TREKOSTEN Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi besøgte Trekosten lør. 29 aug til aftensmad. 2 fik lækker oksekød med veltillavede pommes frites og den sidste fik en helstegt rødspætte med lækre kogte hvide kartofler med smørsovs. Desserten s... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Svært at få kontakt til personalet. Smørrebrød “ Sol over Trekosten” var nærmere“ solformørkelse over Trekosten” benene var ikke fjernet fra silden, ved henvendelse til personalet blev jeg oplyst at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bliver mødt af en sød og smilende tjener ved indgangen, der tager super godt imod en. Fik valgmuligheder for de bedste siddepladser enten ude eller inde, Solen var på vej ned, så det blev indefra h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Første gang på Trekosten skuffede ikke! Vi blev mødt af en yderst venlig og erfaren tjener ved navn Villads, Store stykker smørrebrød som smagte dejligt. Vi kommer med glæde igen.

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31

Napisz recenzję

Vi var to

Vi var to, min veninde på 92 år og jeg. Fire dage før coronapas ophør. Min veninde havde glemt sit skriftlige bevis på vaccination, så hun kunne under ingen omstændigheder komme ind. Spurgte om vi måtte sidde i rummet ved siden hvor der ikke sad nogen. NEJ. Hun fik fat i akutlægen som skrev vac. på hendes telefon. Kom ind, stresset og sur personale med manglende konduite.

18 września 2021

Hej,

Tak for din anmeldelse – også selvom det selvfølgelig gør os kede af at læse, at du ikke havde en god oplevelse.

Vi har for nylig overtaget Trekosten som nye forpagtere, og vi er i fuld gang med at skabe nye rammer, bedre service og en endnu stærkere oplevelse for vores gæster.

Vi håber derfor meget, at du har lyst til at besøge os igen og give den nye Trekosten en chance. Det vil betyde meget for os.

Arrogance over alle grænser

Arrogance over alle grænser. Havde ringet til dem og bestilt bord og af hensyn til min mor på 90 år og dårligt seende spurgte jeg om et bord ved vinduet og det kunne jeg godt få lød det i tlf. Men ved fremmøde (kørt 100 km)
blev vi anvist et bord modsat vinduerne da jeg påpegede det fik jeg det mest arrogante svar jeg hørt, “man kan altid ønske” var svaret. Maden var god, men havde jeg ikke min mor med havde jeg gået igen. Herefter vil jeg finde et andet sted at spise om søndagen. André fra Havdrup

13 maja 2021

Dårlig mad

Dårlig mad. Vi spiste aftensmad. Vi fik lam. Det var gennemstegt = tørstegt - kun 4 små stykker.- Hokaido tilbehør stykke melet og hårdt.
Ost - dessert - 2 bitte små tørre stykker ost
Dessert var hvid choklademousse. Det var en frossen kage der var grynet uden smag af chokolade
Alt alt for dyrt i forhold til kvaliteten

18 września 2020

Bare dårligt 👎👎

1 lipca 2020

Lækker frokost !!!

Meget dejligt sted til en frokost med 9 venner. Super velsmagende mad, der omfattede 1 vegetarisk servering og en vegansk til 2 af gæsterne. Jeg fik at vide, at den veganske frokost var fremragende god, ifølge den person der fik dette serveret. Det vi andre fik at spise fejlede absolut heller ikke noget.

Den service, vi modtog, var også førsteklasses. Venlig og rettidig. Ligesom det skal være.

Jeg kan se at tidligere anmeldelser har været rigtig negative, og jeg kunne ikke genkende en eneste af de ting, som der er blevet anket over tidligere. Måske har restauranten skiftet ejer, eller bare fået rettet op på tingene? Hvem ved?

Jeg kan anbefale dette sted.

7 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Siden 2007 er vi kommet jævnligt på…

Siden 2007 er vi kommet jævnligt på…
Siden 2007 er vi kommet jævnligt på Trekosten.
HVER gang har alt været helt i top ! ... og så sent som Mortens Aften her i 2019. Stuvende fyldt restaurant. Synd for de der måtte gå forgæves. Menuen var - som vanlig - utrolig lækker med opfindsomme smagsnuancer. Og så foregår det jo i en dejlig atmosfære med behagelig betjening. I tillæg ses fjernt ud i mørket Sveriges kyst som lysende små prikker. KOM ROLIGT TIL DETTE STED, men 'pas på' det kan nemt blive en meget behagelig 'vane' :-)

13 listopada 2019
Oceniono na 1 z 5

Skip trekosten og find noget andet!

Ualmindeligt dårligt service og kedelig mad. Ejerens kone er usædvanligt ubehagelig og arrogant. Jeg er inde og fejre mig 18 års fødselsdag med min mormor som er oppe i årene og gerne vil invitere mig ud. Hun siger til ejerens kone at hun ikke kunne finde menukortet på deres hjemmeside hvortil ejerens kone som nok opfatter det som et angreb begynder at blive særdeles ubehagelig. Da min mormor vil sætte et flag på bordet får vi at vide at det må vi ikke. Jeg er rystet over hvor uprofessionelt stedet er og jeg er uforstående over for hvordan et sted med så dårligt service kan køre rundt.

13 września 2019

Lækker frokost.

Lækker frokost.
Dejlig oplevelse på Restaurant Trekosten med en meget delikat frokostanretning til en rimelig pris.
Meget, meget høflig, sød og opmærksom betjening.
Vi kommer gerne igen.

10 stycznia 2019
Oceniono na 4 z 5

god frokost i vandkanten

En dejlig frokost på denne velbeliggende restaurant. Altid venlig og kvik betjening. Lækre fisk- og kødretter, delikat serveret.
Et lille men : den friturestegte camembert er altså ikke spændende, den er lille og næsten uden indhold.
Men vi kommer gerne igen alligevel..

26 listopada 2017
Oceniono na 1 z 5

Arrogant service, fejl i ordren og sur på mit barn

91 års fødselsdag og selvfølgelig skulle første oldebarn med selv om hun knap er et år. Vi er kommer og jeg spørger om de har en babystol. Jeg bliver ignoreret og først da jeg spørge igen bliver min eksistens bemærket.
Vi bestiller mad og jeg beder om at min lille datters mad og mine kartofler ikke saltes, og forklarer oveni købet årsagen - nemlig at babyer ikke kan tåle et ‘normalt’ salt indhold i maden. Da vores mad kommer ind, er min datters fiskefile dækket af salt og mine kartofler som er også vendt i et ordenligt lag.

Personalet ville ikke hjælpe med en våd vaskeklud og forslog at jeg selv vred den op i deres gulvspand - ad!

Da de åbenbart mente at min datter havde tabt for meget mad under sin stol kom de midt i vores hyggelige familiemiddag og gav mig en kost og bad mig gøre rent efter mit barn. Hvilken service! Her følte vi os godt nok velkommende.

Puslebordet var desideret ulækkert med våde håndklæder...

Men bare rolig vi kommer IKKE igen.

5 października 2017
Oceniono na 5 z 5

Tusind tak for en helt igennem …

Tusind tak for en helt igennem fantastisk aften på Trekosten. Vi fik en rigtig dejlig middag - afsluttende med den absolut bedste rødgrød jeg nogensinde har fået. Tak for skøn betjening og lækker mad. Det er absolut ikke sidste gang, at vi kommer på besøg:)

2 sierpnia 2017

Vi havde bestilt wienerschnitzel

Vi havde bestilt wienerschnitzel, fordi de på Trekosten reklamerer med det om onsdagen.
Det vi fik havde intet med wienerschnitzel at gører, det var gris og ikke kalvekød.
Da vi påtale det over for tjeneren, var svaret, sådan er vores wienerschnitzel her på stedet.
Han sagde så også, der er mange der klager over det samme, du kan få min chef visitkort hvis du skal brokke dig, ellers tak.
Kommer aldrig der igen.

12 lipca 2017
Oceniono na 5 z 5

Vores redning på en vigtig dag!

Tusind tusind tak for utrolig lækker mad, udstrakt service, venlig betjening og i det hele taget bare god behandling.

Vi lækker rimet laks og kalvetyksteg som takeaway - og oven i hatten 2 stykker dejlig kage, som vi desværre ikke kunne spise - så de må vente :-)

Så mange tak fordi I reddede vores aften :-)

11 października 2016
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk aften med lille selskab

Jeg har afholdt et lille selskab den 12.8.2016 og fik det mest fantastiske lokale, super mad og service i topklasse. Alle mine gæster var meget begejstret, og husker helt sikkert restauranten til en anden gang. Kan varm anbefales.

15 sierpnia 2016
Oceniono na 1 z 5

Verdensklasse i dårlig service.

Maten er ok god, men ikke tilden pris. Men arrangementet min svigermor havde til sin 60 årsdag var simpelthen ikke til at være bekendt. Service var som nævnt i verdensklasse i dårlig service. En gammel surtruse som var så uhøflig overfor min kæreste fordi det kvindemenneske åbenbart forstod at det var mors fødselsdag. Min kæreste blev gjort opmærksom 4 ganger og jeg 3 ganger om at vi måtte være ude til præcis 14:30 fordi dem skulle vaske for neste selskab etc etc (dårlig undskyldninger). Måten dette blev håndteret på var så uprofessionelt jeg nogensinde har set! Oveni fik min svigerbror og min kæreste tilsnak af servitør når de tog flaskekork og leget med min kærestes Nevø.

I sørtyskland ville aldrig nogen kommet indenfor jeres dør igen. Beklager for mange skrivefejl jeg er norsk/tysker som aldri aldri aldri vil anbefale dette stedet. Jeg bråkker med mindre en vanlige mennesker og plejer altid og være tilfreds eller tildels tilfreds. Men dette var virkelig en katastrofe av en service som virkelig ødela stemningen mod slutten af festen. Har du lyst til en god brunsj? Vel ikke her, kvindemenneske i restauranten ergo cruella devil vil ødelægge den.

12 lipca 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej