Frokostfirmaet Recenzje 123

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft fornøjelsen at få frokost fra frokostfirmaet.dk. Efter vi har prøvet flere af konkurrenterne må vi bare erkende, at frokostfirmaet next level køkkener og de ved præcis hvad de sælger o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lige fra vi snakkede med Frokostfirmaet første gang og igennem hele forløbet har der været en rigtig god kommunikation og en super god service. De lytter til vores ønsker og behov. Er meget hu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

ALT! uden undtagelse, fungerer hos Frokostfirmaet. Helle G. og kundeservice fortjener alle de * de kan få. Super god service, hvad enten det handler om at skifte menu, sætte mængder op/ned, være... Zobacz więcej

1. Catering

Napisane przez firmę

Frokostfirmaet er en førende leverandør af frokostordninger i Danmark. Frokostfirmaet har siden sin grundlæggelse i 2010 etableret stærke samarbejder med Danmarks mest anerkendte køkkener for at sikre den bedste service og punktlige levering til deres kunder. Denne enestående frokostoplevelse administreres nemt og intuitivt gennem en brugervenlig app eller online dashboard, hvor kunderne har frihed til at skifte køkken efter behov. Frokostfirmaets succes bygger på deres dedikation til bæredygtighed. I deres ambitiøse 2030 bæredygtighedsstrategi fokuserer de på at minimere deres miljøpåvirkning og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Strategien omfatter flere vigtige initiativer: Lokale og økologiske produkter: Frokostfirmaet samarbejder tæt med lokale producenter og leverandører for at sikre brug af økologiske og bæredygtige ingredienser. Dette reducerer transportafstandene og fremmer miljøvenlige landbrugspraksisser. Reduktion af madspild: Frokostfirmaet implementerer omhyggelig planlægning af portioner, optimeret opbevaring af ingredienser og donation af overskudsmad til velgørende organisationer. Disse tiltag bidrager til at reducere madspild og bevare ressourcerne. Genbrugelige emballager: Virksomheden har afskaffet engangsplastik og -emballage og fremmer brugen af genanvendelige beholdere, bestik og servietter. Dette reducerer affaldsmængden og fremmer en mere cirkulær økonomi. Energieffektivitet: Frokostfirmaet optimerer deres køkkener og faciliteter ved at bruge energibesparende apparater, belysning og isolering. Dette reducerer energiforbruget og deres miljøaftryk. CO2-kompensation: Virksomheden samarbejder med organisationer og projekter, der tilbyder CO2-kompensation gennem træplantning, vedvarende energiprojekter og andre initiativer, der hjælper med at reducere CO2-udledningen. Fremme af vegetariske og veganske muligheder: Frokostfirmaet tilbyder et bredt udvalg af plantebaserede retter for at reducere den miljømæssige påvirkning af kødproduktion og mindske CO2-udledningen. Frokostfirmaet er dedikeret til at opfylde deres 2030 bæredygtighedsmål og fortsætter med at undersøge og implementere yderligere tiltag for at minimere deres miljøpåvirkning. Deres brugervenlige app og online dashboard giver kunderne fuld kontrol over deres frokostoplevelse og mulighed for at træffe bæredygtige valg.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Altid god og hurtig service.

Altid god og hurtig service.
Levering til tiden og behagelige medarbejdere.
Og maden er rigtig god:-)

22 stycznia 2026

Hej Linda

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟
Det glæder os meget at høre, at du oplever både god og hurtig service, levering til tiden – og ikke mindst, at maden falder i god smag.

Vi sætter stor pris på din feedback og giver den videre til både teamet og køkkenet.

Meget tilfreds kunde :)

Frokostfirmaet får vores de bedste anbefalinger, altid god og hurtig opfølgning på vores henvendelser.
Der rådgives professionelt ud for vores ønsker og behov og der bliver altid taget action med det samme.
"ud over dette er maden selvfølgelig god" :)

26 listopada 2025

Odpowiedź od Frokostfirmaet

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi bliver virkelig glade for at høre, at både rådgivning, opfølgning og handling opleves hurtig og professionel – og at maden lever op til forventningerne 🥗✨

Det betyder meget for hele teamet, og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med jer.

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling herfra :-)

Kæmpe anbefaling herfra :-)

Tak til Rikke og hele teamet for altid god service & kage.

23 października 2025

Odpowiedź od Frokostfirmaet

Tusind tak for de flotte ord! 😄
Vi sætter stor pris på din anbefaling – og hvor er det dejligt, at både servicen og kagen hitter! 🎂
Hilsner fra Rikke og hele teamet hos Frokostfirmaet

Loyale, og god kommunikation

Frokost firmaet er super loyale over for deres kunder, de kan skræddersy tilbud, og holder en god kundekontakt, med god kommunikation og hjælp. De er gode til at rådgive ift. frokost og give gode bud på hvilke køkkener der kunne være interessante alt efter hvilke behov man har.

Hvis du går meget op I hurtig og god kommunikation og suveræn service så er dette det rette firma :)

2 października 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Albert 🙏

Det betyder meget for os, at du oplever os som loyale og engagerede i både rådgivning og kommunikation. Vi gør os umage for at finde de helt rigtige løsninger til hver enkelt kunde – så det er dejligt at høre, at det mærkes i samarbejdet 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Mvh
Alle os hos Frokostfirmaet

Oceniono na 5 z 5

Et fantastisk sted til en frokostordning

I NLP Huset har vi de seneste 15 år samarbejdet med Frokostfirmaet om en frokostordning til vores mange kursister, studerende og undervisere. Vi har kun mødt den fineste service og super god mad, som bliver rost hver eneste dag af vores gæster.
Der er leveringssikkerhed, opfølgning ved selv små forsinkelser (som er sjældne) og stor fleksibilitet i administrationen. Og så er det hele selvfølgelig understøttet af en rigtig god hjemmeside og app, som er nem at bruge.

Hvis du derfor er på udkig efter en ny leverandør, så skynd dig at ringe til Frokostfirmaet!!

Lene Bredahl, NLP Huset 🧡

26 września 2025

Kære Lene 🧡

Tusind tak for de meget flotte ord og for at dele jeres oplevelse.
Vi er utrolig glade og stolte over at have været jeres frokostpartner gennem så mange år – og det betyder meget for os at høre, at både kursister, studerende og undervisere nyder maden og oplever god service hver dag.

Vi sætter stor pris på samarbejdet med NLP Huset og glæder os til at fortsætte mange år endnu.

Simon og hele teamet hos Frokostfirmaet

Madklubben Catering

Vi hos Madklubben Catering er meget glade for samarbejdet med Frokostfirmaet. De håndterer al kommunikation med kunderne professionelt og effektivt, hvilket gør processen enkel og smidig for os som leverandør. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med en partner, der sikrer høj kvalitet og et godt flow i hverdagen 😊

26 września 2025

Tusind tak for de flotte ord 🙏
Vi sætter stor pris på samarbejdet med jer hos Madklubben Catering. Det betyder meget for os at have så dygtige og dedikerede køkkenpartnere, der deler vores fokus på kvalitet, struktur og gode oplevelser for kunderne. Vi glæder os til at fortsætte det stærke samarbejde fremover 💪😊

Oceniono na 5 z 5

Vi oplever kun god kommunikation med…

Vi oplever kun god kommunikation med Frokostfirmaet. Der er altid hurtig og god hjælp at hente. Vi sætter stor pris på vores samarbejde

19 września 2025

Tusind tak for de flotte ord 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at I oplever god kommunikation og hurtig hjælp hos os.
Det betyder meget for os at have et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere – og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde fremover 💚

Super god service!

De lytter til vores ønsker og behov. Er meget hurtige til at reagere og hjælpe.

Køkkenet vi har valgt igennem Frokostfirmaet er det bedste mad vi nogensinde har smagt som frokostordning. Det er nemt at bestille og håndtere bestillinger via deres system.

En kæmpe anbefaling!

3 września 2025

Hej Jakob,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os virkelig at høre, at både kommunikationen, servicen og maden lever op til jeres forventninger. Vi arbejder hele tiden på at gøre det nemt for jer – så det betyder meget at få den feedback 🙌

Vi sender også rosen videre til køkkenet – de bliver rigtig glade for at høre, at I er så tilfredse med frokosten.

Tak fordi I anbefaler os – vi ser frem til at fortsætte samarbejdet 💚

Oceniono na 5 z 5

Rigtig dejlig mad i måltidskasserne

3 września 2025

Hej Rasmus,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi er rigtig glade for at høre, at du nyder maden i måltidskasserne! Det betyder meget for os, at kvaliteten og smagen lever op til forventningerne.

Vi glæder os til at levere mange flere gode måltider til dig fremover 🙌🍴

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service og kommunikation

Rigtig god service og kommunikation, nem og hurtig kundeservice! Det betyder en del at man er knyttet til de samme folk fra frokostfirmaet, det giver en god forståelse for vores behov også dejligt med variationer af køkkener!

Vi kan klart anbefale frokostfirmaet som frokostleverandør

Tak for jer!
- hilsen 9A!

25 listopada 2024

Hej Tina!

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🌟

Det betyder virkelig meget for os at høre, at I sætter pris på både vores service, kommunikation og variationen af køkkener. Vi arbejder hårdt for at sikre, at I føler jer godt hjulpet af vores team, og det er dejligt at høre, at det gør en forskel for jer.

Vi er glade for at være jeres frokostleverandør – og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Tak for jer og jeres tillid! 💚

Super god service!

21 listopada 2024

Hej Cecilia,

Tusind tak for din positive anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du oplever vores service som super god. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse. Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Super service, meget hjælpsomme og kendskab til deres køkkener

Jeg vil varmt anbefale frokostfirmaet, der er hurtig og god service og det er supernemt!. Der findes en del udbydere af denne slags services, vi har prøvet et par stykker gennem årene. Men frokostfirmaet har klart været bedst på service, udbud af køkkener og hurtig kommunikation - det er meget vigtigt for os. Deres kundeservice er hurtig, præcis og hjælpsom. Derudover har vi en fast konsulent tilknyttet. Hun er altid til at få fat i på telefonen hvis der er det mindste galt med maden vi får leveret, eller vi blot ønsker små ændringer eller køkkenskift. Når vi ønsker at prøve nyt køkken af har hun stort kendskab til deres portefølje af køkkener, hun kender og forstår vores præferencer, hvilket resulterer i gode matches på frokostleverandørerne.
Gør dig selv, og din arbejdsplads den tjeneste at få frokostfirmaet til at hjælpe jer med jeres frokostordning. Du er I gode hænder her

20 listopada 2024

Odpowiedź od Frokostfirmaet

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Sophie!

Vi er utrolig glade for at høre, at du værdsætter vores service og kendskab til køkkenerne. Det betyder meget for os, at vi kan gøre frokostordningen nem og fleksibel for jer.

Det er dejligt at høre, at du oplever vores kundeservice som hurtig og hjælpsom, og at din faste konsulent har været en god støtte i at finde de helt rette løsninger til jer. Vi stræber altid efter at forstå vores kunders behov, så vi kan skabe de bedste matches – og det glæder os, at du føler dig i gode hænder hos os!

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med fremadrettet, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak fordi du anbefaler os – det gør en kæmpe forskel for os.

Ultimativ tilfreds

Ultimativ tilfreds

Det længe siden vi har haft så god oplevelse med en frokostfirma. Jeg anbefalder stærkt.

14 listopada 2024

Odpowiedź od Frokostfirmaet

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en så god oplevelse med os. Det betyder meget, at du anbefaler os, og vi vil gøre vores bedste for at fortsætte med at levere en frokostordning, der lever op til dine forventninger. Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget!

Frokostfirmaet får 5 stjerner

Vi har været kunde hos Frokostfirmaet i nu 4 år og vi er virkelig glade for samarbejdet. Vi har samlet både vores frokostordning og rengøring hos dem. Hos Frokostfirmaet får man mulighed for at vælge god mad og møder et meget professionelt personale. Vi er yderst tilfredse og kan kun anbefale dem.

15 listopada 2024

Hej Mathilde,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Vi er utrolig glade for at høre, at I har været tilfredse med både frokostordningen og rengøringen gennem de sidste 4 år. Det betyder meget for os at kunne levere både god mad og en professionel service, og det er fantastisk at vide, at det har gjort en positiv forskel hos jer.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til mange flere gode år sammen med jer. Skulle der være noget, vi kan gøre for at forbedre jeres oplevelse yderligere, må du endelig sige til.

Simon Bowall

Godt sortiment og service

Godt sortiment af muligheder for køkkener, god leveringsstabilitet og høj kundeservice

30 października 2024

Kære Julie,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores sortiment, leveringsstabilitet og kundeservice. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats bliver værdsat.

Vi fortsætter med at arbejde hårdt for at levere de bedste løsninger til dine køkkenbehov og sikre en problemfri oplevelse hver gang.

Endnu en gang tak for din støtte!

Med venlig hilsen,
Alle os hos Frokostfirmaet :)

Oceniono na 5 z 5

Den bedste kundeservice og lækker mad

Den bedste kundeservice, Jonathan er så behjælpelig, om det er ændring af kuverter, eller skifte køkken for noget variation. Telefonen bliver hurtig taget og de er alle meget hurtige til at hjælpe. På mail besvares med det samme, så tøv ikke med at skrive. Vi har nu været kunde i flere år og er kun tilfredse.
Kun de bedste anbefalinger herfra.

23 października 2024

Kære TourCompass,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice og mad. Jonathan og resten af teamet sætter stor pris på dine venlige ord. Vi ser frem til at fortsætte med at levere en god oplevelse til dig i mange år fremover.

De bedste hilsner,
Simon og resten af teamet hos Frokostfirmaet

Oceniono na 5 z 5

Helle og den gode kundeserivce.

ALT! uden undtagelse, fungerer hos Frokostfirmaet.
Helle G. og kundeservice fortjener alle de * de kan få.
Super god service, hvad enten det handler om at skifte menu, sætte mængder op/ned, være i sidste øjeblik, ændre fra frokost til brunch til aftensmad alt kan lade sig gøre, uden det ændre på service niveau eller madens standard.
Og de er super effektive. Ingen ventetid.
Var det ikke fordi vi skulle flytte og ikke længere have en froksotordning, havde vi ikke drømt om at slutte samarbejdet. Tusind tak.

28 sierpnia 2024

Hej Kelm,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at alt har fungeret til din tilfredshed, og vi sætter stor pris på dine rosende ord om Helle og kundeserviceteamet. Vi stræber efter at være fleksible og levere høj kvalitet, uanset om det handler om frokost, brunch eller aftensmad – så det er dejligt at høre, at du har oplevet det sådan. Det er trist, at vi må sige farvel på grund af jeres flytning, men vi takker for samarbejdet og håber at kunne byde jer velkommen igen i fremtiden.

Fleksibelt

Fleksibelt, god mad og service :-) 5 stjerner

24 września 2024

Hej Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores fleksibilitet, mad og service. Det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste oplevelse til jer!

Oceniono na 5 z 5

Ikke mindre en den bedste kundeservice

Ikke mindre en den bedste kundeservice. Telefonen bliver hurtig taget og de hjælper straks.
Har vi brug for at skifte køkken bliver dette gjort med en forståelse og hurtighed.
Kan varmt anbefale dette firma hvis man gerne vil forkæle ens kollega med den bedste frokost.

20 września 2024

Hej Christine,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores kundeservice som hurtig og effektiv. Det betyder meget for os, at du føler dig godt taget hånd om, og at vi kan hjælpe, når der er behov for at skifte køkken. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi glæder os til at fortsætte med at levere den bedste frokostoplevelse til dig og dine kollegaer!

Noget for alle

Vi har været kunde hos frokostfirmaet i et par år og maden er altid frisk, varieret og velsmagende. Der er noget for enhver smag, uanset om man er til klassiske danske retter, vegetariske muligheder eller noget mere eksotisk.
De er gode til at håndtere hvis vi har særlige ønsker og behov.
Kundeservicen er desuden fantastisk, og de er altid klar til at svare på spørgsmål eller tilpasse leveringen efter vores ønsker.

19 września 2024

Hej Katrine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at I sætter pris på vores friske og varierede madudvalg, og at vi kan imødekomme jeres særlige ønsker og behov. Det betyder meget for os, at både maden og vores kundeservice lever op til jeres forventninger.

Vi ser frem til at fortsætte med at levere lækre måltider til jer i fremtiden!

Frokostfirmaet

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej