Tinyzone.dkRecenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

NOT FOR KIDS UNDER 10 YEAERS OLD SOME BAD PICTURES WERIED ONES DONT LET YOUR KIDS ON TINYZONE OR YOU WILL REGRET IT

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Tinyzone har nogle rigtig gode priser på vores ynglings mærke til den lille. Desværre var nogle af varene udsolgt, men fik tilbudt nogle rigtig gode alternativer. Fik endda lidt ekstra med uden mer... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Tinyzone havde 40% på alt og tænkte det nok ville være forsinket levering, måske 5 dage i stedet for 2.. Det tog dog 10 dage uden de kunne oplyse forventet levering og så var der endda noget af ordren... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą dziecięcą

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos tinyzone.dk forhandler vi et bredt udvalg af børnetøj og babytøj i kendte mærker som JOHA, Ticket to Heaven, CelaVi, Lego Wear, Minymo, Pippi m.f.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Enkel ordre - hurtig levering. Dog "kun" 4 stjerner, da sutterne jeg modtog ikke var ens med billedet på hjemmesiden (Ja, der står, at farverne kan varierer, men det gjorde motivet også)

Bekræftelses mailen står i en lang smøre, det var måske værd at få ændret - ikke at det betyder det store, det er bare mere professionelt med et par afsnit her og dér :)

Edit: Ok, hold da op - efter at have læst diverse anmeldelser herinde - men ikke mindst følgende svar til en af kunderne, så tænker jeg mig lige om endnu en gang, inden jeg placerer en ny ordre;

"Besvarelse fra Tinyzone
Du opfører dig som et lille forkælet barn - helt ærligt, jeg har stået på hovedet for at hjælpe dig med denne REKLAMATION - ikke en retur - Du skrev at der var hul i dragten og jeg forklarede at jeg ville kontakte leverandøren med henblik på enten repareation eller ombytning. Leverandøren TTH - vælger at sende en returlabel til dig, så de kan ombytte dragten ( og det er er helt normalt at der er vores leverandør der tager sig af ombytning, når vi ikke selv har varen på lager ) Du vælger så imod vores anvisninger, at ignorere returlablen fra ticket og istedet sende dragten til os, hvorefter jeg videresender den UB til ticket. Du har i skrivende stund fået en helt ny dragt tilsendt - så jeg forstår ikke denne anmeldelse."

At skrive "Du opfører dig som et lille forkælet barn" til en kunde, uanset omstændighederne - det er simpelthen helt forkert :I Det vil jeg nødig komme ud for.

2 stycznia 2014
Oceniono na 2 z 5

Varer i forkert størrelse, to gange i træk

Jeg har nu to gange i træk, ved to forskellige handler, fået varer i en størrelse større/mindre end det jeg bestilte, med bemærkningen "håber det er okay"... Det er det ikke! Nu skal jeg have ulejlighed med at sende varen tilbage og kontrollere at jeg får penge retur... I kunne godt maile eller ringe og spørge om jeg kunne acceptere en anden vare, i stedet for blot at sende noget andet!

1 stycznia 2014

Dårlig service

Fik vare i anden str end den jeg havde bestilt - måtte sende retur og dermed betale fragt 2 gange. Tinyzone udlagde det som værende min egen fejl, hvorfor de ikke ville refundere fragten. Serviceniveauet var minimalt/ikke eksisterende og tonen fra deres side var nedladende. Kan desværre ikke anbefale Tinyzone!

Oceniono na 3 z 5

God, men

Jeg har efterhånden handlet en 8-10 gange hos Tinyzone, da de jævnligt har nogle rigtig gode tilbud og varerne er altid i ganske fin stand. Dog har jeg aldrig været nødsaget til at være så meget i dialog med en netbutik, som med Tinyzone, fordi der opstår mange forskellige fejl. Jeg synes ikke at dialogen er særlig professionel og kundepleje er ikke noget der prioiteres højt fra Tinyzone side. Når der ikke går noget galt i en handel, så har det nu været en god oplevelse af handle ved Tinyzone.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service

Jeg har altid fået en god service også hvis jeg skulle have noget specielt f.eks større sutsko. Det er jeg rigtigt glad for og der var hurtig levering.

Uacceptabel behandling

Købte en køredragt som var defekt og bad om en returlabel, så varen kunne sendes tilbage og jeg kunne få mine penge igen. Men nej nej.... så nemt er det ikke hos Tinyzone. Man skal nemlig igennem en meget ubehøvlet/flabet kundeservice (ejerne hende selv).
Hun læser tilsynladende ikke hverken det man skriver på mail eller på brev, og vælger at se stort på kundens rettigheder i forhold til forbrugerloven. I dette tilfælde de 14 dages returret ved fjernsalg! Forsøger derudover at ligge ansvaret over på producenten i forb. med reklamationer.
Så tænk jer om en ekstra gang før I handler hos Tinyzone!

21 grudnia 2013
Logo Tinyzone.dk

Odpowiedź od Tinyzone.dk

Lang leveringstid

Hele ordren var ikke med i første levering og derfor lang leveringstid på næsten 1 måned førend jeg havde modtaget alle mine varer.

18 grudnia 2013

Meget dårlig kundeservice

Meget dårlig kundeservice - ikke mindst ved returnering. Vær obs. på at de fx kun accepterer returneringer hvor man sørger for omdeling. Dvs. som min en udgift på 80 kr. Derudover skulle jeg betale fragt to gange, da de ikke kunne levere det bestilte S(om ellers stod som værende på lager) før 1½ måned efter min bestilling.

16 grudnia 2013
Logo Tinyzone.dk

Odpowiedź od Tinyzone.dk

Ja vi henter desværre ikke vores post på posthuset da vi har levering af post hver dag.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej