Toko 4 All Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Been a customer since time immemorial, a trusted supplier and shop, never had issues at all. Service is efficient, packaging of items is well organized and delivery has always been smooth. Rowena is s... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering, ondanks het weer (sneeuw). Maar zelfs toen is er heel netjes een e-mail verzonden zodat daar rekening mee gehouden kon worden. Ik ga hier zeker vaker mijn favoriete product(en) bestel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Product Gula Aren was niet op voorraad op de website. Heb hierover telefonisch gebeld. De dame die ik heb gesproken heeft het speciaal voor mij besteld. Zodra het op voorraad was ben ik telefonisch op... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bago ako maging suki nila nakailan search na ako ng mga pinoy store and over price un iba. Gusto ko ung quality ng packaging nila very safe ung items and nakakatuwa meron freebies and letter. Mabilis... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Azjatycki sklep spożywczy

Napisane przez firmę

Webshop met Aziatische producten food & non-food. Groot assortiment Filipijnse en Indonesische producten maar ook Amerikaanse producten behoren tot ons assortiment. Levering door heel europa.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 93

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Is meer dan een week besteld maarvkrijg…

Is meer dan een week besteld maarvkrijg niets toe. Zou al meer dan een week b8j dpd liggen

28 czerwca 2025

Geachte heer Steven,

Wij vinden het erg vervelend dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen.

U heeft uw bestelling afgelopen 28 juni zaterdag geplaatst. In dat geval verzenden wij het pakket standaard op de eerstvolgende maandag, wat ook is gebeurd. U heeft gekozen voor levering bij een servicepunt. Helaas kan het voorkomen dat DPD vertraging oploopt bij de bezorging. Hoewel wij dit uiteraard niet goedkeuren, ligt dit buiten onze invloed. Wij verwachten dat het pakket dinsdag bij het servicepunt wordt afgeleverd, maar zoals eerder aangegeven hebben wij hier geen invloed op.

Wanneer er zich een probleem voordoet, kunt u het beste eerst contact met ons opnemen. Wij kunnen dan direct een onderzoek starten en proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij zullen in ieder geval een onderzoek starten om uit te zoeken wat hier het probleem is.

Het spijt ons dat u onze service met slechts één ster beoordeelt, terwijl de vertraging bij DPD ligt en niet bij ons. Wij hebben uw bestelling namelijk netjes en op tijd verzonden.

Wij hopen dat uw pakket spoedig wordt geleverd en dat u uw beoordeling wellicht wilt heroverwegen, aangezien wij er alles aan doen om u goed van dienst te zijn.

R.Zuidwijk
Toko 4 All

______________________________________________
Update:
Wij hebben inmiddels gezien dat het pakket vandaag als nog geleverd is bij het DPD servicepunt. Onze excuses voor de vertraging bij DPD.
______________________________________________
Update:
Wij hebben inmiddels gezien dat u het pakket heeft afgehaald.

Toko 4 all doet wat het belooft

Het bedrijf doet precies wat de consument verwacht.
Snelle reactie.
Glaswerk professioneel verpakt.
Een goede prijs.
Snelle verzending.

Mijn bestelling bestond hoofdzakelijk uit smaak- en kleurstoffen. Een bepaalde kleur stond niet op de website en maakte hiervan melding bij het bestellen. Als aardigheidje deden ze dit er gratis bij. En dat werd door mij zeer op prijs gesteld.

Toko 4 all is dus een aanrader.

26 czerwca 2025

Odpowiedź od Toko 4 All

Heel erg bedankt voor uw waardering. Wij zijn blij met de 5 sterren review.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, goede producten en daarnaast kreeg ik ook een ander product gratis ter waardering

26 listopada 2024

Odpowiedź od Toko 4 All

Heel erg bedankt voor uw 5 sterren review. Wij zijn heel blij dat u bij onze website heeft besteld en dat u ons het vertrouwen heeft gegeven.

Gemakkelijk en altijd voraad

Vriendelijke en behulpzaam snel en goede kwaliteit en prijs van alle producten van Asia.

2 czerwca 2025

Odpowiedź od Toko 4 All

Geachte heer Kramer, bedankt dat u onze service kunt waarderen. Wij doen onze best om onze klanten een goede ervaring te bieden. Helaas zijn er dingen waar wij geen invloed op hebben, maar wij maken het op onze manier graag goed. Tot de volgende keer.

Oceniono na 2 z 5

de aroma's hebben naar mening te weinig…

de aroma's hebben naar mening te weinig smaak meer de kleur stoffen zijn goed maar volgens mij is pisang ambon groen van kleur niet ROOD dus al bij al zou ik erniet meer kopen sorry

1 czerwca 2025

Odpowiedź od Toko 4 All

Goedendag, vervelend dat u niet te vreden bent met het product. Natuurlijk vinden wij dit altijd vervelend maar helaas zijn deze producten niet door ons geproduceerd. De 2 sterren review geeft u in principe aan ons als webshop en niet aan de producten terwijl dit juist het gene is waar u niet over te vreden was. De aroma's worden bij ons veel verkocht en wij hebben er verder geen klachten over. De Pisang ambon is inderdaad rood van kleur, dit is ook iets waar wij geen invloed op hebben, bij onze ingredienten staat deze kleurcode ook vermeld. Wij hebben dit in het verleden nagevraagd en de reden waarom dit door de producent gedaan is kan de volgende redenen hebben: de rode kleur van Pisang Ambon Aroma is niet natuurlijk, maar bewust gekozen voor marketing, herkenbaarheid en als visuele hint naar de intensere, afwijkende smaak. Wij hopen op uw begrip en wij zouden het waarderen als u de waardering voor ons als webshop zou kunnen verhogen aangezien dit niet iets is waar wij qua service iets aan kunnen veranderen, maar dat dit een klacht die ik natuurlijk wel bij de importeur kan doorgeven.

Oceniono na 5 z 5

Na lang zoeken hebben we eindelijk weer…

Na lang zoeken hebben we eindelijk weer Turon gevonden!
Omdat we niet in de buurt wonen, hebben we het besteld met een vriestas. Ik dacht nog dat ik er misschien achteraan moest bellen, maar dat bleek helemaal niet nodig. Wat een zorg en aandacht! vanaf het eerste bericht tot de bezorging was alles perfect geregeld!

Dit is niet zomaar een toko, maar eentje met hart voor de klant. Een geweldige ervaring!

4 czerwca 2025

Odpowiedź od Toko 4 All

Bedankt voor deze hele lieve review. Wij zijn heel blij dat u onze service zo kunt waarderen.. Tot de volgende keer.

Heerlijke Aziatische producten

Duidelijke site. Heerlijke Aziatische producten. Snelle levering en goed verpakt. Aanrader...

27 maja 2025

Odpowiedź od Toko 4 All

Heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Fijn dat u dit zo ervaren heeft.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en super goede…

Snelle levering en super goede producten en tevens goed verpakt

28 maja 2025

Odpowiedź od Toko 4 All

Heel erg bedankt, wij doen altijd onze best om het zo snel mogelijk bij de klant te leveren. Wij zijn heel blij met de 5 sterren review.

Oceniono na 5 z 5

Blij dat jullie dit verkopen

De prijs weet ik niet, maar heel blij dat jullie dit verkopen en snelle levering, top

26 maja 2025

Odpowiedź od Toko 4 All

Bedankt, fijn dat u dit product heeft gevonden. Tot de volgende keer en bedankt voor de 5 sterren review

Top winkel

Top! Altijd snelle levering. Wel jammer dat er niet veel meer huid producten zijn zoals voorheen

23 maja 2025

Odpowiedź od Toko 4 All

Bedankt voor uw compliment, kunt u ons anders een mailtje sturen welke u producten u zoekt van de huid verzorging? Dan kunnen wij kijken wat we er mee kunnen doen.

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Klantvriendelijk

7 maja 2025

Odpowiedź od Toko 4 All

Beste Alex, Heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Wij vinden het fijn dat u onze klant benadering kunt waarderen. Wij hopen u snel weer online te zien..

Oceniono na 5 z 5

Bestelling in goede orde ontvangen

Bestelling in goede orde ontvangen. Zover ik weet is dit de enige Nederlandse webshop die Red Horse verkoopt. Een lekker biertje dat de smaakt naar de Filipijnen, maar nu toch lekker in de Nederlandse zon opdrinken. Een aanrader!

5 maja 2025

Odpowiedź od Toko 4 All

Beste Laurens, fijn dat u dit bij ons gevonden hebt. Wij zijn ook trots op dit lekkers uit de Filipijnen. Tot de volgende keer.

Oceniono na 5 z 5

It had all of the products I missed the…

It had all of the products I missed the most from home and in affordable prices (sometimes when you're homesick, you gotta do what you gotta do). They shipped super quickly as well (especially since I live on the other side of the country!) and I got my products perfectly wrapped and intact. I've ordered from them twice now in the span of a month and best believe, I am now a loyal customer!

1 maja 2025

Odpowiedź od Toko 4 All

Thank you so much for your wonderful review. We are truly delighted to hear that you appreciate our selection of products and the level of service we strive to provide. It means a great deal to us to know that we could bring a bit of home to you, even from across the country. We’re grateful for your continued support and loyalty, and we look forward to serving you again in the future.

Oceniono na 4 z 5

De bestelde artikelen zijn snel en…

De bestelde artikelen zijn snel en keurig geleverd
Fijn als je deze ervaring hebt met een online shop

dank

30 kwietnia 2025

Odpowiedź od Toko 4 All

Beste heer Smans, bedankt voor de 4 sterren review. De volgende keer hopen wij natuurlijk op een 5 sterren review. Wij gaan er voor..

Super goede levering

Snelle levering en goed verpakt... en als verassing zatten er 2 snoepjes bij in... als de voorraad bijna op is kom ik zeker weer bestellen....

29 kwietnia 2025

Odpowiedź od Toko 4 All

Goedemiddag, bedankt voor de 5 sterren review. Heel fijn dat u zo tevreden bent.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej