Vaak bij klussen of wat dan ook , nog even snel iets nodig. Dan niet lopen zoeken in een eindeloze bouwmarkt, maar eenvoudig opzoeken in catalogus of via website met click and collect. Voorraadindicat... Zobacz więcej
Lokalizacja
Zmień lokalizacjęIndustrieweg 42 A, 3641 RM Mijdrecht, NL
Omdat er een gedeelte van de artikelen niet op 1 adres was moest ik het telefonisch bestellen werd prima en snel geholpen kreeg daarna een betaal verzoek..top! Het min punt is als je het niet via de... Zobacz więcej
Er was belooft dat benodigd artikel snel weer voorradig zou zijn , niet dus , toen in de winkel maar besteld op vrijdag en direkt per pin betaald , zou op zaterdag of uiterlijk op maandag per Post... Zobacz więcej
Ik kom graag bij Toolstation. Meestal hebben ze alles op voorraad. Je wordt direct geholpen en vaak goedkoper dat bij de buren. Daar houden we van. Tot nu toe altijd vriendelijk personeel gehad. Voldo... Zobacz więcej
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Industrieweg 42 A, 3641 RM, Mijdrecht, Holandia
👍👍👍👍👍👍👍
Milwaukee. Geweldig merk. Goede snelle bezorging. Ik zeker vaker toolstation shit kopen.
Super goed geholpen
Goed gereedschap voor een redelijke…
Goed gereedschap voor een redelijke prijs en veel op voorraad dus snel af te halen. Top!
Product ligt klaar zoals besteld.
Prima geholpen
Prima geholpen. Er werd veel moeite gedaan om de juiste artikel voor ons te vinden. Goed advies gekregen.
goed spul en snel af te halen
Goed product en op voorraad
Goed product.
Op website graag beter vermelden welke schuurpapier set per stuk is en welke als set en graag aantal stuks in verpakking vermelden. Blijkbaar bandschuursapier per stuk en centries per set maar aantal onbekend
Online bestelling
Prijs is goed en direkt ophalen
Vlotte bediening.
Goed advies omtrent nieuwe kitspuit
Goed advies omtrent nieuwe kitspuit. Maar had liever een met meer drukkracht gehad, deze lijkt toch iets te licht.
ik ben netjes en professioneel geholpen…
ik ben netjes en professioneel geholpen aan een goed product