Trælasten, Vejen Trælasthandel A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Meget enkelt. Helt perfekt håndtering af hele forløbet fra Trælastens side. Jeg bestilte noget maling og gulvsæbe torsdag op til St. Bededag. Havde egentlig forventet jeg først hørte fra... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte lidt vare hos dem, hurtigt og sikkert, og lige efter forskrifterne. valgte simpelhent KUN denne leverandør, da han eller hun ;o) var billigst på det produkt jeg kunne købe til 300 kr dy... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en juletræsfod om aftenen og to dage efter kom pakken til mig. Den kom velbeskyttet og godt sammenpakket. Jeg fik en helt masse mails der underrettede mig om processen og bekræftede mit... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Hjemmesiden anbefaler at man køber en speciel boltsaks til 6 mm rionet. Saksen er bare for lille og kan med nød og næppe bide nettet over, jeg endte med at låne en vinkelsliber af naboen. Som førstega... Zobacz więcej

1. Budownictwo i produkcja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vejen Trælasthandel A/S - der i daglig tale bliver markedsført som Trælasten - kunne i 2002 fejre 100 års jubilæum. Trælasten har gennem årtier været en aktiv samarbejdspartner for byggesektoren. Med afdelinger i Gørding, Vejen, Rødding, og Nr Åby har Trælasten et solidt fodfeste i det sydjydske område. På Trælastens Webshop, sælger vi de samme byggematerialer til hele Danmark. Har du et større projekt du skal i gang med, er du altid velkommen til at få et tilbud fra os.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

467 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

bilig, hurtig

jeg købte trip trap ekstra hvid lud, det var nemt og enkelt at gå ind på hjemmesiden og bestille det du skal bruge, også er det noget billigere end i butikkerne.

30 września 2013

Superleverance

Jeg fik et tilbud på præcis det jeg bad om - til markedets billigste priser.
Og da jeg fik varerne - til tiden - var alt som ordret - og kvaliteten var også god.
Kundebetjeningen var i øvrigt også fremragende, så jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg skal placere mine fremtidige køb.

29 września 2013
Oceniono na 2 z 5

Danske fragtmænd leverede ikke varen

Service fra Vejen trælast mht. information mv. har jeg ikke noget at klage over, men....

En uge efter at Danske fragtmænd påstår at de har leveret varen har jeg fortsat ikke fået den eller en forklaring på hvad de så vil gøre. Varen er betalt og bestilt til modtagelse via min arbejdsplads' officielle varemodtagelse. Chaufføren fra danske fragtmænd valgte i stedet at stille varen udenfor på en byggeplads, uden at tale med nogen. Siden er varen ikke set - ej heller af folk i byggepladsens skurby. Danske fragtmænd vender ikke tilbage telefonisk, selvom dette var aftalen. Har nu sendt en mail til Danske fragtmænds kundeservice, som jeg endnu heller ikke har fået svar fra.

23 września 2013
Logo Trælasten, Vejen Trælasthandel A/S

Odpowiedź od Trælasten, Vejen Trælasthandel A/S

Hej Karen

Jeg er rigtig ked af at høre at leveringen af dine varer ikke er gået efter hensigten. Det er første gang vi på Trælasten hører om problemet med denne sag og jeg har nu taget kontakt til Danske fragtmænd for at få en forklaring og en udredning, så vi fremover forsøger at undgå det sker igen.

I mellemtiden skal det ikke gå ud over dig, og vi sender selvfølgelig en ny brændekurv afsted til dig med det samme.

Oceniono na 4 z 5

Bestilt online, tilsendt unden problemer!

Jeg kan ikke forstå i laver jeres hjemmeside så i få mer salg, i mit tilfælle købte jeg trip trap gel til køkken bord. Og stod faktisk og manglet svampe til at påføre med. Når jeg vælger denne gel på hjemmesiden gør i lave alle de ting man skal bruge til dette. Svampe, sandpapir, sliber.... Osv hvad i nu kan finde på man kunne bruge.

23 września 2013
Oceniono na 5 z 5

Billige produkter og god hurtig service

Bestilte 5 tårne med brænde. Dejligt at det var muligt at bestille hvilken uge det skulle leveres i og da jeg mailede vedr dato, fik jeg mail om, at jeg ville blive ringet op vedr levering. Har så lige fået det leveret i dag, som vi aftalte. Eneste lille suk , er at vognen ikke havde en palleløfter, kun en kran, så jeg kunne ikke helt få det til at stå der, hvor jeg gerne ville have haft det, men servicen og prisen var helt i top.

3 września 2013
Oceniono na 5 z 5

Kanon service og hurtig levering -en fornøjelse

Jeg var lidt sent ude og ønskede derfor levering hurtigst muligt. Trælasten fulgte op ved personlig kontakt som jeg havde bedt om, og alle mine ønsker blev indfriet. Selv chaufføren som kom med varen var utrolig service orienteret og placerede varerne præcist som jeg ønskede det –en fornøjelse.

2 września 2013

godt handelssted

Jeg havde en rigtig god oplevelse omkring bestilling og levering af mine varer, efter jeg havde bestilt varen, var der nogle ting som jeg skulle have ændret; dette var de meget behjælpelig med pr tlf.
Kan kun anbefale trælasten som handelspartner.

Finn Johansen

1 września 2013

Super Service

God betjening via "Chat" og telefon - nem og overskuelig hjemmeside.
Leverance uden problemer 3. arbejdsdag efter bestilling.

31 sierpnia 2013
Oceniono na 4 z 5

Skarp pris og hurtig levering

Har lige fået leveret 320 stk. 30x30 cm. Kvalitet er i top, prisen er konkurrencedygtig, og fliserne kom dagen efter jeg havde bestilt via web. Eneste hage er returnering af paller, som man enten skal køre til Vejen med eller betale for fragt af.

26 sierpnia 2013
Oceniono na 4 z 5

Selv om det ikke var lagervare, kom varerne efter 2 hverdage. Jeg mangler kun at få information om forventet leveringstidspunkt i perioden fra ordreafsendelse til leveringstidspunkt - ellers perfekt service.

26 sierpnia 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej