Geweldig! Ik liet weten dat de edelstenen een cadeau waren voor een vriend. Ze heeft ze extra feestelijk ingepakt en een gepersonaliseerd papier toegevoegd met uitleg over de stenen. Echt heel erg gaa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
heel vriendelijke dame .wordt duidelijke uitleg gegeven .alles zeer mooi ingepakt en veilig zodat er niets stukgaat tijdens verzenden .heel mooie kwaliteit van je edelstenen .je hoeft niet lang te wac... Zobacz więcej
Ik ben denk ik al bijna 2 jaar vaste klant bij TheGreenstones. Ze koopt geen bulk in, maar zoekt alles zelf met de hand uit, wat zorgt voor prachtige topkwaliteit stukken. Een kijkje op de website i... Zobacz więcej
Via een TikTok-live van The Green Stones (van de warme en betrokken Jill Groen) kocht ik een full-flash labradoriet die werkelijk adembenemend mooi is – zó vol kleur, flash en levendigheid dat hi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Welkom bij TheGreenStones – een plek waar natuur, rust en schoonheid samenkomen. In mijn webshop vind je met zorg uitgezochte edelstenen en mineralen die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar ook een warme, positieve energie uitstralen. Elk stuk is zorgvuldig geselecteerd om iets bijzonders toe te voegen aan jouw leven – of dat nu balans, bescherming of een moment van innerlijke rust is. Naast de liefde voor kristallen en edelstenen, deel ik ook mijn passie voor natuurlijke woondecoratie. Zo vind je bij TheGreenStones unieke opgezette vlinders en geurige woonaccessoires die je huis een harmonieuze en serene sfeer geven. Denk aan sfeervolle waxinelichthouders, sierlijke schaaltjes, wierook en meer – allemaal met oog voor detail en een vleugje spiritualiteit. Bij TheGreenStones draait het om gevoel. Elk product wordt met liefde verpakt en verzonden, zodat het niet alleen een mooi cadeau is voor jezelf, maar ook een betekenisvol gebaar voor iemand anders. Ik geloof dat de kracht van de natuur in kleine dingen schuilt – een steen die raakt, een geur die herinnert, of een vlinder die symbool staat voor groei en transformatie. Laat je inspireren door de magie van de natuur en ontdek wat TheGreenStones voor jou kan betekenen. ✨
Dane kontaktowe
Holandia
- www.thegreenstones.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Je ontvangt het als een kadootje en snel
Mooi en goed ingepakt met een leuke verassing
Snelle verzending
Bij Jill krijg je altijd kwaliteit
Bij Jill krijg je altijd kwaliteit, herkent dr terug komende klanten, en enorm lief en vriendelijk
Canyon & Mini xs Geodes gekraakt.
Heb een Canyon & Mini xs Geodes laten kraken bij de The Greenstones.
Die waren allebei super mooi 🥰
Bedankt Jill.
Fijn contact per chat
Fijn contact, snelle antwoorden per chat, heel prettig en mogelijkheid gelijk de zelfde dag nog op te halen!
Zo super goede service
Zo super goede service. Snel geleverd. Heel mooi persoonlijk kaartje erbij! Persoonlijk vind ik dit heel fijn en prettig. Hier kopen raad ik echt iedereen aan!

Mooie stenen
Mooie stenen, met zorg en aandacht heel mooi ingepakt en ook nog eens supersnel verzonden. Aanrader!

Goede Service en afhandeling
Goede Service en afhandeling. Mooie website . Gezellige live shows met mooie items en leuke hebben dingetjes voor thuis.
En ook een compliment voor Jill die al haar energie er in steekt. Om de bestelde artikelen op een feestelijke manier in pakt.
Zodat het een feestje is als het bezorgd word.

Odpowiedź od Thegreenstones
Prachtige stukken en heel leuk…
Prachtige stukken en heel leuk verpakt!! Zelf nog een gratis kleinigheidje erbij :)

Odpowiedź od Thegreenstones
Ik heb mijn spulletjes via de live…
Ik heb mijn spulletjes via de live gekocht.In goede staat ontvangen heel leuk ingepakt en snelle verzending.Ook betaalbaar helemaal blij😊
Verkoopster heeft veel geduld en is super aardig.
Alles was netjes ingepakt dat ik zonde…
Alles was netjes ingepakt dat ik zonde vond om cadeaupapier te gebruiken
Zorgzaam en zorgvuldig
Hele fijne (web)shop! Snel antwoord, snel verzonden en alles super netjes verpakt. Heel zorgvuldig en zorgzaam allemaal. Dank je wel!
Voor prachtige stenen moet je bij…
Voor prachtige stenen moet je bij thegreenstones terecht en wordt met liefde ingepakt! Altijd een leuk cadeautje.
Lovely products
Lovely products. Very speedy delivery. Highly recommended
Snel Verzonden en mooi ingepakt
Snel Verzonden en mooi ingepakt . Klein lief kadootje erbij .
Dat dit een leuke tiktok site is met een lieve vrouw en mooie producten
Mooie stenen betrouwbaar en betaalbaar!
Goede service🍀
Je wordt altijd goed geholpen.
Iedere bestelling komt als een cadeautje binnen🎀 altijd leuk om het uit te pakken😊
Betaalbare producten💚
Altijd prachtige items voor mooie…
Altijd prachtige items voor mooie prijzen. En geweldig leuk als kadootje ingepakt. En snelle verzending. Kortom zoek je een prachtige edelsteen moet je bij Jill wezen !
Ik ken Jill al van kleins af aan en ze…
Ik ken Jill al van kleins af aan en ze was altijd al gedreven om dingen uit te proberen en erg creatief. Ik ken Jill als een zorgzame meid en die alles tot in de puntjes verzorgd. Ze is lief,betrouwbaar en zeer klantvriendelijk gericht. Ze denkt mee in oplossingen. Ze heeft een hart van goud. Bij haar ben je op het juiste adres als het gaat om edelstenen te kopen..Ze verzorgd jouw pakketje met zorg en maakt er een ware verrassing van. En ook nog wat leuks erbij. Zoek je kwaliteit, vertrouwen en een snelle levering? Dan ben je bij haar op het juiste adres! Volg vooral haar live op tiktok waar je allerlei mooie producten kunt claimen. Ze verdiend meer als 5 sterren. Jilly ik ben trots op je hoe je het doet.
Doświadczenie Trustpilot