice!!!!!
Ordre 1064205

4 grudnia 2013
Oceniono na 3 z 5

Er de mon gået konkurs?? Ikke alligevel, se update

Opdatering 12 december.
Jeg har endelig fået mit køleskab!!! 21 dage efter.
For to dage siden blev jeg kontaktet af en fra tretti's kundeservice fra Sverige, som kunne fortælle at de havde problemer med deres danske kundeservice, de beklagede meget, og at min vare var på vej, og jeg fik også et trackingnummer.
Da jeg havde skrevet flere annulleringsmails skrev jeg igen for at høre hvad status så nu var, og her svarede de igen hurtigt, stadig på svensk.
Og ja, idag ankom mit køleskab, og det var som det skulle være.

Så der er håb forude for dem der er bange for at de måske er gået konkurs.

Jeg er selvfølgelig lettet, og den person fra Sverige som jeg skrev med virkede meget behjælpelig og ydmyg over situationen, men at man ikke kan ringe, og at der kan gå så længe for både levering af lagervarer og ikke mindst svar fra kundeservice - det,er under al kritik.
jeg tør ikke købe hos tretti.dk mere før jeg ser mange gode anmeldelser i træk igen herinde.

opdatering pr 6. december:
øv øv øv - nu har de også hævet penge for det køleskab jeg ikke har fået endnu og ikke får information om.
Surt show at jeg ikke fik sagt til banken, at de ikke måtte acceptere hævninger fra tretti.dk.
Nu kan jeg kun håbe på at jeg måske pludeslig også får en vare en dag. Godt det er koldt udenfor, så vi kan bruge terrassen til madvarene imens...
***********************

Samme historie som flere, har bestilt et køleskab d. 21/11 (som deres hjemmeside skriver er på lager), har spurgt dem via deres hjemmeside om en status d. 26/11 og nu igen idag.

Man hører intet fra dem, man kan ikke ringe til dem (selv om deres hjemmeside skriver at de har åbent mellem 9-16).

Hold jer væk, de fungerer sikkert ikke mere!!!!!

Da vi er flyttet til et nyt hus uden køleskab bliver jeg nu nødt til at annullere ordren og købe hos en anden. Jeg frygter ligesom en anden herinde, at jeg så pludselig en dag finder et køleskab i carporten....

Epilator aldrig modtaget

Jeg har bestilt en epilator den 20/11-13 og den er endnu ikke modtaget!
De besvarer ikke mails, og der er intet nummber man kan ringe til! Værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet!
Mit ordrenummer er 1074107!

Oceniono na 1 z 5

Værste mangel på kundeservice jeg nogensinde har prøvet!

Jeg tror ikke siden kører længere. Jeg bestilte en varer, som de skrev at de havde på lager, men jeg har ikke hørt fra dem siden. Jeg har sidenhen annulleret ordren, da det er en julegave og vi ikke ville vente mere. Men det har jeg hellere ikke kunnet få en bekræftelse, så nu kan vi bare gå i uvistheden om vi lige pludseligt får tilsendt en varer og skal slås med dem, for at få pengene tilbage. Man kan ikke ringe til dem og de svare ikke på mails, så det er ret håbløst...

Ekstrem dårlig kundeservice!

Jeg købte i sin tid tre Samsung produkter fra Tretti.dk, hvilket gik ganske fint og de leverede til tiden. Men nu har jeg en reklamation på et fryseskab til lidt over 6.000kr og jeg har ventet i over 8 dage, på trods af de skriver de besvarer henvendelser inden for 24 timer.
Jeg har fundet frem til deres svenske telefonnummer, og har været i dialog med dem tre gange, hvor de siger deres DK afdeling nok skal se på sagen hurtigst muligt. Der sker bare INTET!!
Sagen har kørt i over 3 uger, og har kun fået ét svar fra dem, hvor de blot skriver de ikke kan finde mig i deres system...
Jeg handler ALDRIG hos dem igen, for de yder på ingen måde nogen form for kundeservice!

Til Tretti: Sags nr 3C8660F158

26 listopada 2013

Defekte varer

Købte en Dolce Gusto Creativa som var defekt ved modtagelsen. Den originale kasse havde været åbnet, og prøve-kapslerne manglede.
Jeg valgte og reparere maskinen sellv, da jeg på denne måde kunne spare returporto, som de forlanger man selv skal betale, selvom fejlen ligger i deres egen fejlforsendelse! Ligeledes sparede jeg tid og sikkert andre ærgrelser med ventetid osv. ved ikke og returnere maskinen.

Hvad hjælper det, at det er billigt, når varen er defekt :(

21 listopada 2013

Rigtig dårlig Kundeservice!!!

Deres Kundeservice er under alt kritik. De skriver at de bestræber at besvare henvendelser på 24 timer og gerne hurtigere. Det er nu en uge siden jeg skrev til dem, og har stadig intet hørt - efter flere henvendelser! Det er simpelthen for dårligt, når de ikke angiver et telefonnummer.
Jeg ville annullere min ordre og skrev til dem dagen efter angivet ordrer i håb om, at annulleringen kunne nås inden de leverede varen. Det kunne det sagtens, hvis deres Kundeservice virket ordentlig. For her over en uge efter bestillingen, er ordren først blevet sendt idag og nu bliver jeg nødt til at sende varen tilbage på egen regning, hvilket ikke havde været nødvendigt, hvis de havde svaret på henvendelser fra kunderne som de lover.
Nu er jeg bare spændt på at se, hvor lang tid det kommer til at tage, fær jeg får mine penge retur - for de virker sgu til, at være lidt sløve i betrækket!!
Handler aldrig ved dem igen..

18 listopada 2013
Oceniono na 4 z 5

Rekommenderas

Fick min vara snabbt och bekvämt. Rekommenderas för köp. Kundtjänst kan ta lite tid att svara, men det är inga problem.

13 października 2013

Super dårlig kundeservice

Jeg har købt et produkt på Tretti.dk, og har en reklamations sag kørende med dem hvor de simpelthen ignorerer mig. Super dårlig kundeservice, og det at man ikke kan kontakte dem via telefon er under al kritik.

Lad være med at købe hos Tretti, der er så mange andre meget bedre butikker.

Til Tretti: mit ærindenummer er 09E6DFCD84

27 września 2013
Logo www.tretti.dk

Odpowiedź od www.tretti.dk

Hej Anders,

Jeg skal beklage du føler du får en dårlig oplevelse hos tretti.
For at vi har mulighed for at hjælpe dig skal jeg bede om et ærindenr. og/eller et ordrenr., så jeg kan kigge på denne sag.

Mvh. tretti

Ringe kundeservice

Fuldkommen ubrugelig kundeservice som kun udspiller sig på svensk over nettet. Der går langt længere tid mellem svarene end de 24 timer, som de lover! Købte en ismaskine som var i stykker - bad om pengene retur, da de efter en uge, stadig behandlede min sag. Nu har jeg i stedet modtaget en ny maskine, og er desuden stadig indehaver af maskinen som er i stykker....

17 września 2013
Oceniono na 1 z 5

Det er en fusk forretning

Jeg bestilte en elradiator og fik også en efter en uge. Det var bare ikke den radiator jeg havde bestilt, men en noget billigere model. Jeg har nu sendt 5 maile til deres kundeservice, men ingen svar. De skriver selv at de svare inden for 24 timer, men de er da vist gået nu.
Nogen burde sætte en stopper for denne gang fusk. Jeg kan læse at jeg ikke er den eneste. Jeg ville ønske at jeg havde læst om dem på trustpilot før jeg købte, men håber nu at jeg kan være med til at INGEN andre køber noget som helst fra dem.

16 września 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej