Tomado - Metaltex Recenzje

3,2

Via de AH-shop een koelkast van Tomado gekocht. De doos had duidelijk een flinke koprol gemaakt en daardoor was het koelkastframe behoorlijk beschadigd. Koelkast werkt verder wel, dus gevraagd o... Zobacz więcej

Ik had bij Tomado navraag gedaan of ik 2 kledinghangers voor boven op het droogrek kon bestellen. Het contact was zeer vriendelijk en ik hoefde alleen €4,95 te betalen om ze te verzenden. Ik heb ze he... Zobacz więcej

I am extremely disappointed with Tomado’s customer service. I contacted Tomado because my dishwasher developed a water leak after only about two months of use by me. I clearly explained tha... Zobacz więcej

Recentelijk was ons Tomado-wasrek omgewaaid met als gevolg dat er van alles afgebroken was. Balen natuurlijk en de eerste gedachte was: nieuw wasrek dan maar. Per toeval ontdekte ik op de website van... Zobacz więcej

1. Hurtownia artykułów domowych

Tomado is een Nederlands bedrijf in 1923 opgericht door de broers van der Togt in Dordrecht. Wat begon met de productie van simpele haken mondde uit in een uitgebreide collectie van huishoudelijke artikelen vervaardigd uit staaldraad; onderzetters, zeven en aardappelstampers. Begin jaren 50 kwamen er ook afdruip- en droogrekken, een snelkookpan en in 1958 het bekende boekenrek. Dit boekenrek maakt sinds 2019 onderdeel uit van de vaste collectie van het Stedelijk Museum in Amsterdam. Midden jaren tachtig gaat Tomado een samenwerken met het Zwitserse Metaltex. Vandaag de dag verzorgt Tomado nog altijd producten die het huishouden eenvoudiger en plezieriger maken. En met 100 jaar ervaring is Tomado met recht het symbool van het nieuwe huishouden. In elk huis hoort Tomado thuis.

Średnia

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Ben zeer tevreden met het contact wat …

Ben zeer tevreden met het contact wat ik heb gehad met Tomado,
mijn droogrek daar waren de bovenste ophangbeugels stuk gegaan. Zondag heb ik een mailtje gestuurd en maandagochtendkreeg ik al een mail terug, of ik de porto kosten wilde overmaken, dan zou men de ophangbeugels opsturen, kreeg keurig een berichtje terug dat ze de porto kosten ontvangen hadden en ze gaven ook even door dat het met de levering een dag later zou komen en nu donderdag heb ik ze al in huis en is het droogrek weer zo goed als nieuw.
Ben zeer tevreden over de afhandeling hiervan.

Marjo van Oosterwijk.
Stiens.

11 stycznia 2018

Super service!

Wat een goede service van Tomado. Een mailtje en het onderdelel voor het droogrek heb ik na 2 dagen in huis. Mijn droogrek is nu weer compleet.

21 października 2017