Oceniono na 5 z 5

Dejlig mad og skøn betjening 🥰 Og der kom flag på bordet øjeblikkeligt 🇩🇰da de hørte manden havde fødselsdag Og så var der suprice-dessert ♥️

Oceniono na 1 z 5

Dårlig betjening, ingen interesse i kunden. Købte 3 burger menuer. Stod med et lille barn på 3 år havde ikke set en der var børne menu. Selvom det er eget ansvar , er det service at fortælle der finde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var kommet til at bestille til en anden butik end den i Vordingborg. Da vi kommer for at hente vores mad, opdager vi at bestilling er endt hos anden butik. Indenfor 5min får de ringet til den ande... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Der er afslappende musik i baggrunden, de har altid lækre burgere og en stor portion kylling salat ❤️og en masse andet godt. De er søde og venlige de fortjener 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for alt er tip top

1. Restauracja

Napisane przez firmę

Hos The Burger får du burgere, sandwiches og salater af højeste kvalitet til gode priser lavet af friske råvarer, og dressinger, som er lavet efter egne opskrifter, så smagsoplevelsen er unik - også i de vegetariske og glutenfri salater og burgere.

3,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

The Burger - Kedelige sandwich

The Burger - Ballerup

Prøvede lige deres Sandwich efter at have smagt en anden fantastisk sandwich forretning i ballerup.

Må bare indrømme at det kunne spises, men fatter ikke følgende: Hvorfor rister i ikke brødet, Hvorfor skal kylling været tørt, Hvorfor skyller i ikke salaten så den ikke er bitter, hvorfor spare på dressing.

For at opsummere, smagte den lidt af en hjemmelavet skole sandwich uden kærlighed.

Øv, Kedeligt at bruge penge på.

18 sierpnia 2022

Bedste Burger i Næstved

En fantastisk god service 👍 meget smilende personale og perfekte til kunderne , det er sjældent at man møder så gode folk.
Maden smagte rigtig godt, det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad derfra.

22 lipca 2022
Oceniono na 4 z 5

THE BURGER RINGSTED OUTLET

THE BURGER RINGSTED OUTLET

Dejligt imødekommende personale.
Masser af god energi og smil.
Man mærkede det var en god arbplads
( iøvrigt det første og eneste sted man blev hilst velkommen i hele outletområdet)
Besøgte stedet torsdag d 23/6

Det gjorde udfaldet for os at have lyst til at spise vores frokost der.
En ganske fin frokost.
Rent pænt ryddeligt sted vi meget gerne vil anbefale andre
Supersød service

24 czerwca 2022

The Burger i Næstved

The Burger i Næstved, er der intet negativt, at skrive hjem om.

Mega god mad og fantastisk kundeservice og betjening: smilende, imødekommende, hjælper og snakker til deres kunder i positiv og hyggelig stemning.

Kom inden lukke tid for, at bestille mad med en veninde og blev tilbudt drikkelse på husets regning, imens vi ventede, hvor de også spurgte venligt indtil, om vi havde været der før. Har bestilt derfra før, hvor det blev bragt ud, hvor maden igen var perfekt i udseende og smag, samt deres hjemmelavet dyppelse er der heller intet at klage over, som ikke fåes mange steder.

The Bruger Næstved. Fortsæt det gode arbejde! ✌️

4 czerwca 2022

The burger - Sorø: Fejl i ordrene

The burger, Sorø:
Maden er der intet at sætte en finger på. Virkelig lækkert. Men!

Begge gange jeg har hentet take-away, har der været bøvl med ordren.

Første gang havde de glemt at lave min bestilling, så jeg måtte pænt stå og vente. Bevares.

Denne gang havde de leveret en forkert dip. Ydermere havde de glemt at tilføje ekstra cheddar til den ene burger. Det til trods for, at de havde tilføjet det regningen.

3 czerwca 2022

The burger Hvidovre

The burger Hvidovre. I får 5 stjerner. 🌟 ⭐ 🌟 ⭐ 🌟.
Har været der adskillige gange før, og helt sikkert ikke sidste gang.. Sikke en service, så venlig personale. Og deres 🍔 burger er bare i top. Pommes og kartoffelbåde så lækkert 😋. Er du i Hvidovre. Så det stedet du får god burger.
Mvh Lasse H. Brøndby.

17 maja 2022

super lækker mad

super lækker mad, og man venter ikke al for længe

28 marca 2022
Logo The Burger

Odpowiedź od The Burger

Hej Cecilia Bendtsen
Tak for de fem fantastiske:)

Bedste Hilsner
The Burger

Oceniono na 2 z 5

Dyre drikke og dip fra en plastik…

Dyre drikke og dip fra en plastik flaske og ingen remolade..

Fin burger, rigtig god betjening, men 13 kr for en meget lille dip som er presset ud af en plastikflaske er for dyrt. Det samme er 30 kr for en lile sodavand og 17 kr for et glas isvand.

Og hvorfor føler man sig for fine til ar servere den Danske national pomfrit tilbehør: Remolade? !

13 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Manglende forretningsforståelse

Vi ville spise i Ringsted outlet. 2 personer. Kl 14.30. Næsten ingen gæster. Ca 25% af bordene var optaget og vi ville gerne sidde der hvor der var bløde lænestole. Stort set alle de pladser var ledige. Men - fordi vi kun var 2 kunne vi kun sidde på træ-stolene. De andre pladser var kun til 4 personer. Fair nok hvis der er mange mennesker.
Men voldsomt lidt imødekommende når alle de pladser var ledige.
Tænker det åbenbart er ligegyldigt med øget omsætning. Og maden kan vi ikke udtale os om, da vi gik til Expresso House i stedet.

5 marca 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej