Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har fået en utrolig god rådgivning i forbindelse med køb af nye havemøbler til vores nye sommerhus. Det blev til Gommaire møbler i forskellige afskygninger til vores hyggekroge rundt om huset - og so... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super service! Kommunikationen var i top og ham som leverede pakken havde en vildt positiv og imødekommende energi. Der skete en fejl hvor vi fik leveret det forkerte produkt – men alting blev håndter... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.
Bygmestervej 23, 5750, Ringe, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Fin levering og god service, da en af tingene var gået i stykker i transporten

Odpowiedź od Trendbazaar
Bestilte et spisebord slut november, hvor der stod at der ville være 3-4 ugers levering tid. Jeg bliver så hurtigt kontaktet med at de ikke kan levere det der, men der går et par uger mere og jeg får 500 kr. rabat og noget pleje til bordet. Der går et par uger og jeg får en mail med at det er yderligere forsinket og de takker for min tålmodighed.
Jeg modtager endelig bordet, men plejematerialet er ikke med. Det bliver så eftersendt.
Kundeservice var dog flinke og hurtige til at svare.
Svar til besvarelsen.
Jeg bestilte det den 29 oktober og modtog det den 19. December, så over 7 ugers ventetid.

Odpowiedź od Trendbazaar
Varen svaret til det jeg havde bestilt, god og hurtig ekspedition

Odpowiedź od Trendbazaar
Jeg har netop købt en Hay Hundeseng på Trendbazaar. Desværre er der en løs søm på puden.
I stedet for bøvlet med at sende retur og vente på en ny her op til jul, får jeg betalt reparationen hos en skrædder i nabolaget.
Det er virkelig god service. Og ydermere en venlig betjening.

Odpowiedź od Trendbazaar
Virkelig god service. Stole kom til tiden. Chaufføren pakkede ud , tog pap med retur. Bar dem op på 1 sal. Havde ikke betalt for det. Kun til kantsten. Så lækre stole.

Odpowiedź od Trendbazaar
Gode priser og fine møbler. Leveringen er dog grunden til den perfekte oplevelse. Sød og hjælpsom og hjalp mig ind med møblerne selvom jeg kun havde bestilt til kantsten. Rigtig god oplevelse.

Odpowiedź od Trendbazaar
Første gang jeg køber hos Trendbazar & oplevelsen har været super :)! Hurtig levering - alt godt her fra 🙏🏻

Odpowiedź od Trendbazaar
God kommunikation og hurtige svar på mine spørgsmål

Odpowiedź od Trendbazaar
De har et meget bredt udvalg af alt hvad man lige mangler 😘
Gode priser og hurtig levering på en dag🚚
Jeg handler her helt sikkert igen 👍🏼

Odpowiedź od Trendbazaar
Fuld tilfredshed med varen og leveringen , som kom hurtigere end forventet .

Odpowiedź od Trendbazaar
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.