Et af mange "firmaer", der lokker med lettjente penge. Det eneste de har spurgt mig om er er oplysninger om MIG. Har absolut ikke tjent noget, men spildt en masse tid.
Toluna
Har siddet i næsten 1 år og svaret på undersøgelser, og mangler 25 point, for at kan få min udbetaling, og i de sidste 3 mdr har man hverken kunne skrive til jer, tage undersøgelser eller noget and... Zobacz więcej
Hvad skete der dog lige med Toluna, som jeg i hvert fald var glad for. Der er stort set ingen tilbage af alle de mennesker, der hyggede sig på siden, udvekslede interesser, satte hyggelige billeder... Zobacz więcej
Spørgeskemaer fejler når du er nået til vejs ende eller man får beskeden "du passer ikke lige ind i den målgruppe vi er ude efter" - altså efter man har brugt 90% af den anslåede tid på spørgesk... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Produkt prøve(r), produkt testning, betalte markedsanalyser, markedsanalyser med gevinster, hurtig afstemning, hurtige afstemninger, mening, undersøgelse
Inni użytkownicy przeglądali również
Toluna.dk er fint nok men..
Det tager dog lidt lang tid for dem, at lave nye undersøgelser. Jeg har ikke fået nogen beskeder om at der er kommet nye ind endnu. Hvor kommer der flere ind?
Gode undersøgelser, men langsom udbetaling
Jeg har svaret på undersøgelser og fået point for hvad der svare til 250 kr på en måned. På den måde findes der ikke nogen bedre side, men.....
Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor det skal tage så lang tid at overføre pengene til PayPal. Det er jo ikke fordi, de skalsende noget ud fysisk, så ville jeg kunne forstå den lange ventetid.
Andre lignende sider overføres der fra dag til dag. Tænker man bare skal trykke på en "knap" og overføre betaling
Hvordan får man sine penge hvis man ik har payplay? Eller hvad det nu hedder?
Hvornår hved man at man får sine penge?
Virksomhed med mangler
Denne hjemmeside præsterer, at have et flot yde med hensyn til deres hjemmeside og spørgeskemaopsætning! Dog præsterer de overhoved ikke som ventet, når man kigger på udbetalingen. Jeg har kun fået udbetalt mine penge en ud af tre gange indtil videre. Både ved den første og de to øvrige udbetalinger (Som ikke er udbetalt endnu), har jeg ventet i meget lang tid på, at mine pengene skulle blive indsat på Paypal! Dette er slet ikke acceptabelt. Som kunde burde man kunne regne med, at virksomheden kan indsætte pengene på ens Paypal konto, inden for HØJST et par dage. Dette siger jeg, da alle ens spørgeskemaer bliver "tjekket" for snyd, inden man modtager sine point. Derfor forstår jeg ikke, at udbetalingen skal ske over en lang periode på op til 6 uger.
SPAM !!!!!!
Jeg har modtaget mail hvor Toluna takker for min tilmelding og beder mig bekræfte "min" konto via et link..... Har ALDRIG hørt om det og har ikke tilmeldt mig noget.
Ønsker ikke den slags i min mailboks.!!!!!!!!!!!!!!!
Inkompetente
Det er det mest elendige spørgeskema undersøgelsens firma. Og jeg er medlem af mange. Har nu i seks måneder forsøgt at få færdiggjort mine oplysninger men dette er ikke muligt og så kan jeg ikke bruge mine efterhånden mange point. Jeg er medlem af flere forskellige men dette firma når bunden, have det været muligt at give minus stjerner havde de fået det. Jeg får jævnligt mails hvor der forespørgsel om jeg ikke vil bruge mine point, når jeg så svarer at det ikke er muligt lover de at se på det men der sker ABSOLUT INTET. Har også to gange indledt en korrespondance med dem uden resultat. Grrrrrrrr........
Flotte beløninger
Jeg forstår ikke der er så mange dårlige anmeldelser af dette spørgepanel. Jeg har været medlem i mange år og er aldrig blevet snydt. Jeg er medlem af flere spørgepaneler og Toluna er faktisk en af dem der giver de største belønninger for at besvare undersøgelser. Vil gerne give dem 5 stjerner men de får 4 fordi de er lidt langsomme til at sende belønninger. Men det er vist også det eneste minus.Varmeste anbefalinger herfra.
V.h. Lene
SPAM
Ved ikke hvad det er, men får mail om at jeg skal oprette mig og visse vasse.
Spam spam, jeg har ikke bedt om noget.
Uønsket mail
Jeg aner ikke hvad Toluna er og hvem de er.
Men de har igår og idag sendt mig mails med at jeg skal huske at aktivere min konto.
Hvad har de gang i? Jeg vil personligt ligge deres mails under spam, for ser det ikke som andet.
Og håber de ikke sender flere uønsket mails fremover.
Rimelig tilfreds
Jeg har været medlem siden 2009...
Jeg genkender ikke den spam andre snakker om.
Jeg får 2000-7000 point for en undersøgelse. Passer man ikke ind i målgruppen har de lavet noget nyt, så man trods alt får bare lidt (30 point) for at gå forgæves.
Benytter mig kun af undersøgelser, der sendes til mail og ikke rigtig af det de kalder fællesskabet...
Der har få gange været problemer med ikke at have modtaget point, men så har jeg bare skrevet til dem - og så er det blevet bragt i orden.
Det eneste jeg er utilfreds med - og som er grunden til kun 4 stjerner, er at det tager 1-2 måneder at få det man bestiller for sine point. Jeg ved godt det oplyses på siden, men alligevel synes jeg det er alt for lang tid.
Ellers er jeg fuldt ud tilfreds og synes det er dejligt, at få gavekort ind imellem, når jeg bare bruger ventetider, transport osv. til at besvare undersøgelserne :)
Dårlig service
Jeg har en belønning liggende fra start april og de har stadig ikke leveret den ! De giver for få points pr. spørgeskema og det kombineret med en elendig levering af ens varer er bare ikke i orden !
Spam !!
Spam
Skriver som jeg selv skulle have tilmeldt mig.
Kender dem ikke - ved ikke hvad det er
Troværdig
Har været medlem siden januar 2014. Undersøgelser er nogle gange lidt for lange, men man får sine belønninger. Dog tager det ca 3 - 4 uger for Toluna at behandle anmodning om overførsel til f.eks. Paypal.
Fungere og troværdig.
Jeg har siden december været medlem og har ikke haft nogle problemer. Der gives gode point for spøgeundersøgelser, som kan overføres til PayPal. 😊Tit sad man og spillede på sin smartphone, får at slå tiden ihjel -hvorfor så ikke tjene penge istedet for ved Tuluna😃 Har indtil nu fået 150 kr udbetalt. Kan varmt anbefales. 👍
Der må gøres noget for at stoppe denne virksomhed.
Toluna er noget af det mest useriøse og krænkende jeg har mødt.
Spamfirma
Toluna er kort og godt et spam og svindelfirma.
Jeg har aldrig tilmeldt mig noget, men det skal da ikke forhindre dem i at spamme mig flere gange ugentligt.
Er du lidt teknisk anlagt så opret en konto på spamcop.net og begyndt at indrapporter spam fra toluna
Spam!! Ganske enkelt kun ude på at genere dig!
Jeg havde aldrig hørt om Toluna. før jeg en dag, du af det blå. fik 5-6 mails om dagen fra dem. I disse mails beder dig mig aktivere den konto som jeg angiveligt har oprettet, på trods af at jeg aldrig har hørt om deres side, og heller ikke ellers deltager i web undersøgelser, eller andre for den sags skyld. Jeg har forsøgt at afmelde mails, deaktivere "min konto" alt sammen uden de store resultater, 2-3 dage senere begynder mails fra Toluna igen at tikke ind. Jeg kan ikke andet end tænke at enten er "firmaet" her sat i verden udelukkende for at genere folk, eller også er det sat i verden for at lokke personlig oplysning ud af uskyldige. Jeg tror mest på den sidste, og vil opfordre alle som støder på Toluna at holde sig langt væk!
3 x A = afskyelig + agressiv + absurd
Vi er overfaldet af deres såkaldte invitationer til at deltage i et eller andet flere gange om dagen. Et simpelt NEJ er ikke respekteret overhoved. Spam sendes igen og igen til adressen. Vi anmelder dem til Forbrugerombudsmanden.