Trendbazaar Recenzje 1289

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har fået en utrolig god rådgivning i forbindelse med køb af nye havemøbler til vores nye sommerhus. Det blev til Gommaire møbler i forskellige afskygninger til vores hyggekroge rundt om huset - og so... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Projektant wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Fantastisk service

Fantastisk service. Bestilte Vipp stole, desværre blev Vipp ved med at forsinke levering til Trendbazaar.
Da de endelig ankom til Trendbazaar sendte de dem med det samme i en bil til KBH fra Fyn. Deres chauffør bar stolene ind i huset og pakkede dem ud og tog skrald/pakkemateriale med tilbage.

23 maja 2025

Odpowiedź od Trendbazaar

Mange tak for super fin anmeldelse. og det var dejligt det lykkedes til sidst :)
Mvh Zaki Liokouras

Oceniono na 3 z 5

Lang lang leveringstid og en oplevelse…

Lang lang leveringstid og en oplevelse af manglende information undervejs angående forsinkelser mm.
Har selv måtte tage kontakt, hvor der så har været fin respons/sødt personale.

1 maja 2025

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej Nanna, jeg beklager hvis vi ikke har været proaktive nok - Men dejligt at høre det lykkedes alligevel med et smil :) Tak for kritikken - den tager vi til os !

mvh Zaki - Indehaver

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte et Kartell sengebord 2…

Jeg bestilte et Kartell sengebord 2 rum. Jeg sparede flere hundrede kroner ved at bestille igennem Trendbazar. God og hurtig ekspedition, alt i skønneste orden 👍🏻

4 kwietnia 2025

Hej Hej, tak for 5 af 5 stjerner - det bare dejligt :) Mvh zaki

Fine varer

Fine varer. Gode priser. Leverings tiden kortere end der stod på deres hjemmeside.

1 kwietnia 2025

Hej Helen, det var super dejligt at høre ! Mvh Zaki

Oceniono na 2 z 5

Langt leveringstid

Langt leveringstid, derefter levering optager jeg at de varer var forkert . Igen ventetid . Information fra kontoret meget venligt, men jeg skulle træne min tålmodighed. Jeg håber at jeg ikke skal vente så længe på Mine. Maui stole 🪑

18 marca 2025

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej - Nej vi kom ved en fejl bestille dem hjem i forkert version. Det beklager vi :(
mvh Zaki - Direktør

Oceniono na 5 z 5

Service og kommunikation i top! ✨

Super service! Kommunikationen var i top og ham som leverede pakken havde en vildt positiv og imødekommende energi. Der skete en fejl hvor vi fik leveret det forkerte produkt – men alting blev håndteret godt fra deres side, og vi fik leveret det rette produkt i løbet af ingen tid (og de tog det forkerte med igen). Stor anbefaling herfra. 👏

14 marca 2025

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej Hej Casper, jeg beklager jeg fik tage ten forkert kasse - øjnene er det man bliver blind på først :) Men det fik vi løst. takker for de 5 stjerner !
mvh Zaki

Oceniono na 5 z 5

Der var ingen problemer med at ombytte…

Der var ingen problemer med at ombytte defekt varer. Men det er farligt at komme i forretningen, fordi de har så mange lækre ting, så man bliver fristet.
Maja

12 marca 2025

Odpowiedź od Trendbazaar

Haha, ja det hører vi en gang imellem :) Tak for de 5 stjerner.
mvh Zaki

Oceniono na 1 z 5

Hvis jeg kunne give en dårligere…

Hvis jeg kunne give en dårligere stjerne havde jeg gjort det!

Utrolig dårlig service både i butikken og webshoppen når man ringer eller skriver til dem. De overholder ikke deadline for levering af varer, men skriver bare at varen bliver leveret indenfor 2-6 hverdage, når de ikke engang har varen på lager!

Jeg bestilte min vare tilbage d.4. marts 2025. Det er nu d.11. marts 2025, og min pakke er stadig ikke ankommet.

Ikke nok med det, når man prøver at opsøge hjælp ift. leveringsdatoen, så snakker de utrolig flabet til en og lytter ikke til ens behov og spørgsmål. De snakker nedladende og som om man er dum og griner en op i ansigtet - og det var Yvonne er jeg ret sikker på hun hed.

Jeg har ringet til webshoppen 3 gange, og de to ikke telefonen eller vente tilbage. Jeg skriver efter en besked, hvor de ikke svarer med hjælpsomme informationer.

Køb jeres ting fra en hvilken som helst anden webshop eller butik end denne, de andre er 1000 gange bedre ift. service og levering.
Forhandler aldrig hos Trendbazaar igen!!!

11 marca 2025

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej Selinda, vi beklager du har fået denne oplevelse og opfattelse af os.
Varen er forsinket nogle få dage og vi har været i dialog med dig på mail og sms.
alle konkrete info har vi formidlet videre - jeg beklager vi ikke kunne gøre det bedre ifht din oplevelse. Jeg afventer iøvrigt stadig svar fra dig du har mit direkte nr og mail :)

Mvh Zaki - Direktør

Så god betjening hos deres shop

Så god betjening hos deres shop
Bestilte lampen fra petit friture hos dem om torsdagen og fredag blev den leveret

14 lutego 2025

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej Hej, det er også en flot lampe - håber du bliver glad og mange tak :)

Oceniono na 3 z 5

Noget lang leveringstid på en julegave

Noget lang leveringstid på en julegave. Men endelig kom den - og er fin ☺️

14 lutego 2025

Odpowiedź od Trendbazaar

Hej Mette, Ja det tog sin tid. Du bestilte den dog aftenen før sidste hverdag inden jul så den ville nok aldrig nå frem uanset. Men du fik dog besked med leveringstid kort efter bestilling. Men jeg håber den er blev vel modtaget :) mvh Zaki

Superhurtig!!

Superhurtig!!
Bestilte stole søndag aften og modtog dem tirsdag.

10 lutego 2025

Sådan ! mange tak for 5/5 stjerner mvh Zaki

Oceniono na 4 z 5

Jeg fik svar på mine spørgsmål da jeg…

Jeg fik svar på mine spørgsmål da jeg kontaktede butikken før køb. Og er glad for mit køb. Jeg mangler dig stadig én af varerne fra mit køb, som jeg ikke ved hvornår kommer.

4 lutego 2025

Odpowiedź od Trendbazaar

Mange tak for 4 stjerner, vi må jage den sidste :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej