Una panda de estafadores ni me responden a los correos, compre la parte trasera de un Porsche con luz para la pared. Es como una estantería y me mandaron una cuerda de plástico de color rosa, llevo re... Zobacz więcej
Esperé un mes y nunca llegó el pedido. Me escribieron que hay problemas con la aduana en Noruega, pero me parece muy poco profesional no haberlo investigado con antemano. Dicen que van a reembolsar... Zobacz więcej
Varen jeg modtager er på ingen måde det samme som der var på hjemmesiden eller ordrebekræftigelsen. Flere detaljer på produktet som er tydelige og anderledes - samt anden kvalitet af stof osv. Desu... Zobacz więcej
Total scam! Ordered on October 16, 2023 and never received my items. Pretended to be Carter's Children Clothing. Had to cancel my card. Still trying to get my account credited. They can't even spell... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
+45 96 21 40 45 info@trendyshop.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Sød og venlig service
Sød og venlig service! Jeg skulle returnere en vare, og skulle i den forbindelse bruge lidt ekstra goodwill fra deres side. Der var INTET bøvl, og pengene kom retur nærmest prompte. God oplevelse - jeg vender gerne tilbage!
Dårlig service!
Havde bestilt noget tøj på deres side til fuld pris, jeg når ikke engang at hente min pakke på posthuset, så har de allerede sat varen ned med 20%. Har prøvet at maile til dem flere gange uden held, DESVÆRRE!

Odpowiedź od Trendyshop
Gode priser og super hurtig dag til dag…
Gode priser og super hurtig dag til dag levering
Shoppe på siden gik fint
Shoppe på siden gik fint, priserne er okay og udvalget er stort. Leveringen var super hurtig. MEN, jeg har lavet en reklamation, og en uge senere har jeg stadig ikke hørt fra firmaet, og det er ikke godt nok. Derudover er jeg lidt skuffet over at når man bruger over 3000 kroner, at man ikke kan gå fri fragt til eget hjem.

En bekostelig affære..
Min svigermor anbefalede hjemmesiden...og som gravid blev det et dyrt møde..:-D
Der er så mange lækre ting derinde til billige penge, at garderoben hurtigt blev fyldt op. Leveringen er hurtig og det er jo kun et plus oven i..
FANTASTISK service
FANTASTISK service
SUPER hurtig leverering fik det dagen efter
BEDSTE tilbud
*****
Gode priser
Samt hurtigt penge tilbage på kontoen ved returnering
Super hurtig levering
Super hurtig levering, og meget flotte og lækre varer. Vi handler helt sikkert hos Trendyshop igen. :-D
Hurtig levering 👍
God service og hurtig levering 👍
Kundeservice
Købte et par shorts,godt tilbud og hurtigt levering. Desværre gik de i syningen efter kun at have været i brug 1gang.
Har sendt reklamation via mail,men mangler her en uge efter stadig svar...
Det er ikke OK
Efter besked her, viste det sig, at de angiveligt ikke havde modtaget min mail. Mail blev efter besked fra dem her eftersendt og der kom lynhurtigt svar.
Alt er derfor nu faldet på plads - og derfor ændres/indskrives Dette i anmeldelsen.

Odpowiedź od Trendyshop
Skuffet. Så meget for god kundeservice
Har altid haft gode oplevelser når jeg har købt tøj på Trendyshop indtil denne gang. Køber en jakke på udsalg og ser så to dage efter, at de har sat den ned med yderligere 70 kr. Kontakter Trendyshop via mail og også formular, hvor der står man får svar indenfor 24 t. Det er 3 dage siden. Har intet hørt. Har bedt om at få differencen retur på mit køb da de har sat den yderligere ned så kort efter jeg har købt den. Føler mig holdt for nar. De svar overhovedet ikke. Så meget for god kundeservice

Odpowiedź od Trendyshop
Nem og hurtig - og så ødelægges det af spam
Bestilte er par fine varer til god pris og fik dem hurtigt. Men selvom jeg er omhyggelig med at klikke til og fra sidens små “fælder” om nyhedsbreve, brugerregistrering osv., kommer der prompte spam i min indbakke. Så gider man jo alligevel ikke det igen.
Nem og hurtig handel.👍
Nem og hurtig handel.👍
Super god service.
Var kommet til at bestille en forkert størrelse og se det først da handlen var gået igennem. Skrev omgående til kundeservice og fik hurtigt svar at ordren var annulleret. Helt sikkert tommel op. 😊
Hurtig levering og lækre varer!
Rigtig hurtig handel og gode kvalitet…
Rigtig hurtig handel og gode kvalitet tøj.
Klar anbefaler.
VILDT god services
Lækker hjemmeside med VILDT gode tilbud. Bestilte om eftermiddagen og fik pakken dagen efter leveret til døren.
Ikke sidste gang jeg bestiller derfra.