Zobacz, co mówią recenzenci
Via een TikTok-live van The Green Stones (van de warme en betrokken Jill Groen) kocht ik een full-flash labradoriet die werkelijk adembenemend mooi is – zó vol kleur, flash en levendigheid dat hi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Welkom bij TheGreenStones – een plek waar natuur, rust en schoonheid samenkomen. In mijn webshop vind je met zorg uitgezochte edelstenen en mineralen die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar ook een warme, positieve energie uitstralen. Elk stuk is zorgvuldig geselecteerd om iets bijzonders toe te voegen aan jouw leven – of dat nu balans, bescherming of een moment van innerlijke rust is. Naast de liefde voor kristallen en edelstenen, deel ik ook mijn passie voor natuurlijke woondecoratie. Zo vind je bij TheGreenStones unieke opgezette vlinders en geurige woonaccessoires die je huis een harmonieuze en serene sfeer geven. Denk aan sfeervolle waxinelichthouders, sierlijke schaaltjes, wierook en meer – allemaal met oog voor detail en een vleugje spiritualiteit. Bij TheGreenStones draait het om gevoel. Elk product wordt met liefde verpakt en verzonden, zodat het niet alleen een mooi cadeau is voor jezelf, maar ook een betekenisvol gebaar voor iemand anders. Ik geloof dat de kracht van de natuur in kleine dingen schuilt – een steen die raakt, een geur die herinnert, of een vlinder die symbool staat voor groei en transformatie. Laat je inspireren door de magie van de natuur en ontdek wat TheGreenStones voor jou kan betekenen. ✨
Dane kontaktowe
Holandia
- www.thegreenstones.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfect service and products
Customer Service helped and is very riendly
Products ate good. Nicely wrapped and quickly sent.
Geweldig
Geweldig! Ik liet weten dat de edelstenen een cadeau waren voor een vriend. Ze heeft ze extra feestelijk ingepakt en een gepersonaliseerd papier toegevoegd met uitleg over de stenen. Echt heel erg gaaf. Mijn vriend was dolblij! Ik zou hier zeker nog is kopen!
Snelle dienstverlening en levering.
Snelle dienstverlening en levering.
Goede kwaliteit.
Top!
Prachtige stenen van een super kwaliteit. Snelle service en de pakketjes zijn mooi ingepakt.
Wij komen zeker terug!
Voor de eerste keer hier iets besteld. Het bestelde kwam precies overeen met de foto op de website, dus dat is fijn (dat weet je immers nooit van tevoren). De bestelling was mooi en liefdevol verpakt met een klein presentje erbij, echt heel leuk! Ik kom zeker vaker terug! Keep up the good work!
Aanrader!!
Ik ben denk ik al bijna 2 jaar vaste klant bij TheGreenstones. Ze koopt geen bulk in, maar zoekt alles zelf met de hand uit, wat zorgt voor prachtige topkwaliteit stukken. Een kijkje op de website is zeker aan te raden, en als je twijfelt over een aankoop kun je een appje sturen en kan ze bijvoorbeeld een filmpje sturen zodat je beter ziet wat je koopt of meedenken met wat je zoekt.
Maar wat nog leuker is, is de livesale op tiktok, meestal op zaterdag avond, waarin allerlei mooie edelstenen, sieraden en woonaccessoires voorbij komen.
Om de ervaring compleet te maken wordt alles wat je bestelt leuk ingepakt met cadeaupapier. Echt een feestje om je bestelling uit te pakken, of super handig wanneer je het voor iemand anders koopt.
Ik heb hier onlangs besteld en ben…
Ik heb hier onlangs besteld en ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Alles was met veel zorg en aandacht ingepakt. Heel leuk dat er ook een persoonlijke kaartje erbij zat! Zeker een aanrader!
Jill heeft precies wat je zoekt
Jill heeft precies wat je zoekt. En mocht ze dit niet hebben dan kan ze voor je opzoek gaan. En als je je bestelling binnenkrijgt is het een kado om uit te pakken. Zo zorgvuldig en mooi is het ingepakt!!! Een DIKKE aanrader!!!!!!
Kwaliteit producten
Kwaliteit producten, meedenkende host, goede klantenservice, cadeautje om je gekochte producten uit te pakken
Was snel geleverd en heel netjes en…
Was snel geleverd en heel netjes en mooi ingepakt.
Gezellig,mooi en kado om uit te pakken
Zeer fijne webwinkel, mooie producten
Prettig en persoonlijk contact met shopeigenaar, waarbij goede afstemming en aanpassing van de order mogelijk was. Vlotte reacties en snelle service. Prachtige, hoog kwalitatieve producten die voldoen aan de verwachting
Een aanrader
Vriendelijke hulp toen ik een foutje maakte tijdens het bestellen. Snelle verzending. Leuk ingepakt met een extraatje. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen. Een aanrader!
Jullie hebben altijd zulke mooie…
Jullie hebben altijd zulke mooie stenen, ik ben altijd heel erg blij met wat ik ontvang. Ook is het als een echt cadeautje mooi ingepakt. Bijna zonde om het open te maken. De prijs-kwaliteit verhouding is echt top! Echt een aanrader!
heel vriendelijke dame .wordt…
heel vriendelijke dame .wordt duidelijke uitleg gegeven .alles zeer mooi ingepakt en veilig zodat er niets stukgaat tijdens verzenden .heel mooie kwaliteit van je edelstenen .je hoeft niet lang te wachten op je bestelling .zeker aan te raden .groetjes chanulleke
Doświadczenie Trustpilot