Bestilte flyrejser til Asien på Business Class, fandt nogle "fornuftige" priser og skyndte mig at bestille. Lidt tid efter fandt jeg ud af, at det var ændret til Economy Class. Så jeg endte ud med no... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Spild af tid at gå ind og finde en rejse til en given pris, da man på deres partner sider gang på gang efter at have tilføjet alle data bliver mødt med “din pris er blevet ændret i mellemtiden”. Utrol... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi benytter os ofte af Travelmarket, og vi finder altid noget der matcher vores forventninger til både standard & pris. Også under last minute kan man finde super gode priser på feks. flybilletter.... Zobacz więcej
Napisane przez firmę

Nørregade 77, 7100, Vejle, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
det er nemt at finde det man leder efter, og travelmarket er gode til at finde gode tilbud og billige priser med mange valgmuligheder. venlig hilsen helle hoffmeyer
En af de første, som jeg kontakter, når jeg skal rejse... Det er et godt søgested og masser af at vælge imellem. Priserne er konkurrencedygtige i de fleste tilfælde, men stemmer ikke altid overens, når man ringer til rejsebureauerne for at høre nærmere om rejsen.
Bruger altid Travelmarket, er bedre end Momondo. Har brugt TM mange gange og altid tilfreds, især når man vil bruge flere stop giver der rigtig gode muligheder.
Travelmarket kommer altid med gode tilbud på rejser. Vi dobbelttjekker altid om tingene kan gøres billigere, men vi har endnu ikke oplevet at nogen kan slå travelmarkets rejsetilbud.
Sol og Stand gav os en uforglemmelig ferie i Graasten
Det er et god søge sted,når man skal på ferie.
2 gange har vi efter meget research fået de bedste priser via travelmarket... Det er så nemt og fantastisk at rejse velvidende du rejser med de bedste
Bruger altid Travelmarket til min søgning af rejser, hotel o.lign. og finder altid gode tilbud. Alle tiders søgemasline
Har ikke selv brugt dem, men tit været på jeres hjemmeside for at finde gode priser og hoteller eller rejsemål.
Jeg har aldrig selv prøvet travelmarket a/s, men har hørt meget godt om det, og det virker også meget overskueligt og troværdigt, så det er helt sikkert noget jeg vil benytte mig af i fremtiden!
Vi bruger Travelmarked tre til fire gange om året ud af seks til syv gange, fungerer fint og du kan regne med at din bestilling udføres til UG.
Priserne er konkurrencedygtige i de fleste tilfælde, dog ikke alle.
Travelmarket er altid en af de første jeg kontakter når jeg rejser ud i verden. Gode priser og mange hoteller er kendetegnene.
En side som er nem at finde rundt på
Brugte deres prisagent og spareder godt 1000kr. på rejsen uden at røre en finger. En dag dumpede der en mail ind med en billigere pris end den jeg først havde fundet og jeg bestilte med det samme. Fandt også hotel til rejsen på travelmarket. Jeg ville bo i centrum og kunne nemt indskrænke mit søgeresultat med en maksimumpris og derefter overskue hvilke hoteller der var tættest på centrum via kortet. Det kunne dog være smart hvis man også kunne sortere resultatet på bedste Tripadvisor anmeldelse.
Hjemmesiden bliver ikke opdateret i tide og priser stemmer derfor ikke overens, når man ringer til rejsebureauerne for at høre nærmere om rejsen.
Ved søgning på flybilletter får du en masse forskellige kombinationer af flytider og ruter. Søgningen er let og overskuelig. Mulighed for at søge efter flybilletter med flere flyvninger og dermed ikke kun ud og hjem fra samme lufthavn.
Her kan man finde en masse forskellige slags rejser. Der er både skiferie, sommerferie osv. Der er masser af muligheder og siden er meget overskuelig, så der er ingen problemer med at finde rundt inde på siden.
Thumbs up fra mig :)
Det er faktisk mit fortrukne sted at finde rejser, så kan kun anbefales!!
Jeg hader - hvis jeg skal sidde og dobbel tjekke hjemmesider for priser, men det behøves jeg ikke på travelmarket her ved jeg at de tager alle flyselskaber med. Det er meget overskuelig i opsætning og ikke alt for meget udnødvendigt info.
Fedt at jeg kun behøves at gå et sted hen.
Jeg har brugt travelmarket før, men det gør jeg bestemt ikke igen.
Jeg har nu i 3-4 dage søgt et par bestemte billetter, og uanset hvad jeg finder inden for "rimelighedens grænser" (dvs. ikke billetter til 15.000 eller med overnatning i lufthavne, eller diverse flyskift), så er de bare "ikke-eksisterende" når jeg bliver sendt videre til udbydernes hjemmesider, til trods for at jeg utallige gange har opdateret min søgning. Desuden er alle alternativer til hjemtur, 2 bestemte fly, fra samme flyselskab, men afgangene er udsolgt - (og har nu været det i 3-4 dage, men det har de stadig ikke opdateret).
Jeg skrev til kundeservice, og fik I DET MINDSTE et rimelig hurtigt svar, hvor pågældende blev ved med at påstå han kunne se priserne (det kunne jeg også! De var bare ikke ledige, eller eksisterende!!) Han skød også skylden på flyselskaberne, - men - når jeg søger på flyselskabernes sider får jeg nogen helt andre priser end dem travellink udbyder dem til.
Rigtig råden forretning, som reklamerer billigt for at lokke folk til. Dårlig forretningstil - føler mig godtnok dum over at have brugt så mange dage herinde, og for at have stolet på dem - for nu giver jeg op.