Toolstation - Gouda Recenzje 255

4,6

Hanzeweg 4, unit 2, 2803 MC Gouda, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Er was door bank technische fout twee maal het bedrag afgeschreven. Bij het ophalen van het juiste werdt al gelijk gezegd er is een foutje geweest we zullen het direct terug storten met u betaal pas.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen bij het samenstellen van een compleet makita accu Gereedschap set. Er werd de tijd genomen om een set samen te stellen die bij mij wensen past. Ook andere klanten hoefden niet te wacht... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Goed en vriendelijk geholpen, niet opdringerig en geduldig. Het enige minpuntje, ik zit in een rolstoel en de drempel bij de ingang was ca 15cm hoog dus dat is best een obstakel waardoor ik me hand... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestelling was heel snel geregeld en kon vrijwel direct worden opgehaald. Zeer klantvriendelijke bediening. Ik mocht een catalogus meenemen: een indrukwekkende inhoud. Leuk om te bekijken wat er allem... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep narzędziowy
  2. Sklep żelazny

Napisane przez firmę

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld. Produkt lag klaar om te worden opgehaald.

24 marca 2026

Odpowiedź od Toolstation - Gouda

Dank u wel voor uw positieve reactie! Fijn dat onze click & collect service goed is bevallen. We proberen het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Oceniono na 5 z 5

Via de WEB site besteld en daarna…

Via de WEB site besteld en daarna direct in de winkel opgehaald. De bestelling lag klaar dus snel weer weg om de klus af te maken

24 marca 2026

Prima verlopen.

21 marca 2026

Odpowiedź od Toolstation - Gouda

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus dit waarderen we enorm. Graag tot ziens bij Toolstation!

Oceniono na 4 z 5

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen, niet opdringerig en geduldig.
Het enige minpuntje, ik zit in een rolstoel en de drempel bij de ingang was ca 15cm hoog dus dat is best een obstakel waardoor ik me hand openhaalde. Verder een top winkel.

22 marca 2026

Super geholpen

Super geholpen door een hele vriendelijke dame, ze wist echt waar ze het over had en dacht met me mee. Alles was op voorraad, dus kon meteen aan de slag. Top!

8 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Flexibel, lekvrij en in 5 minuten geïnstalleerd – precies wat je van een afvoerslang verwacht!

Ik ben oprecht onder de indruk van deze afvoerslang van Toolstation. Vanaf het moment van installeren merk je al dat je met kwaliteit te maken hebt. De slang is stevig, maar tegelijk verrassend flexibel. Hij buigt soepel mee zonder te knikken, waardoor je hem makkelijk langs hoeken en achter de droger kunt leiden zonder gedoe.

De installatie was echt kinderspel. Aansluiten ging snel en alles paste direct goed zonder gepruts of extra aanpassingen. Binnen een paar minuten was alles aangesloten en klaar voor gebruik.

Wat voor mij het belangrijkst is: hij doet gewoon wat hij moet doen — en dat doet hij perfect. Geen lekkage, geen druppels, geen verrassingen. Het water van de droger wordt probleemloos afgevoerd, precies zoals het hoort.

Kortom: een betrouwbare, flexibele en makkelijk te installeren afvoerslang die gewoon doet wat hij moet doen. Absoluut 5 sterren waard. ⭐⭐⭐⭐⭐

8 lutego 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej