Toluna

Oceniono na 1 z 5

Et af mange "firmaer", der lokker med lettjente penge. Det eneste de har spurgt mig om er er oplysninger om MIG. Har absolut ikke tjent noget, men spildt en masse tid.

Oceniono na 1 z 5

Har siddet i næsten 1 år og svaret på undersøgelser, og mangler 25 point, for at kan få min udbetaling, og i de sidste 3 mdr har man hverken kunne skrive til jer, tage undersøgelser eller noget and... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hvad skete der dog lige med Toluna, som jeg i hvert fald var glad for. Der er stort set ingen tilbage af alle de mennesker, der hyggede sig på siden, udvekslede interesser, satte hyggelige billeder... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Spørgeskemaer fejler når du er nået til vejs ende eller man får beskeden "du passer ikke lige ind i den målgruppe vi er ude efter" - altså efter man har brugt 90% af den anslåede tid på spørgesk... Zobacz więcej

1. Badania rynku

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Produkt prøve(r), produkt testning, betalte markedsanalyser, markedsanalyser med gevinster, hurtig afstemning, hurtige afstemninger, mening, undersøgelse

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Toluna er super hyggeligt

Toluna er super hyggeligt . Hvis man gider bruge lidt tid på spørgeskemaer giver de gode point.

Men jeg er skuffet over hvor lang tid jeg skal vente på udbetalingen . Den første udbetaling anmodede jeg om i start april og nu en ny denne måned
Jeg har ikke engang modtaget den første udbetaling endnu til min PayPal. .
Hvor lang tid går der??

Derfor kun 3 stjerner

7 maja 2018
Oceniono na 4 z 5

Har fået penge 2 gange allerede

Toluna er en god hjemmeside, hvis du ønsker at svare lidt længere spørgeskemaer for at få point.
Jeg har fået 2 x 50 kr. på paypal nu, så det fungere som det skal :)

25 kwietnia 2018

Spam

Spam, kan ikke slette konto igen hvis man først har oprettet en

2 kwietnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Et af de værste af slagsen når det…

Et af de værste af slagsen når det drejer sig om online-paneler. I lang tid har de ikke haft dansk support, og når/hvis man skriver til den engelske support går der laaaaaaaaaang tid, inden man får svar ... og de har sågar præsteret at lukke/spærre min konto nu, da jeg - indrømmet - i lidt skarpe vendinger kritiserede deres langsommelige og amatøragtige support.
Jeg aner simpelthen ikke, hvad jeg skal sige til en sådan behandling, udover at advare ALLE andre mod at tilmelde sig dette panel, og hvorfra Toluna har rekrutteret disse skide "orakler" til deres support-afdeling, må stå hen i det uvisse ...

24 marca 2018

Uacceptabelt behandling.

Uacceptabelt behandling.
Toluna har i allerhøjeste grad spildt min tid og vist sig fra sin værste side i forhold til service.
Jeg har brugt en masse tid på undersøgelser og har så optjent nok point til hele 3 gavekort til myphotobook.dk- fedt, tænker jeg! Men nej. Jeg får den samme rabatkode 3 gange (som jo selvfølgelig ikke virker 3 gange). Da jeg beder dem om 3 forskellige eller en kupon på 300 henviser de mig til at kontakte myphotobook.dk. Problemet er at de beder mig kontakte Toluna. Ingen tager ansvar og jeg får ingen service.
Så spild af min tid.
ADVARER DERFOR ALLE IMOD AT SPILDE DERES TID PÅ DENNE SIDE!

20 listopada 2017

Spam

Spam. De sender email, men jeg har aldrig tilmeldt mig. De angiver ej heller hvor de har min mail-adresse fra hvilket bare beviser de har fisket den på ulovlig/fordækt vis.

24 października 2017
Oceniono na 5 z 5

God mulighed for at tjene points!

God mulighed for at tjene points!

Har været medlem i lidt under en måned nu, og har alledere optjent ca 35.000 point nu, og om 5.000 point kan jeg indløs dem til et gavekort på 100kr :)

Det eneste der er en smule negativt er at man ikke rigtig kan bruge deres app til at besvare undersøgelser og at man ikke får en mail når der er ny undersøgelse klar, men at man selv skal tjekke dette.
Men det kan jeg godt leve med :)

Alt i alt, er jeg ret tilfreds og kan godt anbefale at oprette en profil! :)

1 września 2017
Oceniono na 3 z 5

Har brugt dem i lang tid og har altid …

Har brugt dem i lang tid og har altid fået point hurtigt nok til paypal og gavekort.
Eneste problem er den tid det tager, når andre firmaer kan gøre det MEGET hurtigere ca 6-7 uger hurtigere så undre det mig lidt. opinionsland. 4 eller 5 stjerner hvis det ikke tog så lang tid.

21 sierpnia 2017
Oceniono na 3 z 5

Den oprindelige franske side her TOLUNA …

Den oprindelige franske side her TOLUNA har med sit franske hovede kontor fungeret bedre i Danmark end da jeg for 6 - 7 år siden første gang mødte siden.
DOG skal man være meget opmærksom på at modstandere der har andre mere subjektive formål kan blokere for brugen af toluna i både større og mindre omfang.
Jeg har på intet tidspunkt haft problemer hverken med få betaling eller hvis jeg stærkt har kritiseret siden. Det en fordel kan tåle selvkritik i rimeligt omfang.

2 lipca 2017

De spammer din mail

De spammer din mail med løfter om undersøgelser... Ca. 5-10 % går igennem. En del bliver afbrudt sjovt nok Ca 90 % inde i undersøgelsen.Derved falder den "fede" fortjeneste til ca. en 10 del af det lovede...

Så er du du snotdum er toluna stedet. Her tager de røvven på dig.

26 lutego 2017

Spam

Jeg har aldrig hørt om dem og aldrig tilmeldt deres spam liste der sender flere mails i døgnet!

17 listopada 2016

Uhørt uforskammethed

En modbydelig, omgående telefonstorm fra alskens obskure udbydere af uønskede tilbud om dette og hint. Shanghajet vhj. af uskyldigt udseende E mail.
Uforståeligt at denne metode er lovlig.

3 listopada 2016

Spam email

Fik en spam email som bad mig bekræfte min tilmelding. Nice try toluna, men jeg har aldrig nogensinde hørt om jer før. Hvad jeg gerne vil vide er hvordan de fik min email.

3 września 2016

Spilder ens tid

Har flere gange oplevet at efter jeg har besvaret mange spm ryger jeg pludselig til en 'du er ikke i målgruppen' og af undersøgelsen. Det burde komme lidt før. Sløv point shop. YouGov er bedre;-) Har 2 mdr efter bestilling stadig ikke modtaget min gave:-(

22 sierpnia 2016

manglende betaling

Jeg har ikke modtaget mine sidste to belønninger dvs. 100 kr (efter et halvt år). Efter at have sent flere mails får jeg et svar der heder - Der er nu gået lang tid siden vi har modtaget din klage og så regner nu med at alt er i orden og når jeg svarer nej det er det ikke, hører jeg intet. Dårligt!!

10 lipca 2016

Spammails!

Nej, jeg har ikke tilmeldt mig noget som helst! Jeg ved ikke hvor I køber jeres oplysninger og mailadresse, men det er ulovligt! Gider I lade være med at spamming mig!?

24 maja 2016
Oceniono na 5 z 5

Super hjemmeside!

Toluna er nok den bedste survey-hjemmeside når de kommer til belønning. Det tager dog noget tid før man får sine penge/gavekort...

Dette er dog ikke rigtig et problem så længe man kan vide sig sikker på at man får sin belønning, og det kan man.

Toluna og survee.dk er klart de bedste survey sites!

20 kwietnia 2016
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej