Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

3 maanden geleden een bestelling geplaatst met o.a. zonnebrand protectie. Nooit gekregen. Meerdere keren in de winkel geweest maar daar konden ze niets vinden. Contact word alleen doorgestuurd naar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Door mijn eigen fout , heb ik mijn bestelling naar de verkeerde winkel gestuurd Trekpleister Heemstede heeft met man en macht mijn bestelling gezocht Klantenservice en meerdere telefoontjes gep... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Normaal gebruik ik Melkmeisje bad en douche zeep. Maar ernaast stond eigen merk van trekpleister Bad en Douche in de aanbieding: 1 + 1 gratis voor € 3. Aanbieding gekocht en bij eerste gebruik blijkt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bijzonder slechte ervaring. Had op de site aanbieding van 2+2gratis gezien rn hebt dat toen gekocht maar toen ik de bestelling binnenkreeg zaten er maar 2 flacons in: ik had 19,98 euro betaald. Dus... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zdrowie i medycyna

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Trekpleister op internet, voordelige producten, reizen, hotelboekingen en verzekeringen!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 68

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Twee voor de prijs van een

Twee voor de prijs van een. Nou vergeet het maar. Twee besteld dus moest er vier krijgen maar kreeg er twee. Na een belletje moest ik het maar terugsturen dan kreeg ik mijn geld weer terug. En dan opnieuw bestellen. Ik ben toch niet gek ze kunnen toch gewoon twee opsturen. Maar nee dat kon niet. NOOIT geen trekpleister meer.

5 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Chatbot werkt niet geeft constant aan …

Chatbot werkt niet geeft constant aan dat de chat momenteel niet werkt wanneer je ook inlogt, en bellen heeft totaal geen zin want niemand neemt op heb na 58 minuten maar opgehangen. slechte service slecht bedrijf....en maar zeggen waar kunnen we je blij mee maken....nou simpel met betere service

5 listopada 2025

Service is hopeloos

Service is hopeloos. Chat kon mij niet helpen. Telefoon werd niet opgenomen. Een elektrische tandenborstel in mei 2025 voor 100€ gekocht in de aanbieding, was 200€ en nu al kapot. Helaas geen bon meer, maar wel mijn bankafschrift

27 października 2025

Lego met korting gekocht

Lego met korting gekocht. Zo stond dat bij de bestelling. 45 euro korting. Bij het afrekenen was dat opeens veranderd. Had dat even niet scherp dus na bellen. 3x20 minuten in de wacht gestaan. Weigeren het terug te draaien. Oplichtinging van klanten. We gaan alles terugsturen wat een ongelovelijk slecht bedrijf. Sneu voor onze kinderen die we dit al beloofd hadden.

14 października 2025

12 dagen wachten op bestelling

Online op maandag besteld, zou woensdag geleverd worden. Dus niet, heeft daarna nog 10 dagen geduurd voordat geleverd werd. Niets van trekpleister vernomen. Chatbot vreselijk, snapte mijn probleem niet. Mail gestuurd, retour, werd niet gelezen. Lange wachttijden bij bellen. Nooit weer!

12 października 2025
Oceniono na 5 z 5

de kassa topper

Ik was op 4 oktober om 17:30 in de winkel langsgekomen en de medewerker met zwart krullend haar die bij de kassa werkte heeft mij goed geholpen. Topper!

4 października 2025
Oceniono na 2 z 5

Slechte service, bestel hier niet

Bestelling niet compleet geleverd. Artikelen nog beschikbaar in webshop maar ze willen geen nalevering doen.
Alles retour sturen kan ook niet, moet dat via winkel doen, die niet in mijn buurt zit. Klantenservice telefonische slecht bereikbaar geen update hoe lang de wachttijd nog is, na 12min maar opgehangen. wat een slechte zaak. Was eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.
Ben benieuwd hoe de terugbetaling gaat verlopen van de niet geleverde producten

26 września 2025

Slechte service

Had een leuke aanbieding besteld, maar niet geleverd gekregen. Na chatten werd mij belooft dat Trekpleister mij terug te bellen, maar doen dit niet.

23 września 2025

Kapotte wasmiddelflessen

Had ik deze reviews maar eerder gelezen, dan had ik Trekpleister links laten liggen.

Drie zware flessen wasmiddel zijn zonder enige bescherming in een doos gesmeten, samen met allerlei andere drogisterijproducten. Het resultaat laat zich raden: lekkende flessen die de rest van de bestelling hebben verpest.

De klantenservice? Onbereikbaar. Al meer dan 25 minuten aan dat eindeloze deuntje, zonder iemand aan de lijn. En in andere reviews lees ik dat klanten met kapotte producten doodleuk zelf naar een winkel worden gestuurd. Hoe bizar is dat? Je bestelt online en mag vervolgens hun fouten zelf offline gaan oplossen.

Volgende keer bestel ik weer gewoon bij Etos of Kruidvat. Die begrijpen tenminste hoe je spullen netjes verpakt en problemen fatsoenlijk afhandelt.

10 września 2025

Pakket van 50 euro nooit ontvangen

Pakket van 50 euro nooit ontvangen. Zou een onderzoek gestart zijn in samenwerking met PostNL. Dit was in april. Tot op heden niks meer gehoord. 3x 40 minuten in de wachtrij gestaan op de telefonische klantenservice, per mail niet bereikbaar. Schandalig

10 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Trekpleister online? NIET DOEN!!!!

Minder dan een 1 kan ik helaas niet geven, maar wat een slechte tent is dit. Op woensdagochtend heb ik een bestelling geplaatst en 6 dagen later staat deze nog steeds op in behandeling. Daar heb ik dus een vraag over, maar contact opnemen met de klantenservice is onmogelijk. Alle tijden geprobeerd: direct om half 9 uur, vlak voor sluitingstijd, via chat Aaf… maar steeds krijg je alleen dat super irritante muziekje of probeert u het later nog eens! Waar zit iedereen???
Als bedrijf heb je toch een serieus probleem als je zo met je klanten omgaat. Annuleren kan ook niet, want zogenaamd zijn ze “meteen aan de slag” gegaan met je bestelling. Dussss… mij zijn ze kwijt als klant. Wees wijs: bestel hier niet online!

3 września 2025

Onbereikbaar bedrijf !

Bedrijf doet alsof ze bereikbaar zijn via chat of telefoon. Dit is echter onmogelijk. Maakt niet uit welke optie je via de telefoon kiest, want je blijft verplicht luisteren naar een hoogst irritant muziekje, tot je ophangt na een half uur wachten en niemand te hebben gesproken.
De chatbot weet ook bij God niet wat hij met je vragen aan moet. Zinloze antwoorden zijn het enige dat je krijgt. Als de computer dan vraagt of hij je zal doorverbinden met een medewerker en je zegt ja dan word je verrast met het feit dat er geen medewerkers beschikbaar zijn overdag...

3 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Bestelling verkeerd geplaatst via internet

Bestelling verkeerd geplaatst via internet 2 voor prijs van 1, waarom zou ik iets normaal voor onder 10 euro, nu voor 20 euro bestellen... Maar nasturen was geen optie, dat zou goede service zijn. Je moet dit in een winkel oplossen, ik bestel niet voor niets via internet, beetje jammer.

22 sierpnia 2025

Slechte klantenservice

Mijn pakket was niet met genieg plastic opgevuld, waardoor 1 fles shampoo kapot gegaan is. Ik mag er mee naar een winkel om te over leggen met een filiaalmanager (er ligt hier geen trekpleister winkel in de buurt, bestel niet voor niks)nouja dan heb je dus pech.
Nog nooit zo een slechte klantenservice meegemaakt, ik zal hier dan ook zeker niet meer bestellen.

20 sierpnia 2025

Kruidvat Franeker

Kruidvat Franeker, jonge blom geen enkele ambitie ,loopt daar als een verdwaalde tak door de winkel en op mijn vraag,antwoord schouder ophalen, dan komt een oudere dame ,een kanon,een bekstuk, dezelfde vraag weet ook van niks,ik zeg haar hier hangt altijd het product wat ik zoek, lades
komen open, bek als een scheermes en
gemopper ,dus geen aankoop want geen
product,vriendelijkheid kennen ze niet bij kruidvat en kennis van zaken al evenmin,een waardelose winkel

zeker niet, dom jazeker,

10 sierpnia 2025

Product online besteld

Product online besteld , is ook snel geleverd maar nooit een aankoopbon ontvangen tbv de garantie . Meerdere keren de klantenservice proberen te benaderen maar geen contact mogelijk , ook de chat functie werkt niet . Zeer slechte aftersale service

7 sierpnia 2025

Bestel geen 1+1 gratis luiers

Bestel 1+1 gratis luiers, krijg 1 doos. Probeer tevergeefs de ‘klantenservice’ te bereiken met meerdere keren bellen, op verschillende dagen en tijdstip, maar na elke keer ruim 20 minuten wachten heb moeten opgeven. Waardeloos en de laatste keer dat ik hier bestel, al krijg ik geld toe.

30 lipca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej