NOT FOR KIDS UNDER 10 YEAERS OLD SOME BAD PICTURES WERIED ONES DONT LET YOUR KIDS ON TINYZONE OR YOU WILL REGRET IT
Meget dårlig kundeservice - ikke mindst ved returnering. Vær obs. på at de fx kun accepterer returneringer hvor man sørger for omdeling. Dvs. som min en udgift på 80 kr. Derudover skulle jeg betale fr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tinyzone har nogle rigtig gode priser på vores ynglings mærke til den lille. Desværre var nogle af varene udsolgt, men fik tilbudt nogle rigtig gode alternativer. Fik endda lidt ekstra med uden mer... Zobacz więcej
Tinyzone havde 40% på alt og tænkte det nok ville være forsinket levering, måske 5 dage i stedet for 2.. Det tog dog 10 dage uden de kunne oplyse forventet levering og så var der endda noget af ordren... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos tinyzone.dk forhandler vi et bredt udvalg af børnetøj og babytøj i kendte mærker som JOHA, Ticket to Heaven, CelaVi, Lego Wear, Minymo, Pippi m.f.
Høgevej 19, 6705, Esbjerg Ø
- info@tinyzone.dk
- www.tinyzone.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Får ikke alt hvad man bestiller
Jeg bestilte for 700 kr tøj og opnåede derfor en rabat der afhang af hvor stort et beløb man handlede for. Da jeg fik min bestilling manglede tre ting som tinyzone så skrev var udsolgte. Derfor faldt min rabat også. De burde have skrevet før de leverede eller have opdateret deres hjemmeside så man ikke kan handle udsolgte ting.
Da jeg klagede fik jeg et ligegyldigt svar.

Odpowiedź od Tinyzone.dk
Super
Elsker deres kæmpekøb! Altid gode tilbud og lækkert tøj i alle størrelser.
Dårlige og vildledende varebeskrivelser
Til at starte med var jeg ret optimistisk om at bestille varer fra tinyzone. De har et godt udvalg og nogle fine priser - både på deres ting og på fragten.
Men da mine ting så ankom, var det tydeligt at jeg ikke havde modtaget det jeg troede, at jeg havde bestilt.
Der var heller ikke nogen kvittering med i posen. Det kunne ellers have gjort det mere klart hvor fejlen lå.
Da jeg skrev til dem for at udrede trådene fik jeg et lidt arrogant svar med at jeg havde jo fået det meget billigt (underforstået: så derfor kunne jeg egentlig ikke brokke mig).
Jeg havde købt en samlet pakke med 10 forskellige bodystockings i farvenuancerne "lilla" på hjemmesiden. Men ifølge mailkorrespondancen kunne jeg få ALLE farver i den pakke (på trods af jeg valgte mellem nuancerne lilla, lyserød, lyseblå, navy osv.). Begrundelsen var, at man kunne se alle farverne på billedeksemplerne (hvorpå der var 16 bodystockings - derfor tænkte jeg ikke de viste et udsnit af den 10-pak jeg kunne modtage) og der jo stod "se foto" efter farverne (Det havde jeg opfattet som at jeg kunne se på de lilla nuancer og dermed regne ud, hvilke farvenuancer af lilla jeg kunne forvente. Men det betød åbenbart noget andet).
Den slags uklarhed synes jeg ikke er særlig god service!
Jeg måtte selv betale for fragt retur (40 kr), så selvom jeg fik pengene tilbage endte det med at være en ret dårlig handel for mig, selvom jeg syntes det var tydeligt, at fejlen lå på deres banehalvdel.
Dem bestiller jeg 100% ikke fra igen, og jeg vil heller ikke anbefale andre at gøre det, når deres beskrivelser er så uklare.
bad experience
Several items in my order is not sent. The amount that I was charged for the order was more than what it should be. Support does not answer letters.
Imponerende udsalgspriser og rigtig god service
Kan klart anbefale at købe gennem tinyzone - klart den bedste netbaserede forhandler at baby og børnetøj som vi har handlet med. Yderst pålidelig
Handler gjerne igjen
Ble litt kluss med bestilling og frakt, men det ble ordnet opp i. Så jeg handler gjerne igjen.
Flotte varer og super service
Altid venlige og servicemindede ansatte, man får fat i. Uanset om det er pr. tfl. eller mail.
uproblematik og hurtig
Tilfreds med forsendelse og varen er som den skal være
God pris, hurtig ekspedition.
Billigt og havde varen dagen efter... det må blive 5 stjerner.
Fik ikke helt det vi bestilte
Vi havde bestilt en vare i en bestemt farve til den ene af vores børnebørn (skulle passe sammen med noget de have i forvejen). Fakturaen lød på det vi bestilte, men indholdet i pakken var en andet. Ærgeligt at opdage juleaften, hvor gaven skulle i brug.
Hurtig levering - varen er som den skal være
Hurtig levering. Varen var som forventet. Rigtig glad for at have handlet her.
Usikker bestilling
Jeg har oplevet et par gange, når jeg har bestilt hos Tinyzone, at jeg ikke har fået alle de varer, som jeg har troet, at jeg har købt. Det er meget utilfredsstillende, at man tror, at bestillingen er gået igennem, fordi det ser ud til, at varen er hjemme i pågældende størrelse, og når man så modtager pakken, mangler der måske halvdelen, af det, man tror man har købt. Jeg kunne ønske mig, at i havde et bedre bestillingssystem, således af varen fremstår som udsolgt, hvis ikke den længere er tilgængelig.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.