Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har fået en utrolig god rådgivning i forbindelse med køb af nye havemøbler til vores nye sommerhus. Det blev til Gommaire møbler i forskellige afskygninger til vores hyggekroge rundt om huset - og so... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.
Bygmestervej 23, 5750, Ringe, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Fantastisk service. Bestilte Vipp stole, desværre blev Vipp ved med at forsinke levering til Trendbazaar.
Da de endelig ankom til Trendbazaar sendte de dem med det samme i en bil til KBH fra Fyn. Deres chauffør bar stolene ind i huset og pakkede dem ud og tog skrald/pakkemateriale med tilbage.

Odpowiedź od Trendbazaar
Jeg er altid glad og meget tilfreds med mine køb hos Trendbaza!

Odpowiedź od Trendbazaar
Lang lang leveringstid og en oplevelse af manglende information undervejs angående forsinkelser mm.
Har selv måtte tage kontakt, hvor der så har været fin respons/sødt personale.

Odpowiedź od Trendbazaar
Jeg bestilte et Kartell sengebord 2 rum. Jeg sparede flere hundrede kroner ved at bestille igennem Trendbazar. God og hurtig ekspedition, alt i skønneste orden 👍🏻

Odpowiedź od Trendbazaar
Fine varer. Gode priser. Leverings tiden kortere end der stod på deres hjemmeside.

Odpowiedź od Trendbazaar
Langt leveringstid, derefter levering optager jeg at de varer var forkert . Igen ventetid . Information fra kontoret meget venligt, men jeg skulle træne min tålmodighed. Jeg håber at jeg ikke skal vente så længe på Mine. Maui stole 🪑

Odpowiedź od Trendbazaar
Super service! Kommunikationen var i top og ham som leverede pakken havde en vildt positiv og imødekommende energi. Der skete en fejl hvor vi fik leveret det forkerte produkt – men alting blev håndteret godt fra deres side, og vi fik leveret det rette produkt i løbet af ingen tid (og de tog det forkerte med igen). Stor anbefaling herfra. 👏

Odpowiedź od Trendbazaar
Der var ingen problemer med at ombytte defekt varer. Men det er farligt at komme i forretningen, fordi de har så mange lækre ting, så man bliver fristet.
Maja

Odpowiedź od Trendbazaar
Hvis jeg kunne give en dårligere stjerne havde jeg gjort det!
Utrolig dårlig service både i butikken og webshoppen når man ringer eller skriver til dem. De overholder ikke deadline for levering af varer, men skriver bare at varen bliver leveret indenfor 2-6 hverdage, når de ikke engang har varen på lager!
Jeg bestilte min vare tilbage d.4. marts 2025. Det er nu d.11. marts 2025, og min pakke er stadig ikke ankommet.
Ikke nok med det, når man prøver at opsøge hjælp ift. leveringsdatoen, så snakker de utrolig flabet til en og lytter ikke til ens behov og spørgsmål. De snakker nedladende og som om man er dum og griner en op i ansigtet - og det var Yvonne er jeg ret sikker på hun hed.
Jeg har ringet til webshoppen 3 gange, og de to ikke telefonen eller vente tilbage. Jeg skriver efter en besked, hvor de ikke svarer med hjælpsomme informationer.
Køb jeres ting fra en hvilken som helst anden webshop eller butik end denne, de andre er 1000 gange bedre ift. service og levering.
Forhandler aldrig hos Trendbazaar igen!!!

Odpowiedź od Trendbazaar
Superhurtig levering og perfekt produkt. Er meget tilfreds.

Odpowiedź od Trendbazaar
Hurtig levering og var rigtig hjælpsom ved leveringen

Odpowiedź od Trendbazaar
Så god betjening hos deres shop
Bestilte lampen fra petit friture hos dem om torsdagen og fredag blev den leveret

Noget lang leveringstid på en julegave. Men endelig kom den - og er fin ☺️

Odpowiedź od Trendbazaar
Jeg fik svar på mine spørgsmål da jeg kontaktede butikken før køb. Og er glad for mit køb. Jeg mangler dig stadig én af varerne fra mit køb, som jeg ikke ved hvornår kommer.

Odpowiedź od Trendbazaar
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.