Lokalizacja
Zmień lokalizacjęCornelis Ouwejanstraat 27, 1506 SX Zaandam, NL
Geen oeverloos gezoek in immense bouwmarkten, maar direct geholpen door een vriendelijke mevrouw! Lang leve het persoonlijke contact! Ik wil ook wel 6 sterren geven hoor😁
Toolstation had het in voorraad, de grote baumarkt niet en het was daar niet bestelbaar. Ik kon het bij Toolstation ophalen en bij onze buren plaatsen waarna de lekkage in hun keuken opgelost was. Tev... Zobacz więcej
Van de 3 producten maar 1 op voorraad! Werd wat lacherig over gedaan. In 2022 een led bouwlamp Wessex 2 x 20 watt gekocht in Zaandam, brandde 1 maand later door na de 1 jaar garantieperiode. Na vele... Zobacz więcej
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Cornelis Ouwejanstraat 27, 1506 SX, Zaandam, Holandia
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Juiste metaal zaag gekocht voor mijn…
Juiste metaal zaag gekocht voor mijn decoupeerzaag.
Wel zelf aan moeten geven wat ik precies wilde. Had het idee dat de verkoper er niet veel kennis over had.

Odpowiedź od Toolstation - Zaandam
boorkopadapter besteld…
Ik had een boorkopadapter besteld alleen toen deze aangekomen was bleek dat de verschillende onderdelen niet op elkaar paste. Goede uitleg gekregen en er werd meteen een nieuwe besteld. Hoewel deze duurder was hoefde ik niets bij te betalen. Hoe ik aan de balie werd geholpen heeft mij een heel goed gevoel gegeven. Ik zal toolstation ook bij anderen aanbevelen.
Marcel.
Werd vriendelijk geholpen
Werd vriendelijk geholpen
En goed advies
Heb helaas de artikelen wie ik gekocht heb nog niet gebruikt ..omdat het weer het niet toelaat
Prima aanbod en met click en collect…
Prima aanbod en met click en collect dezelfde dag nog opgehaald. Stond netjes klaar.
Goede service enzo👍
Vervangen zonder aanpassingen
Fijn er vervangende onderdelen uit voorraad leverbaar zijn voor een 30 jaar oude installatie.
Prima reductie
super geholpen en goede prijzen
Goed geholpen en veel op voorraad en lage prijzen
Prima advies het gezochte artikel…
Prima advies het gezochte artikel gewoon op voorraad!
Snel leverbaar en goede service
Vrolijk behulpzaam en snel
Goeie service en betaalbare prijzen.
Werkbroek
Werkbroek gekocht en thuis gepast.
Bleek te kort te zijn, terug gegaan en langer model was aanwezig , dus omgeruild.
Super goed product!
Snelle en klantvriendelijke behandeling…
Snelle en klantvriendelijke behandeling in de winkel Zaandam. Aangekochte producten helemaal oké en voor een scherpe prijs