Utrolig dårligt firma, uden nogen sans for forretning. Forstår ikke hvorfor DSV anvender dem som partner. tidskritisk kurér brevpakke på ca 100gram, som skulle fra Danmark til Norge. Afhentet... Zobacz więcej
har ringet på alle de tlf der oplyses på deres egen hjemmeside, alle sammeugyldige nr. ekspres pakke ikke leveret efter 8 dage, Den kan findes på deres tracking system, men ingen info, Deres robot tlf... Zobacz więcej
Det er simpelthen umuligt at få fat i et menneske der kan hjælpe med at finde ud af hvor den pakke er, jeg har sendt. SIMPELTHEN for dårligt når maskinen ikke kan hjælpe.
De dårlige anmeldelser taler et tydeligt sprog. Ventede forgæves på en pakke, som skulle leveres mellem 08.00 og 18.00. Pakken blev scannet i Kastrup i morges, men har aldrig forladt centralen. Stakk... Zobacz więcej
- Przesyłki kurierskie
- Kurier
- Usługi logistyczne
- Usługi pocztowe i kurierskie
- Firma transportowa - żegluga
- Usługa wysyłkowa
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hvor end det skal hen, uanset hvor hurtigt det skal frem, så leverer vi forsendelsen - selvfølgelig gør vi det TNT Express har delt forsendelserne op som systemforsendelser og special services forsendelser. Systemforsendelserne er dokumenter, pakkepost, fragt, kurer og express service. Special Services håndterer alle typer forsendelser, som falder uden for systemet. Det kan fx. være tøris, specielle flytransporter, større speditør-opgaver eller forsendelser som virkelig haster og måske skal være fremme samme dag.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Pakke sendt retur, trods aftale. Ingen hjælp at hente.
Jeg fik en pakke sendt fra Spanien til København. Ankommer 11/11 og bliver forsøgt leveret 11/11 og 12/11 Prøver at læse på hjemmeside hvor længe de beholder pakker, men utroligt nok har de ingen oplysninger på hjemmesiden om dette. Kontakter TNT 12/11 gennem formular på hjemmesiden og siger at jeg henter selv på depot i den kommende uge. Da intet svar kommer, ringer jeg 12/11 og siger at jeg henter i efterfølgende uge. Det er fint sige de. Da jeg kommer til depot på Stamholmen 19/11 viser det sig at de har sendt den retur til Spanien begrundet at de ikke har fået fat i mig. Ingen SMS på telefonen fra TNT.
Personen i reseptionen siger at de normalt har pakker liggende i 5 arbedsdage. Ringer til Lene i kundeservice og forklarer at jeg har både skrevet og ringet og aftalt at pakken skulle afhentes på depot,men der var ingen hjælp at hente. Så det var farvel til 1125 kr i forsendelse. Så forstår man lidt bedre at de ligger i bund hos trustpilot. KUNDESERVICE = KUNDE UDENOMSNAK
løgn på løgn
løgn på løgn
har bestilt en pakke som skulle ankomme den 11/11 ifølge den sms jeg modtog fra TNT. havde taget fri for at modtage pakken som aldrig kom 17.58 modtager jeg så en sms om de havde været med pakken men der var ingen hjemme.skynder mig at ringe til kundeservice som så lukker kl 18.00, ringede så dagen efter og fik at vide de havde der kl .16.00 løgn, har overvågning på hele bygningen og kones sad i et værelse ud til indkørslen. havde haft mere respekt hvis de havde sagt de ikke kunne nå at aflevere pakken . pakken er så kommet idag og det var samme chauffør som havde været der "igår" han var helt mundlam da vi sagde vi havde overvågning på .
Dyrt og elendigt
Nu ved jeg ikke om deres bude er blinde og analfabeter eller bare bekymrer sig så lidt om deres kunders pakker.
Jeg fik fint besked om at min pakke ville blive afleveret på given dato, og tjekker lige TNT's anmeldelser på trustpilot. Jeg kan se at der en en tendens til 1. ikke at banke tydeligt på og 2. at ens pakker bliver sendt retur uden varsel. Jeg vælger derfor at sætte en mærkat på døren at pakken kan afleveres hos genboen. Da jeg så kommer hjem fra arbejde og vil hente min pakke hos genboen, får jeg fortalt at pakken bare var blevet sat foran hoveddøren og buddet har "smart" nok valgt at tage den seddel med sig. Nu var jeg så så heldig at min genbo havde hentet min pakke inden tyven gjorde. Det er bare ikke iorden at man betaler 450 kr for at de bare sætter ens pakke til 15000 kr.
Intet forsøg på aflevering af pakke, okay kundeservice.
To gange har et bud 'forsøgt' at aflevere min pakke. Begge gange er der aldrig blevet ringet på døren. Det minder desværre lidt om PostDK/PostNords niveau, og ikke noget jeg ville forvente af et privat shippingfirma. Det eneste der ikke gør at jeg giver 1 stjerne, er at kundeservicemedarbejderen var sød og at der trods alt er basale muligheder i deres system for at omdirigere pakken.
For TNTs egen skyld håber jeg ikke det er en trend blandt deres bude, at ikke oprigtigt prøve at aflevere pakkerne.
TNT kommer aldrig til at levere noget…
TNT kommer aldrig til at levere noget til mig igen. Vil nægte modtagelse hvis de kommer, absolut ikke bruge dem.
Modtog en pakke i december, sendte den retur i jannuar. NU mere end 10 mdr senere får jeg en regning fra dem på den pakke de har leveret. Det er bare ikke okay.
Havde glædeligt betalt hvis det var samtidig med jeg modtog pakken.
Fremover vil jeg pointere når jeg handler på nettet at det ikke må sendes med TNT
Lemfældig omgang med sandheden.
Lemfældig omgang med sandheden.
TNT og FedEx i samarbejde
Brug ikke dette firma de har ikke styr på noget som helst
pakken er 3 dage forsinket (Onsdag får besked om at pakken bliver leveret inden 18, kommer ikke. Torsdag får besked om at pakken bliver leveret inden 18:00, kommer ikke. Fredag får ikke en besked om at min pakke bliver leveret , men modtager et til opkald om at de har forsøgt at levere pakken kl 14:31 og ja jeg var kørt hjemmefra kl 14 25 og efterladt en fuldmagt på døren) og så får jeg et link hvor jeg kan lave en fuldmagt, det virker ikke.
Om 3 dage bliver min pakke returneret til England og jeg kan ikke gøre en sk.....
Ringer du til deres døgnvagt koster det 1500,- (det oplyser de ikke om på hjemmesiden)
Jeg vil ikke bruge firmaer der levere med FedEx/TNT mere.
Super søde bud i Odense
Super søde bud i Odense. God hjælp fra kundecentret. Den manglende stjerne er for den mangelfulde info fra firmaet. Købte en vare, som blev afsendt meget sent, 1 dag før fødselsdag. Fik besked om levering på dagen inden kl 18. Fik mail på arbejde om at den var forsøgt leveret men da vi ikke var hjemme var den ikke leveret. Og proceduren med gen- levering var besværlig. Jeg havde intet læst om at man kunne give tilladelse til at stille pakken (som var brev størrelse). Eller at de ikke ville ringe før ankomst. Trods alt svært at passe et almindeligt liv, hvis man skal være hjemme indtil kl 18 for at modtage en pakke. Ringede og klagede. Sød dame i kundeservice lovede at ringe til fragtmanden. De lovede at komme retur med den, da de stadig var ude at køre. Det gjorde de, og var virkelig søde og venlige oven i købet. Super dejligt at gaven nåede frem på dagen!
Elendigt system og spild af alles tid
Sikke en dybt åndssvag service! Hvor er det håbløst forældet at man skal vente hjemme hele dagen for at få en pakke leveret, der kunne have været smidt i postkassen. Følg dog med tiden!
TNT udbringere af ligegyldighed !
TNT i sammenarbejde med Fedex.
I en sag, hvor min pakke fare rundt i mellem de 2 firmaer og ingen ved hvad der sker og ingen vil tage ansvar.
I en samtale med TNT. Jeg spørger, om de kan tage hånd om sagen og kontakte Fedex, for at finde ud af hvad der sker. Det Kan under ingen omstændigheder lade sig gøre, det er ikke deres pakke.
Jeg vil mene, at man som sammenarbejdspartner, og når man er blandet ind i sagen, har et vist ansvar og interesse for at gøre sine kunder tilfresse. Dette er ikke tilfældet for TNT.
Hvilket én af deres medarbejdere gjorde klart for mig, da jeg nævnte, at de måske skulle se på Trustpilot og hvor dårlige deres anmeldelser er. Medarbejderen var ligeglad med, at jeg også ville give en negativ anmeldelse, "det kunne jeg bare gøre"
Utrolig dårlig oplevelse!
Utrolig dårlig oplevelse!
Jeg har købt et komplet sæt hjul som TNT skulle levere. De prøver at levere dem første gang, men der er ingen til at tage imod. De ringer så til mig og vi aftaler så en leverings dag hvor der er nogle hjemme. De vælger så bare at sætte min levering midt i indkørslen, og så køre igen, der bliver aldrig kvitteret for modtagelse og jeg havde faktisk ingen ide om at de var kommet. Da jeg så endelig ser mine hjul, opdager jeg at 3 ud af 4 hjul har skader, jeg kontakter TNT og da de ikke kan se at der er sket skader i deres system, så ender med at de giver mig skylden for at have skadet dem, da de stod i min indkørsel uden opsyn.
VÆRSTE FRAGTFIRMA JEG HAR BRUGT!
Fin service
Fungerede perfekt mellem England og Danmark. Levering til tiden. Fin kundeservice da jeg ringede og spurgte til transporten. Firmaet i England havde på dette tidspunkt ikke gjort ordren klar til forsendelse men det var jo ikke TNTs skyld. TNTs servicemedarbejder forklarede fint forsendelses proceduren og var meget hjælpsom
Tracking number 62860842
Tracking number 62860842
Waited in all day was sat at my window for the past hour then checked the tracking said he had attempted to deliver and had left a card. Absolute lie. I was sat at the window at the exact time and an hour before that waiting. I took a day off work what a waste of my time! I am so mad. Clearly the address was the same as yesterday when they actually left a card so no excuse that they went to the wrong place.
Jeg var ikke hjemme
Jeg var ikke hjemme, da buddet kom forbi, men jeg blev ringet op af ham. Jeg spurgte om han kunne lægge pakken et sted på min ejendom, hvilket han gjorde, hvis jeg gad bekræfte min beslutning på sms - og pakken lå der, da jeg kom hjem fra job! :-)
Thumbs up herfra.
Don't use this company if you can avoid…
Don't use this company if you can avoid it. I needed to ship two parcels from Denmark to the UK. The reciever shipped me package labels (he could get the shipping cheaper from his end) I printed out the labels and attached them to my packages. The packages are labelled for pickup may 1th. but the timeframe for pick up is between 9 am and 6 pm, so 9 hours I'll have to be standby for the pickup. I contacted the company to hear if they could tell me when the packages would be picked up. They told me that they needed a bookingnumber to see anything. So what he basically told me was that they can't see anything from the labels that i've printed out and sticked to the parcels. Even though there are an S/R accountnumer, a barcode, a package number, my adress and the recievers adress. It even says pick up may 1th. 2019
And then he tells me that even though it says pick up on may 1th. 2019 it's not sure that pickup has been booked!!!!!!!!!!!!!!!! I'm speechless. How the hell can one buy a label that says pickup may 1th and then it's not sure that a pickup is booked 'NEVER EVER GONNA USE THEM AGAIN.
PAS MEGET PÅ DE HER ....De er nogle…
PAS MEGET PÅ DE HER ....ALDRIG underskriv for modtagelse uden at se om de har ødelagt tingene under forsendelse - Tager 800 kr. for at fragte et spejl til mig fra Skotland - overtudset med "fragileE - jeg modtager et smadret spejl fra et fragtmand der FLYGTER UD AF INDKØRSEL EFTER JEG FIK SAT MIN AUTOGRAF OG TOG FAT I EN MEGET KLIRRENDE PAKKE - JEG JAGTEDE HAM, MEN HAN STOPPEDE IKKE... nu har jeg så fået svar på min klage - de her er godt nok nogle dumme svin og jeg forstår IKKE de kan drive forretning .... se deres svar her...Reklamation for fragtnummer: 32841128
Forsendelses dato: 29-03-2019
Vores reference: 342019/DENMARK/00210442
Jeres reference:
Vi henviser til reklamation på ovennævnte fragtbrevsnummer.
Denne forsendelse er sendt med TNTs Economy Express service, hvorfor et erstatningskrav skal vurderes i henhold til CMR-loven, hvilket er transportbranchens anvendte lovgivning ved vejtransport. Endvidere benyttes TNT’s generelle betingelser, TNT’s ”Terms and Conditions of Carriage”.
I TNTs transportsystem indgår alt gods i håndtering med omlæsning og dobbeltstabling. Derfor skal godset være emballeret, så det kan tåle stabling, tryk, rystelser og mindre stød.
I dette tilfælde, må vi henvise til CMR-lovens §25d, som lyder: ”Fragtføreren er fri for ansvar, hvis (…) beskadigelsen skyldes de særlige farer, der er forbundet med (…) visse godsarters beskaffenhed, der medfører, at de er udsat for at gå til grunde eller for beskadigelse (…)”.
Da indsendte reklamation omhandler skrøbeligt gods, må vi henvise til ovenstående og afvise fremsendte krav.
Såfremt der er spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os.
Tnt
FUP FUSK OG BEDRAG
FUP FUSK OG BEDRAG
TNT Danmark eller hvad de nu kalder sig - Utroværdige sælgere - Oplyser ikke pris for en forsendelse - Men vælger at sende en chauffør og afhente en palle fra vores adresse - UDEN VORES UNDERSKRIFT - Sender den til Tyskland og sender en regning på 8000kr - Den samme palle med samme dimesioner og kg var tidligere sendt af sted fra Tyskland til DK, med et andet transport firma for 1250kr -- KAN I SE PRIS FORSKELLEN?
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA - HÅBER DE ENDER I KONKURS SNAREST - Væreste firma nogensinde jeg har oplevet - De arbejder i strid mod loven og de nægter det !
HOLD JER VÆK
Utrolig dårligt service
Utrolig dårligt firma, uden nogen sans for forretning.
Forstår ikke hvorfor DSV anvender dem som partner.
tidskritisk kurér brevpakke på ca 100gram, som skulle fra Danmark til Norge.
Afhentet onsdag.
Forventet levering mandag 6 dage efter.
Kunne selv have afhentet pakke i cph, taget colorline til Norge, og afleveret pakken personligt på under 10 timer.
Experience of a private cutomer
I'll start by saying, that my experience is as a private customer and not as a company.
So I got two parcels recently and after some time a tax notice. On it there was link saying I could pay online. But to my surprise that is only for companies!!!
So my next step was to Email tnt about what I was paying for and a howto (Found none on their homepage).
After about a week I got a message that they needed more information. And that left me waiting for a bit more than a week only to be told that it was one of me packages. I responded about payment, but a few days I called them. They sent me around and gave me different answers like "Why would you pay for that package" and "I can't see any tax on that package".
Almost a week later a new mail came saying that it was the other package and howto. So I went a payed it the next day, where I also received a notice and warning. Now this letter gives a good idea why this company sucks. Letter was written 10 days before it arrived and the deadline was the same day.
So in short this company 33% miscommunication, 33% incompetence and 33% who might know what they're doing.
T otal N ytteløs T ransport
Jeg får en pakke hver arbejdsdag fra UK normalt med DHL uden problemer
så sker det vel max. 4-5 gange om året, at jeg selv bestiller efter deadline og derved skal pakken leveres med TNT, det er ikke lykkedes endnu at den faktisk er kommet frem dagen efter, som der er betalt for.
Ingen gode løsninger
Ingen gode løsninger. Enten skal du være hjemme ved levering, hvilket er svært når de blot fortæller dig at de vil levere den mellem 9:00 og 17:00. Så de forventer at man skal tage helt fri, for at være der.
Hvis man ønsker at hente på et depot selv, skal man hele vejen til Kolding (jeg bor i Aalborg). Jeg kunne få afleveret den uden kvittering, men jeg bor i lejlighed/kollegie, så det ville være dumt!