Fint værelse og god morgenmad. Ved ankomst til værelset er der lavet opredning til barn (1 ,5 år) i fodende af dobbeltseng. Der gøres opmærksom på i receptionen at der skal bruges en rejse/babyseng... Zobacz więcej
Pris stemmer ikke overens med oplevelse. Ringe service og dårlig rengøring af værelser imellem overnatninger - ingen opredning, genopfyldning af kaffe eller kaffekopper. Ikke rent ved ankomst. Hove... Zobacz więcej
Vi havde et skønt ophold på Tivoli Hotel, som nok er det mest børnevenlige hotel, jeg har oplevet i Danmark. Der opstod en mindre fejl under bestillingen, men personalet håndterede det professio... Zobacz więcej
Har booket Tivoli mange gange vi er 5 2 voksende 3 børn Damen i receptionen bookingen prøver at bilde mig ind vi skal have 3 værelser for at få adgang til deres lounge . Vi kan ikke nøjes med at b... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Ikke det bedste hotel
Vi startede med at stå 45 min i kø til receptionen for at tjekke ind. Vi fik så et forkert værelse så i kø igen. Vi have lejet et familie værelse til 4 personer. Dette værelse kan ikke anbefales til mere end 2 personer. Sovesofaen kan ikke anbefales som seng, den knirker helt vildt og der er en jernstang over midten som man får lige i ryggen. Den ene madras i den normale seng var helt sat igennem så man lå helt skævt. Hovedpuderne var langt under middel. Rengøring under middel også på gangene og opholdsområderne på de forskellige niveauer. Der er kun 2 kopper, 2 te og 2 kaffe til 4 personers værelse? Brusehovedet på den faste bruser er alt for langt nede, jeg havde den i hovedet med mine 190cm. Toilettet kunne kun skylle ud hvis du holdt knappen inde. Bruseforhænget er alt for langt så man stamper på det. Min kommentar til morgenmaden er "INDUSTRI" Røræggen smagte mærkeligt og sødt. Receptionen var generelt underbemandet og der mangler siddepladser til resten af familien som har en familiemedlem som står i receptionskøen. Nogle medarbejdere i receptionen kunne kunne ikke dansk. Nogle af elevatorerne lød mærkeligt selv om der næsten lige var lavet service på dem. Vi boede på 3 sal og når du endelig kom ind i elevatoren og trykkede på L altså receptions7indgangs niveau kunne den finde på at køre op til 12 sal og tog så alle sale nedad inde man kom til niveau L så det tog en evighed. Måske derfor man aldrig kunne få en plads i elevatoren. Poolen var overfyldt og der var igen styring på hvor mange der var i selv om der var begrænsning på pga. Corona DETTE blev ikke overholdt. Vi havde værelse
Nr. 370 Hvor man kunne se ud over et lille halv tag. Derude var der ikke blevet ryddet op i lang tid og der lignede en losseplads.
Where do I start..
Where do I start..
The aircondition in our room was broken. We set it to the lowest temperature but no cold air came out. It was so hot we barely got any sleep.
Relaxing on the couch we saw chips, a paper, and a used face mask!! (covid) under the pillows. It was obvious it hadnt been cleaned for a long time.
The brunch was "okay" but a little boring and unfortunately the buns were dry.
We went to the bar where we sat by the bar for 10-15 minutes before a bartender asked if we wanted anything. (Well duhh.. thats like the whole reason we're here)
Allinclusive 👎larm om natten klaget to…
Allinclusive 👎larm om natten klaget to gang uden hjælp boede under Mash .. ikke lukkede et øje ! Revnet gardiner klisteret gulve de vidste godt at værelserne tit fik klager !! Og aligevel booker de kunder til disse ..( vi haved) 2 burde få en ommer betalte 5500.- og fik parkering tilbage og 200.- øv for ingen søvn .. WOW . Fik heller ikke rabat med app medlem el Tripadvisor el ÆldreSagen ! De slå billetter op til allinclusive til 698.- men var jo udsolgt ..👀 opgraderet derfor og fik deres mest klaget over værelser ..øv det er en ommer Tivoli tak 🤨
Kan ikke anbefales i højsæson .
Startede med der ingen p-pladser var i kælderen så måtte parkere til en dyrere pris i et andet p hus .kæmpe kø for at checke ind og lang ventetid hver gang man skulle bruge elevator .morgenmad middelmådig. Alt for få bokse ved pool til at låse værdier inde i .meget af personalet kan ikke snakke dansk hvad der burde være et krav for ansættelse som der er på mange scandic hoteller .
Skuffende oplevelse
Vi havde virkelig glædet os til at prøve Tivoli hotel og blev meget skuffet. Værelset levet på ingen måde op til vores forventning, sengene sov man enormt dårlig i og vi fik ikke den afslapning og rolige nat som vi havde tænkt. Puderne på værelset var så dårlige at man fik hold i nakken. Værelset var bare enormt kedeligt! Det er bestemt ikke et sted jeg ville komme igen. Så skuffende oplevelse.
Verdens dårligste oplevelse!
Verdens dårligste oplevelse!! Vi havde bestilt 2 SUPERIOR KING værelser. Da vi kommer op på værelserne, ligner det slet ikke det som det skulle være. Vi havde fået en helt alm værelse. Vi går ned i receptionen, for der må være slet en fejl. Det var der os, men de kunne ikke give os det vi havde bestilt da der var booket op. Så vi fik 200kr tilbage for været værelse…. Dem kan de stikke så langt op, har ikke valgt dette hotel for dette værelse. Det er så grimt Og slet ikke derfor jeg har valgt dette hotel. Tager aldrig det her hotel igen..
Simpelthen for dårligt
Simpelthen for dårligt, at man booker til et Superior værelse, og bliver spidset af med et standard værelse. Vi har fået at vide, at der ikke er nogen ledige værelser, hvilket så må betyde at andre har overtaget de værelser vi skulle have haft. Virkelig ikke en fed oplevelse. De to er rimelig langt fra hinanden i udseende, og det er simpelthen for ringe. Vi har fået 200kr igen pr værelse, men oplevelsen er simpelthen dalet. Derudover er der begrænsning på mennesker i poolen, dette bliver man ikke oplyst om, når man checker ind.
Derudover, er der absolut ingen parkering. Alt er optaget, fordi p-huset ikke er reserveret til sovende gæster, samt er 2. salen reserveret til Aarsleff medarbejdere og DSB medarbejdere…
Vi fik at vide af en medarbejder at vi kunne holde på parkeringspladserne rundt om hjørnet, da vi ankommer, grundet ingen pladser. Vi parkerer rundt om hjørnet og slår vores q-park app til, alligevel kommer vi ud til en 800kr. bøde. Det her har simpelthen været en så skidt og øv oplevelse, vores humør er ødelagt, og de planer vi har haft for turen er intet mindre end ødelagt.
Vi vender bestemt ikke tilbage.
Ingen info til div når man tjekker ind…
Ingen info til div når man tjekker ind , er blevet alt for stort mere service på mindre hoteller . Så blir man glad når man skal til morgenmad KUN FOR VOKSNE , endelig en god ting . Hvad skriver i det for ????? Var en stor børnehave , vi klager ikke over servicen , for der er ingen
Generelt en skuffende oplevelse
Generelt en skuffende oplevelse. Levede slet ikke op til forventningerne.
Lange køer til check-in. Lange køer til morgenmaden. Men selvfølgelig Tivoli standard. Måske bare forberedelse til man skal i selve Tivolihaven.
Boksene i herreomklædningen til poolen virkede ikke. De mennesker der var ved poolen kunne ikke hjælpe.
Morgenmads buffeter en smule skuffende. Havde virkelig forventet mere.
Ja man skal jo give mindst 1 stjerne
Ja man skal jo give mindst 1 stjerne, men der skal altså være et kraftigt minus foran.
Ved indtjekning bliver vi ikke gjort opmærksom på at vi skal bestille bord til morgenmadsresturanten på anden sal vi fik dog at vide at der børnefri og mere ro på anden sal. End i stueetagen, første dag med morgenmad, blive vi venligt men bestemt afvist ,da vi jo ikke har bestilt bord, ok så går vi da nedenunder, ingen problemer der. Vi bestiller så bord til næste dag. Og da vi kommer gående hen ad gangen 5 meter før restauranten, råber en tjener hvad for et værelse nummer vi har, jamen godmorgen til dig også , vi fortæller selvfølgelig vores nummer, viser corona pas og går så ind. Hvor vi oplever rigtig mange uden handsker som er påkrævet ved buffeten. Ihvertfald + 25 personer uden der er nogen af tjener eller overtjener der reagerer. Samt en masse børn. Vi henvender os og påtaler dette, men tjeneren ved ikke om han må gøre noget eller om vi skal gå til en anden. Sikke en indstilling siger jeg bare.
RENGØRING tjaaaa en by i Rusland måske. Vi havde bestilt med rengøring i alle 3 dage vi var der, dagen efter ankomst ingen rengøring, vi påtaler det, og får at vide at vi skal hænge et skilt på døren, endnu en info vi ikke fik ved ankomst. Vi hænger skilt på døren, men stadig ingen rengøring, forsøger at ringe ned til receptionen men kan ikke komme igennem, ok går der ned og får en aftale om at de gøre rent kl 18. Når vi er gået , kl 17.15 kommet der så en udenlandsk rengøring dame, og vi står midt i badet. Så hende må vi til at forklare at hun må komme tilbage kl 18 hvilke tog sin tid da hun hverken kunne dansk eller engelsk særlig godt.
Da vi så kommer tilbage kl 23.00 har vi da godt nok fået nye håndklæder og wc papir og sengen er redt, men det er det samme sengelinned og der står gamle papkrus ved sengen.
Alt i alt en kedelig oplevelse på et 4 stjerne hotel i Danmark.
Vi kommer ikke igen.
Et rigtig dejligt hotel
Et rigtig dejligt hotel, vi blev opgraderet til Executive-værelse. Et noget større værelse en standard. Super sød personale. Vi boede på 10 sal med en dejlig udsigt.
Værelset var rigtig lækkert, rent og stilfuldt. Vi nød vores overnatning.😁
Lækker morgenbuffet med masse af lækkerier.
Tak for en dejlig oplevelse.👍👏
Det var en skuffende oplevelse værelset…
Det var en skuffende oplevelse værelset var som sådan ok. Men levede ikke op til de forventninger som vi havde. Fjernbetjening til TV virkede ikke og da vi afleverede den i receptionen fik vi aldrig en ny mens vi var der. Elevatoren kørte elendigt der var nusset. De reklamere med at brasserie var børnefrit område til morgenbuffet det var det så på ingen måde. Alt for dyrt i forhold til hvad man får.
Skuffet i forhold til prisen
Skuffet i forhold til prisen.
Meget dårlig sovesofa:(
Ikke mere end det forventede.
Et hotel der ikke giver mere end forventet. Værelset var ikke klar ved ankomst. Måtte flere dage i træk bede om håndklæder og kaffe svarende til antal bookede personer på værelset. Bør overveje kvaliteten af rengøring eks. på værelsesgang.
Skøn skøn oplevelse og sødeste service i receptionen
Min datter på 5 og jeg var på mor-datter-tur med to overnatninger. Super dejlig oplevelse! Skøn service i receptionen. Vi havde først værelset fra kl. 15, men tog hen på hotellet kl.9 for at stille vores tasker, så vi kunne komme ud og opleve KBH. Men vi får et værelse med det samme, så vi kan sætte vores ting af der. Skønt! Vi blev desuden opgraderet til et værelse på 8. sal med udsigt over vand og med badekar. Så det kunne ikke være bedre. Legerummet var et hit. Da mit coronapas udløb inden vores sidste morgenmad på hotellet - kunne vi gå i lobbybaren og vælge alt hvad vi havde lyst til. Både varme og kolde retter og drikkevarer osv. Det var sådan en dejlig løsning og god oplevelse!!
Værelset var meget beskidt
Værelset var meget beskidt og slidt. Der var gamle halvfulde vinflasker i køleskabet, hylderne var fulde af støv og gulvet var snavset. Kloaken/ risten på toilettet var stoppet så vandet løb over når man tog bad. De fleste af medarbejderne var flinke og servicemindede men vi oplevede desværre også en medarbejder ved morgenmaden der vrissede af os, da vi spurgte pænt om man skulle vise coronapas hver gang man gik fra det ene til det andet på hotellet. Hvorefter hun provokerende siger: Har jeg måske set dig/ jer før! Tja, på Marienlyst Badehotel sidste weekend fik man et armbånd ved ankomst og så var det ligesom det. Så kunne man bevæge sig ubesværet rundt. Man står desværre lidt tilbage med en følelse af, at I skylder os et nyt besøg på jeres regning på et værelse der er rengjort og pænt!
super service kundeservise hjælpsomhed smilende venlig
Hej tivoli hotel
jeg vil her sige mega STOR tak til Lotte Holmer som er booking koordinator hun har virkerlig været super venlig hjælp som over mail tak for alt vi ses snart igen
jeg må virkerlige sige at tivoli hotellet at de 4 stjernet værdi 100 ½ hotellet gør vikerlig for at gøre deres gæster 100 % tilfredse med deres ophold helle vejen igemmen. fredag tjeket vi ind med en super imødekommende ALI som kunne fortælle hvor vi kunne ( kvikcorona ) teste os så man kunne bruge failiterne også få morgenmad det var på DGI BYEN men der var mega land kø så fandt vi et kviktest sted ved vorfrue kirke. lørdag var der super god morgen der mangler ikke noget alt er frisk og lækkert. værelset er meget flot rengjort. senden er meget flot ret og man ligger som på en sky af hvide meget bløde dyn fjer
så blve det søndag der var også morgen manden super god. tjeck ud gik super godt
Har været på 2 dages ophold
Har været på 3 dages ophold inkl tur i Tivoli med turpas og måltid
Fine værelser og hurtig responstiderne på henvendelse op om ophold
Dog skidt oplevelse omkring tur i Tivoli inkl et måltid. Forventer aftensmad hvor man kan sidde ned og spiser aftensmad inkl drikkelse. Man anbefaler at booke bord på DEN VALTE restaurant.
Ingen guide om hvilke det gælder, så det må alt lige være samtlige
Snydt! Første restaurant man henvender sig til, er ikke med i konceptet og henviser os til food Hall. Det kræver ikke bestilling af bord🤔
Food Hall er nærmeste stående og personalet kendte heller ikke til det, men en chef gjorde, men vi var fanget af bestilling, når de havde scannet voucher ind.
Endte med en tynd pizza hos Gorms minus drikkelse. Lidt tyndt måltid
Efterfølger rettelse henvendelse på hotellet uden synderligt respons. Bare synd, sådan er konceptet. Skrive mail efterfølgende og slet ingen respons modsat før ankomst
Det trækker helhedsoplevelse ned for mit vedkommende
Tivoli hotel er et skønt hotel med et…
Tivoli hotel er et skønt hotel med et meget højt niveau af service fra medarbejdere. Dejligt værelse, dejlig morgenmad, super fint til prisen.
Vi kunne dog ønske st de udskiftede hovedpuderne som desværre er så høje at man vågner med i ondt i nakken. Vi anbefaler at medbringe sin egen hovedpude.
God service, super værelse og lækker morgenmad, så ikke sidste gang at vi tag nat på Tivoli Hotel