Trendyshop Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Una panda de estafadores ni me responden a los correos, compre la parte trasera de un Porsche con luz para la pared. Es como una estantería y me mandaron una cuerda de plástico de color rosa, llevo re... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Esperé un mes y nunca llegó el pedido. Me escribieron que hay problemas con la aduana en Noruega, pero me parece muy poco profesional no haberlo investigado con antemano. Dicen que van a reembolsar... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Varen jeg modtager er på ingen måde det samme som der var på hjemmesiden eller ordrebekræftigelsen. Flere detaljer på produktet som er tydelige og anderledes - samt anden kvalitet af stof osv. Desu... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Total scam! Ordered on October 16, 2023 and never received my items. Pretended to be Carter's Children Clothing. Had to cancel my card. Still trying to get my account credited. They can't even spell... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą dziecięcą
  2. Sklep z butami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

+45 96 21 40 45 info@trendyshop.dk

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

En super god butik

Gode tøjmærker til fornuftige priser. Tit gode tilbud. En rigtig god service, også ved reklamation, hurtig tilbagebetaling ved returvarer, og meget hurtig levering. Bruger altid Trendyshop som første valg, når der skal shoppes børnetøj på nettet.

24 listopada 2021

Super god oplevelse

Har handlet ved Trendyshop.dk for første gang og det var en super oplevelse!
Nem og overskuelig Webshop, samt ekstrem hurtig forsendelse. Jeg vender helt sikkert tilbage :)

14 września 2021

My mistake....

whoops! Damn copy/paste. Sorry I had the wrong name on my clipboard for some reason. You guys are good, five stars from me!

28 lutego 2021
Logo Trendyshop

Odpowiedź od Trendyshop

Hi Diana, I think you have reviewed the wrong company. We are a danish webshop with baby and childrens clothing. And are not scam or with fake reviews ;)

God service ved reklamation

Reklamerede et par børnestøvler pga. en lynlås der gik i stykker. Der har været fin dialog undervejs og selvom trendyshop ikke fik svar tilbage fra leverandøren, valgte trendyshop at refundere pengene til mig, så jeg som kunde ikke skulle vente længere.

4 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en Joha uldragt til min…

Jeg bestilte en Joha uldragt til min datter, og da jeg fik den var der desværre hul ved ærmet. Jeg skrev til kundeservice, og de var meget hurtige til at svare. Da denne dragt desværre var udsolgt, kunne de ikke sende en ny, men de kunne refundere 75kr til mig, så jeg kunne få den syet. Super god service og vil helt klart handle hos dem igen😊

8 stycznia 2021

KÆMPE anbefaling

Bestilte 3 forskellige ordre og allerede inden 24 timer havde jeg alle mine ting.

5 store stjerner her fra og en kæmpe anbefaling. Tak for hurtig, effektiv service 😊

9 grudnia 2020

Fantastisk service.

Sendte en mail til Trendyshop, da jeg ikke havde modtaget mailen med forsendelsenummer på pakken, max 5 minutter senere havde jeg svar fra dem og fik den sødeste hjælp til trods for, at det sikkert var min mail, der drillede.
Så det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler der.

8 grudnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har…

Kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har modtaget ordre bekræftelse, det er flere dage siden jeg indgav bestilling men pengene er trukket fra min konto🤔syntes jeg står i ingenmandsland land..Kan ikke skrive ordre nr da jeg ikke har hørt fra jer.

30 listopada 2020
Logo Trendyshop

Odpowiedź od Trendyshop

Hej Pia, tak for din anmeldelse. Er ked af at du vælger at give os en stjerne her grundet manglende ordrebekræftelse. Grunden til at du ikke har modtaget ordrebekræftelse, er at du har angivet forkert mailadresse da du lavede ordren. Jeg har forsøgt at ringe dig op og skrive sms, men lykkes ikke at få fat i dag, så vi kunne rette til korrekt mailadresse, men uden held. Vh Anni, trendyshop.dk

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej