Reakcja na opinię
Vi havde bestilt Italiensk buffet til lidt over 40 pers. Rigtig fin korrespondance og vejledning ved bestilling. Maden blev leveret som aftalt – af en meget hjælpsom chauffør. ALT mad... Zobacz więcej
Vi skulle holde en mindre firmafrokost, og vores madleverandør meldte afbud med kort varsel pga. sygdom. Vi kontaktede Jespers Torvekøkken sent om eftermiddagen og skulle bruge maden dagen efter (ti... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jespers Torvekøkken er en landsdækkende madleverandør, der hver dag serverer mad for mere end 35.000 gæster. Siden 1991 har vores udgangspunkt været det samme: Gode madoplevelser begynder med mad lavet fra bunden af gode råvarer og passionerede kokke med stolthed for deres fag. Vi driver fire frokosthuse, mere end 80 kantiner i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner, leverer skolemad og står bag forplejningen på store venues samt professionelle og private events. Som B Corp-certificeret madleverandør arbejder vi systematisk med bæredygtighed og socialt ansvar og deler åbent viden, mål og resultater til gavn for mennesker, kunder, klima og samfund.
Vandtårnsvej 75, 2860, Søborg, Dania
Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
På DHI har vi en meget fin buffet. Ikke længere. Lidt mærkelig menu, lidt triste råvarer, lidt sjusket køkken - så ikke længere noget at se frem til. Øv.
Fantastisk service, super lækkert mad.
Det helt var over alt forventning, den eneste lille ting var.. der var alt for meget mad.. Totalt luksusproblem.
Det var bare en rigtig god oplevelse, og vil helt sikkert anbefale dem😊🙏

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Maden er af meget svingende kvalitet. Deres bowls er rigtigt gode, alt andet er en overraskelse på dagen... Ingen smør på smørebrødet og deres kreative salater, er vist mest af alt hvad der lige var på tilbud på Grønttorvet.
App'en er ustabil og man skal "bladre" frem og tilbage og for at se menuen.

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Som daglig bruger på Bispebjerg Hosptal er det uinspirerende madsammensætning, meget ensformigt grønt, mærkværdige sammensætning mht. kold mad, dejligt med fx kartoffelsalat, men der følger sjældent noget passende med ved siden af som fx frikadeller, pølser eller roastbeef. Den varme mad okay, men ikke når det gælder tilberedt kød, det smager som regel af ingenting.

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Opdatering: Mine kollegaer og jeg har lagt mærke til, at kvaliteten af maden i den her uge har været markant bedre, end vi har set de seneste uger/måneder. Synes derfor I fortjener et par ekstra stjerner, og hvis det bliver ved sådan her, så synes jeg næsten i fortjener 4 stjerner. Bliv endelig ved med det gode arbejde.
Jeg er så træt af jeres kedelige vegetar mad, der aldrig smager af noget og så er man ovenikøbet tvunget til at spise de 2 dage om ugen. Udover det bliver prisen ikke justeret, når der er vegetar mad, så det står klart for alle, at det udelukkende er en profitmaksimeringsøvelse og intet med klima eller bæredygtighed at gøre.
Ikke nok med det, så fik vi serveret præcis den samme vegetarret i dag, som vi fik for præcist en uge siden. Det mindste I kunne gøre er at variere menuen. Det er en af de værste frokostordninger jeg har været med i.

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Ret dyrt i forhold til den egentlige vare man betaler for. Det er mad på samlebånd. Eks. en "luksussandwich" til 35 kr. der er sammensat af toastbrød, ost og skinke. Seriøst?
De ansatte er tilmed pænt sure ved hver henvendelse man laver. Det er ikke andet end et "maddepot" på min arbejdsplads hvor man kan blive frarøvet sine sidste penge.
Der er større kvalitet hos McD!

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Ærgerlig frokostordning på arbejdet, som jeg ikke længere køber. Bliver mindre skuffet over en rugbrødsmad eller sandwich hjemmefra, end de umættende supper og salater, som vegetarer skal spises af med (til trods for at kødretten aldrig nedprioriteres til suppe og prisen er den samme for alle).

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Rigtig god mad, velfungerende hjemmeside og levering helt som aftalt

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Utrolig ringe og kedeligt mad. Håber snart arbejdspladsen skifter catering firma. Smagsløse retter og ikke særlig god kvalitet kød. Trist når det bliver mad på samlebånd og man ikke kredser om det så må man hellere sætte prisen op og lave noget af god kvalitet og noget der smager.

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Kvaliteten daler efter man har brugt frokostordningen i noget tid
De lyver deres menu bedre, når de skriver basmatiris får man almindelige ris, når de skriver cheesecake får man sandkage etc.
Der er altid noget de løber tør for noget efter 30 min, på trods af at vi har bestilt mange ekstra kuverter for at undgå dette.

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Er ved flere lejligheder stødt på Jeres mad. Og må indrømme kvaliteten virkelig er dalende. Det er billige råvarer, dårlige menusammensætninger og det virker som om man ikke går op i kvalitet og har fokus på gæsten. Det er en ærgelig omgang sjusk.

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Generelt en lækker menu, men voldsomt seje wienerschnitzler trækker meget i den forkerte retning.
Det var en dårlig oplevelse for de 30 mennesker, som jeg havde bestilt til.

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Hver en frokost har jeg bare nydt til fulde. De forstår at få den helt rigtige smag og lugte essens frem i deres måltider. Mange forskellige salater, og masser af variation i løbet af ugen. Naturligvis er det ikke michelin stjerner, men hvis der fandtes en indenfor catering, ja så ville de få den fra mig. Eminente måltider;)

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
En daglig skuffelse, der koster vores virksomhed millioner i tabt arbejdsglæde, medarbejderfastholdelse og spild af ressourcer.
Hvorvidt ansvaret ligger hos Jespers Torvekøkken alene eller om en del af problemet skal findes i vores virksomhed madpolitik må ligge hen i det uvisse.
Er det en chance din virksomhed tør tage?

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Frokosten kom 2 timer for sent. Det er lang tid at vente, når nu det er planlagt.
Da frokosttallerken kom var to af de 6 kuverter mast godt rundt.
Kagen der efterfulgte sejlede rundt i en eller anden væske. Så bliver kiksebunden noget kedelig.
Alt i alt en kedelig oplevelse. Meget ærgerligt at Københavns kommune ikke kan bestille andre steder.

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Alt er for dyrt - prisstigning på over 50% på kaffe over 3 år er simpelthen for voldsomt. Udover det, er der objektivt ingen som går op i alle jeres platebaserede og kødfrie ideer/planer - i kunne starte med at oppe kvalitet på jeres eksisterende produkter.

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Nogle gange har de god mad, men andre gange er det brændt eller ikke kogt nok. De er også sindssygt dårlige til at sætte allergeninformation op. Og hvis man spørger dem ind i køkkenet, plejer de at være sure. Synes det er for dårligt når man skal lave mad til et universitet.

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Surt/underligt personale, og lyserød kylling.
En ældre dame nedstirrer en, og vil ikke rigtigt lade en være så snart hun har taget kontakt.
Det er selvfølgelig billig mad, men derfor skal kylling da gerne være sikkert at spise?
Resten af maden er fin.

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Ubehøvlet og vulgær i munden... Føj
Jeres ansatte nævnte at vi (min kollega og jeg) sagtens kunne klare et par dage uden mad. Da han selv nævnte at hans joke nok ikke var sjov valgte at tilføje "at vi var godt i gang med at bygge halvtag over pistøjet"

Odpowiedź od Jespers Torvekøkken
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.