TREKOSTEN Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi besøgte Trekosten lør. 29 aug til aftensmad. 2 fik lækker oksekød med veltillavede pommes frites og den sidste fik en helstegt rødspætte med lækre kogte hvide kartofler med smørsovs. Desserten s... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Svært at få kontakt til personalet. Smørrebrød “ Sol over Trekosten” var nærmere“ solformørkelse over Trekosten” benene var ikke fjernet fra silden, ved henvendelse til personalet blev jeg oplyst at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bliver mødt af en sød og smilende tjener ved indgangen, der tager super godt imod en. Fik valgmuligheder for de bedste siddepladser enten ude eller inde, Solen var på vej ned, så det blev indefra h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Første gang på Trekosten skuffede ikke! Vi blev mødt af en yderst venlig og erfaren tjener ved navn Villads, Store stykker smørrebrød som smagte dejligt. Vi kommer med glæde igen.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

83 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Hvade en helt igemmen fantastisk…

Hvade en helt igemmen fantastisk oplevelse med vanvittigt lækker mad det er nolge kokke der ved hvad de laver og nolge virkelig søde tjener vis jeg kunne give 10 stjerner så gjorde jeg det og vil virkelig anbefale det til alle jeg kender så 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

24 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Aldrig har jeg oplevet noget så ringe

Aldrig har jeg oplevet noget så ringe. Havde bestilt til seafood festival med 3 retter. Det eneste der var godt var udsigten. Efter at være blevet placeret skulle vi vente næsten 1/2 time på drikkevarer og da de endelig kom, var vandflasken beskidt. Vi kommenterede på det og det eneste svar man fik var NÅ og ikke nyt vand. De dampede muslinger som man skulle være heldig at få øje måske 2-3 stykker med lup, var helt kolde. Brød kunne man ikke få mere af til det for det skulle først tø op og i ovnen. Så kunne vi igen sidde og vente 1 time på hovedretten som var okay hvis de så måske havde vasket jorden af kartoflerne.Tjenerne skulle man lede længe efter og når der endelig kom kontakt, ja så var det ikke service der var deres kompetence.En meget trist oplevelse. Og jeres skaldyrs aften i august som vi havde glædet os til, kommer ikke til at ske

23 maja 2026

Kære Mette,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse – også selvom den var så skuffende. Vi lægger os fuldstændig fladt ned og vil starte med at sige undskyld. Det du beskriver, er ganske enkelt ikke godt nok, og det lever på ingen måde op til det niveau, vi ønsker at levere.

Det gør os oprigtigt kede af det at læse, hvor frustrerende jeres aften har været – fra ventetiden på drikkevarer, fejl i serveringen og beskidte flasker, til den lange ventetid mellem retterne og den generelle oplevelse af kaos i restauranten. Det er helt uacceptabelt, og vi forstår fuldt ud jeres irritation og skuffelse. En aften, som skulle have været en god oplevelse – især når den er planlagt og betalt på forhånd – må aldrig ende sådan.

Vi er især kede af, at I oplevede manglende opmærksomhed og overblik fra vores side. Det er vores ansvar at sikre, at alle gæster føler sig set, taget hånd om og får en god oplevelse fra start til slut – og det har vi tydeligvis ikke formået i jeres tilfælde.

Samtidig gør det os også ærgerlige, at oplevelsen er endt som en anmeldelse online, før vi fik mulighed for at rette op på situationen direkte med jer. Vi har stor respekt for jeres oplevelse og reaktion, men vi ville virkelig have ønsket muligheden for at tage dialogen med jer på dagen og forsøge at gøre det godt igen med det samme.

Vi vil dog meget gerne forsøge at rette op på det nu. Som en lille gestus og undskyldning vil vi gerne tilbyde jer et gavekort på 500 kr., som I kan bruge hos os, hvis I en dag skulle have lyst til at give os en ny chance. Vi håber inderligt, at vi får muligheden for at vise jer, at vi kan gøre det langt bedre end det, I oplevede.

Endnu en gang – undskyld mange gange. Det her tager vi meget alvorligt, og vi arbejder allerede på at sikre, at det ikke sker igen.

Vi håber, I vil overveje at besøge os igen, så vi kan give jer den oplevelse, I burde have haft fra starten.

Kasper

Oceniono na 1 z 5

Det var simpelthen til grin dårligt

Det var simpelthen til grin dårligt. Vi var 6 personer der havde bestilt mad til seafood festival, som var købt og betalt på forhånd.
Det tog dem 40min før de kom og tog imod vores bestilling af drikkevarer. Hvorefter de havde glemt halvdelen og det tog yderligere 15min før vi fik vores sodavand og vand. Vandet kom i beskidte flasker med noget sort der flød rundt i det.
Efter 1t 15m kom forretten, som skulle være muslinger. Det var bare tomme skaller og koldt. Efter noget tid kom kokkene ud med en stor gryde og gik rundt til alle gæster. Vi kunne ikke få vores brød for de var først ved at tø det op.
Der gik over 1t mere ml. forret og hovedret. Bordene blev ikke tømt, heller ikke de borde hvor der ikke sat folk mere. Restaurant var langt fra fyldt alligevel var alt bare kaos. Der var endda en kunde der selv gik op og hentede drikkevarer til sit bord og tjenerne lod bare som ingenting. Hovedretten og desserten smagt fint, men ventetiden imellem alle retterne var så lang at det ødelagde det for alle i restauranten. Vi og folk omkring os var vrede og utilfredse og vores aften var ikke en god oplevelse. Udsigten var smuk, men ingen af os kommer der igen. Virkelig skuffende.

23 maja 2026

Kære Henriette,

Tusind tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – også selvom den var så skuffende. Vi lægger os fuldstændig fladt ned og vil starte med at sige undskyld. Det I beskriver, er ganske enkelt ikke godt nok, og det lever på ingen måde op til det niveau, vi ønsker at levere.

Kasper

Dejligt sted

Vi fik et dejligt vinduesbord , selv om vi ikke havde reserveret og selvom restauranten næsten var fyldt op.
Dejlig mad og rigtig fin betjening.
Vi kommer igen 😊

21 maja 2026

Min bedste anbefaling

Vi spiste middag til 4 personer 15. Maj.
Vi fik alle 3 retters menu, men lidt forskelligt sammensat. Alle retter var yderst vellavet, flot anrettet, rigelige portioner og betjeningen var i top. Dejligt sted, vi kommer gerne igen. Tak for mad.

15 maja 2026
Oceniono na 4 z 5

Dejlig restaurant med skøn beliggenhed

Trekosten havde et godt tilbud, som vi med en ven, benyttede os af. For en god pris fik alle gæsterne samme menu samt kaffe og te og alle borde var besat.
Restauranten er indbydende, med en fantastisk beliggenhed, ved indsejlingen til den hyggelige lille havn.
Betjeningen vil vi give 3*, virkede lidt nye i faget.

Vi kommer gerne igen og prøver andre retter på menukortet.

20 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Det eneste der var godt var beliggenheden og udsigten

Bestilte ved særarrangement for lokale. Vi ankommer og bliver sat ved bord til 4 personer (vi er 3 personer), får drikkevarer og venter på manager, som skal fortælle om arrangementet. Manager kommer efter længe venten, og det eneste vi får oplyst er, at vi har sat os forkert, men nu sidder vi der jo, så pyt. Så går han. Efter 30 minutter kommer ung kvindelig tjener og spørger om vi mangler noget, og ja, vi mangler stadig information. Vi bliver sendt til buffet, hvor rent kaos hersker og maden var rigtig tarvelig.
Tydeligt at arrangementet ikke var gennemtænkt og ikke noget vi benytter igen.

20 kwietnia 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse – også selvom det selvfølgelig gør os kede af at læse, at du ikke havde en god oplevelse.

Vi har for nylig overtaget Trekosten som nye forpagtere, og vi er i fuld gang med at skabe nye rammer, bedre service og en endnu stærkere oplevelse for vores gæster.

Vi håber derfor meget, at du har lyst til at besøge os igen og give den nye Trekosten en chance. Det vil betyde meget for os.

Oceniono na 4 z 5

Alt i alt en god oplevelse

Vidunderlig beliggenhed,hyggelige lokaler og udsøgt lækker mad.
Den kvindelige tjener som betjente os d. 13 dec. Var lige stram nok i betrækket. Det kunne dog ikke ødelægge den gode frokost og det gode humør. Så tak for en hyggelig frokost:

13 grudnia 2025

Hyggelig familiemiddag til 6000 kr, endte i skænderi med ejer

Hyggelig familiemiddag til 6000 kr. God mad, hyggelig personale. God rødvin, desuden flasker af primitivo valgt fra kortet. Ender med der blev leveret en væsentlig dyrere hvidvin en bestilt ( den var ikke endda på det vinkort vi fik udleveret). Tjeneren kaldte ejeren på telefon men der var intet at gøre ved den fejl tjeneren havde lavet. Synd at vi efterlades med så dårligt et indtryk, og synd for de manglende referencer til venner og bekendte de går glip af. Super dårligt

6 grudnia 2025

Kedelig attitude fra personale

Jeg var inviteret til fødselsdags brunch på TREKOSTEN den 30. august. De sure tjenere lagde en dæmper på festlighederne.

Da vores vært bad den ene tjener om at fortælle, hvad vi skulle ha’, blev der svaret surt tilbage, at det kunne enhver da se… Den anden tjener matchede kollegaen i surhed, når der skulle fyldes op i bufetten eller ryddes af ved bordene. Et smil eller en venlig bemærkning ville ha’ gjort oplevelsen anderledes.

Det endte med at selskabet forlod lokalerne tidligere end planlagt, fordi vi ikke følte os velkomne

30 sierpnia 2025

Oceniono na 1 z 5

Surt personale og dårlig service

Jeg tror ikke jeg før at brugt tid af mit liv på at anmelde et spisested, men nu er tiden så kommet. Desværre er det ikke en god oplevelse der har ført mig til min debut på trustpilot. Vi oplevede på min mors fejring af sin 70 års et meget surt personale der ikke virkede til at kunne magte eller overskue vores besøg. Da min mor spurgte om en præsentation af maden på buffeten blev hun mødt med en sarkastisk kommentar om at de kunne alle og en hver da se hvad var. Tjo måske, men jeg er nu alligevel vant til at maden der serveres, som man må tro de er stolte/glade for at kunne sætte på bordet, kort præsenteres.
Børn blev råbt af, af personalet i lettere hård tone, da de som børn bevægede sig rundt i lokalet. Man skulle næste tigge om en sjat varm mælk til kaffen og service blevet rydet væk i en fat så man næsten ikke nåede at blive færdig. Vi gik før tid, da personalet ikke virkede til at lade os side tiden ud.
Vi komme ikke tilbage og kan ikke anbefale stedet.
Glasset med bobler ude på molen var det eneste gode og professionelle ved stedet. Smilende og imødekommende severing.
Vh Kasper

30 sierpnia 2025

En herlig diamantbryllupsfest

Lørdag den 31. august 2024 fejrede vi vores diamantbryllup på Trekosten.

Det var et fortræffeligt organiseret og veludført arrangement Trekosten leverede til vores fest.

Maden var en superb oplevelse; alle gæsterne roste den til skyerne.

Der var hardcore veganere blandt gæsterne, og også de var ovenud glade for det I serverede til dem. De værdsatte den omhu kokken havde lagt i sit arbejde og følte sig særdeles godt behandlet. Det er vi meget taknemmelige for.

Hele personalet fortjener vores allerstørste ros. Og vores toastmaster var meget glad for samarbejdet med Arne Bilsted til at få middagen afviklet på en god og hyggelig måde.

Vi havde en helt igennem dejlig aften, hvor vi kunne nyde det og vide, at der blev taget hånd om alt. Tusind tak for det.

Birthe og Vagn

31 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

En fantastisk aften på min yndlingsrestaurant.

Jeg holdt min 65 års fødselsdag med familie og venner på Trekosten. Min hustru og jeg er kommet her i mange år, og vidste at alt ville være i orden. Vi blev ikke skuffede. En herlig menu med de dejligste vine og en fantastisk venlig betjening. Alt sammen til en yderst fornuftig pris. Det blev til en dejlig lang aften. Stor tak til køkken og personale. We Will be back😉

20 sierpnia 2022

En dårlig oplevelse

Vi oplevede en meget uhøflig betjening, og maden var kedelig.
Jette Lægdsmand

28 czerwca 2022

Oceniono na 5 z 5

Dejlig oplevelse til rund fødselsdag.

Vores 2 x 70 års fødselsdag blev holdt på Trekosten den 6.6.2022. Vi var meget tilfredse. Skøn mad, dejlige lokaler, god beliggenhed og god udsigt. Personalet var venlige og gjorde deres yderste for at både børn og voksne havde det godt.

7 czerwca 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej