Meget enkelt. Helt perfekt håndtering af hele forløbet fra Trælastens side. Jeg bestilte noget maling og gulvsæbe torsdag op til St. Bededag. Havde egentlig forventet jeg først hørte fra... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte lidt vare hos dem, hurtigt og sikkert, og lige efter forskrifterne. valgte simpelhent KUN denne leverandør, da han eller hun ;o) var billigst på det produkt jeg kunne købe til 300 kr dy... Zobacz więcej
Hjemmesiden anbefaler at man køber en speciel boltsaks til 6 mm rionet. Saksen er bare for lille og kan med nød og næppe bide nettet over, jeg endte med at låne en vinkelsliber af naboen. Som førstega... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vejen Trælasthandel A/S - der i daglig tale bliver markedsført som Trælasten - kunne i 2002 fejre 100 års jubilæum. Trælasten har gennem årtier været en aktiv samarbejdspartner for byggesektoren. Med afdelinger i Gørding, Vejen, Rødding, og Nr Åby har Trælasten et solidt fodfeste i det sydjydske område. På Trælastens Webshop, sælger vi de samme byggematerialer til hele Danmark. Har du et større projekt du skal i gang med, er du altid velkommen til at få et tilbud fra os.
Dane kontaktowe
Søndergade 111, 6600, Vejen
- info@traelasten.dk
- www.traelasten.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig service med en god følelse for sikkerhed!
Jeg bestilte en juletræsfod om aftenen og to dage efter kom pakken til mig. Den kom velbeskyttet og godt sammenpakket. Jeg fik en helt masse mails der underrettede mig om processen og bekræftede mit køb, hvilket gav meget trykhed.
Jeg lod også mærke til, at man kunne anmærke forskelle steder posten kunne stilles, hvis det var en stor læsning, og yderlige kunne man markere hvis man fik brug for kran, hvilket jeg syntes var meget hensynsfuldt.
Jeg vil helt klart anbefale Tralasten til andre, i hvert fald når det kommer til små bestillinger, da dette er hvad jeg har prøvet.
Fantastisk service!
Helt igennem fantastisk oplevelse at handle med Trælasten. De var super søde og hjælpsomme!
God service, trods alt
Bestilt varer til levering hjemme, ingen problemer, hurtigt levering.
Havde glemt noget, som jeg bestilte til afhentning i butik, hvor man ikke kunne finde det. Ringede efterfølgende og fik det prompte leveret hjemme, rigtig god service her.
Rigtig god pris og super hurtig levering
Bestilte en klammepistol til 1000kr under normal prisen.
Hurtig levering som aftalt.
Varerne blev hurtigt sendt, godt med bekræftelse, så man ved det er på vej. Varen var i orden og transporten gik som planlagt.
Rigtig god service
Rigtig god service og hurtig tilbagemelding. Vil helt sikkert handle der igen.
Ikke troværdige
Hvis køb på nettet, også er et tillids spørgsmål for dig, så kan Traelasten.dk IKKE anbefales.
De holder ikke hvad lover, så online køb hos dem kan IKKE anbefales.

Odpowiedź od Trælasten, Vejen Trælasthandel A/S
God service
Vi havde reklamation på varen og fik god service og hjælp til løsning af problemet.
Tæt på ok
Fin samtale og ordning med Carsten i e trælasten.
Elendig aflevering af varerne.
HOLDT IKKE AFTALEN MED AT SENDE SMS INDEN AFLEVERING.
Afleverede varerne 40 cm fra porten så denne ikke kunne åbnes - havde 12m gårdsplads ar stille varerne på.
Ikke godt nok....
Kunne ikke være bedre
Helt i orden. Men utilfreds med Post Danmark, som på trods af besked om og betaling for levering på adressen, blot lægger en seddel i postkassen, at pakken kan afhentes dagen efter. Selvom vi var hjemme.
Fantastisk service
hurtig levering. Hjælpsomt personale. God service... 100% OK
Flot service og lynhurtig levering
Det har været en positiv oplevelse at handle med Trælasten. Flot udvalg på stort set alle hylder. Hurtig levering, da jeg bestilte onsdag og varerne blev leveret fredag.
Da jeg fik brug for hjælp var de også meget servicemindede pr. telefon. Alt i alt en meget sin serviceoplevelse.
Fantastisk kundeservice.
Kan kun varmt anbefale Trælasten. De har virkelig kunden i fokus!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.