3 maanden geleden een bestelling geplaatst met o.a. zonnebrand protectie. Nooit gekregen. Meerdere keren in de winkel geweest maar daar konden ze niets vinden. Contact word alleen doorgestuurd naar... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Door mijn eigen fout , heb ik mijn bestelling naar de verkeerde winkel gestuurd Trekpleister Heemstede heeft met man en macht mijn bestelling gezocht Klantenservice en meerdere telefoontjes gep... Zobacz więcej
Normaal gebruik ik Melkmeisje bad en douche zeep. Maar ernaast stond eigen merk van trekpleister Bad en Douche in de aanbieding: 1 + 1 gratis voor € 3. Aanbieding gekocht en bij eerste gebruik blijkt... Zobacz więcej
Bijzonder slechte ervaring. Had op de site aanbieding van 2+2gratis gezien rn hebt dat toen gekocht maar toen ik de bestelling binnenkreeg zaten er maar 2 flacons in: ik had 19,98 euro betaald. Dus... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Trekpleister op internet, voordelige producten, reizen, hotelboekingen en verzekeringen!
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Kreeg een verkeerd artikelen geleverd
Kreeg een verkeerd artikelen geleverd. Klantenservice erkend dat er verkeerde foto op internet stond, maar beroept zich op drukfouten, verder geen enkel excuus of tegemoetkoming. Klantenservice sowieso slecht bereikbaar totaal geen invoelingsvermogen.
Ik ga voortaan wel naar ander bedrijf
wat een slecht bedrijf
wat een slecht bedrijf, je besteld iets waarvan bij aankoop gezegd wordt 1 plus 1 gratis!! als je bestelling arriveert blijkt het tegendeel waar te zijn, als je dan vervolgens contact zoekt, blijkt de chat niet bereikbaar en telefonisch ook niet, rest mij niets anders dan te zeggen; pas op met deze slechte drogisterijketen!!!!! ze geven niet thuis!!
Slechte Klantenservice..!
Mijn bestelling is na meer dan een week nog steeds niet geleverd; volgens de bevestigingsmail had deze op donderdag 17 juli klaar moeten liggen om af te halen bij de winkel bij mij in de buurt. Tijdens een chatgesprek met de klantenservice vanmiddag vertelde een van de medewerkers me dat mijn bestelling al in de winkel lag en dat ik deze direct kon ophalen. Raad eens? Ik was in de winkel en er lag geen pakketje voor me klaar. Ik moet zeggen dat ik enorm teleurgesteld ben over het gebrek aan professionaliteit van jullie klantenservice. Wanneer leveren jullie mijn bestelling?
Goedemorgen.
Goedemorgen.
Wat een vreselijk lullige reclame op televisie!
Alsof de kijkers randdebielen zijn.
Ik vind mevrouw Bloemen toch al een grote aanstelster maar dat ze dit spotje inspreekt zegt iets over haar hoge nood om een paar grijpstuivers mee te pakken.
…daar maak je MIJ niet blij mee…
Eigenmerk gezichts toner
Vandaag eigenmerk gezichts toner gekoc ht. Blijkt het in een nieuwe verpakking te zitten. Op zich niets mis mee, echter zit er wel 20% minder in voor dezelfde prijs.
De inhoud van de oude verpakking was 250 ml, de inhoud van de nieuwe verpakking is slechts 200 ml.
In dit extra winst of is de "oogst" mislukt??
Het is eigelijk te zot voor woorden.
Een goed voorbeeld van een asociale vorm van krimpflatie.
Trekpleister
Trekpleister? Een niets voorstellende winkelketen met, domme, reclame op televisie!l
Erg prettige winkel in Panningen
Erg prettige winkel in Panningen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Bad experience with online shopping!!
We've ordered online. after a month we still didn't receive our order. In the dashboard always said that our order will deliver in the coming days!
We asked them to cancel the order because we don't need it anymore and refund it but we also didn't receive the money yet!! Totally disappointed
winkel Hoge Vucht Breda.
winkel Hoge Vucht Breda.
kocht vitamine D3 mede na informatie medewerkster. Thuisgekomen zag ik dat het 2.5 Micro tabletten waren terwijl ik vroeg om 25 Micro. Wilde de volgende dag product teruggeven of tenminste ruilen. Medewerkster weigerde omdat het volgens " de procedure" niet kon; ook de manager maakte in eerste instantie bezwaar. Ik liet hem de tekst van jullie website zien over het retourbeleid. Hij wilde het niet lezen. had er geen boodschap aan. Ik vind dat ik zeer slecht ben behandeld. en wens dat de manager een reprimande krijgt.
Hij wilde ook de klantenservice niet bellen en bleef volharden . ook aan de klantenservice had hij geen boodschap.
Ik hoor graag hoe U en de manager hebben gereageerd, voordat ik een officiële klacht indien. en reviews ga schrijven.
mvrgr
John
Bij de actie voor Gilette scheermesjes…
Bij de actie voor Gilette scheermesjes kon je een koptelefoon van Sony voor €15 mee bestellen. Wat ze er niet bij vertelde is dat via een een of ander reclamebureau gaat en dat het nu al ruim 6 weken duurt voor je iets krijgt. De helpdesk geeft je een telefoonnummer die niet opgenomen wordt. Mijn laatste aankoop bij Trekpleister. .
Prijs dubbel verhoogd
Ze hebben een 1 plus 1 gratis make-up actie.
Dus 2 gehaald €20.99 betaald.
Wat blijkt overal kosten de lippenstift en of mascara rond de €10.00 .
Kortom ze hebben de prijs 1 x verhoogd met minstens €10.00.
Vette oplichting!!!
Geen bezorging aan huis.
Ik heb een bestelling gedaan online bij trekpleister.nl met een aantal producten + gratis verzending aan huis. Paar dagen later kreeg ik een mail dat het bij een bezorgpunt geleverd zou worden, en dit kon niet veranderd worden. Maak dan geen reclame, gratis verzenden!!!
An awful experience
An awful experience! I only write this review to prevent others from making the same mistake I made by ordering from them. While I was ordering, the website had a problem and changed my delivery address to my factor address even though I emtered that they are different. Couldn't go through with the customer service the same day because it was sunday evening. Called them Monday morning at exact 9:30 when it was written customer service will start working. Never seen a customer service employee with such an attitude. Aside from her rude behavior, they did not do anything for me. No cancellation no change in address NOTHING even though it wasn't even 12 hours after ordering. Plus, I specifically chose the delivery date to be 8 of april but the package was delivered on 4 of april when I wasn't home so I had to go through troubles of picking it up from postnl point. Will never order from trekpleister again.
pas op met online bestellen!!! word niet volledig geleverd waardoor je producten die in de reclame zaten niet volledig krijgt!!!!!!!!
Recent heb ik een bestelling online gedaan bij de Trekpleister. Ik had meerdere producten besteld die in de reclame stonden. dat het pakket werd geleverd vond ik het vreemd dat er een hoop miste. Zelf ging ik ervan uit dat dit uiteindelijk bij mij voor de stoep kwam, NIET DUS. vandaag gebeld om verhaal te halen waar mijn producten waren. wat blijkt het word niet geleverd en het volledige bedrag wordt niet vergoed. SCHANDALIG. dit is de eerste en de laatste keer dat ik hier wat bestel. mij als klant zijn jullie kwijtgeraakt.
Ik ben afgelopen zaterdag op 29.maart…
Ik ben afgelopen zaterdag op 29.maart 2025 een tasje vergeten van lucardi bij de trekpleister filiaal gorecht winkelcentrum in Hoogezand . Nu probeer ik al 45 min contact te krijgen met de klantenservice van trekpleister en je krijgt gewoon niemand aan de lijn, ook zijn er o wachtenden
Bij Trekpleister kunnen ze niet rekenen…
Bij Trekpleister kunnen ze niet rekenen en rekenen ze alleen ik hun voordeel.
Jullie zeggen dit:
Beste T,
Bedankt voor de mooie boodschap en de reactie.
Ik heb de persoonlijke boodschap met mijn collega Ruzalka gedeeld.
Omdat ik begrijp dat het erg jammer is dat je de korting mis loopt, kom ik je hierin graag tegemoet.
We wensen je al het goeds en veel beterschap voor in de toekomst🌷
Vriendelijke groet,
Kimberly Waijers
Customer Care
Als ik bij jullie nu dan 2 x (6x 500gram Douwe Egberts Aroma Rood Filterkoffie) bestel dan ben ik 111,48 euro kwijt.
Dan kom ik op een enorm verschil dan dat jullie in jullie mail tegen mij zeggen.
Op jullie website nu betaal ik voor 2 x (6x 500gram Douwe Egberts Aroma Rood Filterkoffie) het bedrag van 111,48 – 13,55 van jullie = 97,93
Als jullie net zoals jullie tegen mij zeggen “Je mag de bestelling opnieuw plaatsen met exact dezelfde artikelen en in een reactie op deze e-mail jouw nieuwe ordernummer toe sturen. Dan zorg ik ervoor dat je de misgelopen korting van ons terug ontvangt op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt. “ 2 x (6x 500gram Douwe Egberts Aroma Rood Filterkoffie) bij jullie koop en dan kom ik op (10 pakken 500gram Douwe Egberts Aroma Rood Filterkoffie voor 67,45 is gelijk aan 1 x 500gram Douwe Egberts Aroma Rood Filterkoffie voor 6,75) 12 x 500gram Douwe Egberts Aroma Rood Filterkoffie x 6,75 = 81,00 bij mij.
Volgens jullie mail dat ik gebruik mag maken van jullie aanbieding kost het mij 81,00
Jullie komen op een heel ander bedrag 2 x 55,74 = 111,48 – jullie teruggave van 13,55 = 97,93
Wat ik dan volgens jullie moet betalen 97,93 – wat ik hoort te betalen als ik gebruik maak van jullie email 81,00 = een verschil van 16,93.
Is dat volgens jullie eerlijk?
Vriendelijke groet,
T
Blikken pokemonkaarten in de aanbieding…
Blikken pokemonkaarten in de aanbieding in 3 verschillende varianten. 9 km gefietst om ze te halen, stond 8.15 uur voor de deur, eenmaal binnen mocht je er maar 1 van de drie kopen. Dit stond nergens aangegeven, ook niet in de folder. Dus volgende keer no thanks. Gaan we niet nog een keer doen.
Pokemon tins gingen met hele case de…
Pokemon tins gingen met hele case de deur uit , om vervolgens voor het dubbele op marktplaats te zetten. En de collectors zoals wij vangen er zoals gewoonlijk weer altijd langs .
Klant negeren aan kassa.
En ik maar wachten om te betalen.
“Je ziet toch dat ik bezig ben?”
Ze was een doos aan het overpakken.
Privé of zakelijk, dat is niet duidelijk.
Even uitleggen waarom is er niet bij.
Ik had het moeten zien en moeten blijven wachten bij de kassa.
Zaterdag 16.30 u. Keiweg, 16 Oosterhout
Goede reden om voortaan naar Kruidvat te gaan.
Moest zelf om mijn zegeltjes vragene
Moest zelf om mijn zegeltjes vragen. Vervolgens geeft ze er een te weinig. Op 0,30 had ik een extra zegeltje. Jammer.
Wel 3 spaarkaarten meegeven maar op deze manier kom je daar natuurlijk nooit aan.
Trekpleister Roosendaal.
Doświadczenie Trustpilot