Dejlig mad og skøn betjening 🥰 Og der kom flag på bordet øjeblikkeligt 🇩🇰da de hørte manden havde fødselsdag Og så var der suprice-dessert ♥️
Dårlig betjening, ingen interesse i kunden. Købte 3 burger menuer. Stod med et lille barn på 3 år havde ikke set en der var børne menu. Selvom det er eget ansvar , er det service at fortælle der finde... Zobacz więcej
Var kommet til at bestille til en anden butik end den i Vordingborg. Da vi kommer for at hente vores mad, opdager vi at bestilling er endt hos anden butik. Indenfor 5min får de ringet til den ande... Zobacz więcej
Der er afslappende musik i baggrunden, de har altid lækre burgere og en stor portion kylling salat ❤️og en masse andet godt. De er søde og venlige de fortjener 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for alt er tip top
Napisane przez firmę
Hos The Burger får du burgere, sandwiches og salater af højeste kvalitet til gode priser lavet af friske råvarer, og dressinger, som er lavet efter egne opskrifter, så smagsoplevelsen er unik - også i de vegetariske og glutenfri salater og burgere.
Nordlundsvej 39, 2650, Hvidovre, Dania
- marketing@theburger.dk
- www.theburger.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Den i Ballerup super burger
Den i Ballerup laver super gode burger, har bestilt derfra 2 gange nu, kvalitet er helt i top, friske råvarer lækre burger med ikke for meget dressing og gode kartoffel både. Betaler gerne lidt ekstra for at få noget godt. Har bestilt 2 menuer til døren for omkring 350 og det klart det værd, kan købe 2 gange pizza med tilbehør til 300 nede på hjørnet, men vil heller give 50 kr. Ekstra for noget meget mere lækkert.
Fantastisk burgersted
Fantastiske burgere hvor alt i burgeren smager godt. Flinke medarbejdere, godt udvalg og sammensætning af burgere, og dybbelse til pommes er topklasse!
The burger Næstved super godt burger…
The burger Næstved super godt burger bedste jeg har haft i langt tid
15 kr for et bære mayo ??
60 kr for 4 bærer mayo!!!! er for latterligt. Har aldrig i mit liv følt mig så r.ø.v...rendtt!!! 100 kr for en burger uden tilbehør.. smager fint, men ikke prisen værd!!!
Dyrt…. Klam…..
Vi bestilte fra The Burger Sorø ventetiden var okay ikke noget der. Vi tog hjem og begyndte at spise og til min store overraskelse var min avocado råden…. Fritterne var kedelige… når det så er sagt smagte brugeren vildt godt, dog syntes jeg ikke at det var 155 kr værd….
Virkelig gode hjemmelavede burgere samt…
Virkelig gode hjemmelavede burgere samt små kartoffelbåde . Dejligt krydrede .
Skønt at vide det hele er hjemmelavet
Sød og høflig betjening - som sammen med maden -kun gjorde , at vi gik glade derfra
Helt sikkert et sted der er et besøg værd.
The Burger Næstved
Super god burger og service. Min burger var klar efter 10 min. Jeg kommer igen!
The Burger Næstved kan klart anbefales.
Virkelig et dejligt sted at komme!
Virkelig et dejligt sted at komme. Flinke og høflige tjenere der giver en god oplevelse. Maden er der ikke at sætte en finger på. Stor anbefaling!
Virkelig dejlig mad og betjening
Virkelig dejlig mad, og betjeningen samt deres service var helt i top, jeg væltede min kaffe ud over min kage, og i løbet af få minutter stod der frisk kaffe og en ny kage på husets regning. Tusinde tak for jeres venlighed.
Vi bestilte mad hos The Burger over…
Vi bestilte mad hos The Burger over JusyEat.
Der stod at maden ville ankomme efter ca. 60 min.
Men der gik 2 timer og 34 min. inden maden kom.
De tog heller ikke telefonen når man ringede til dem.
Absolut sidste gang vi bestiller fra det sted!
Kan overhovedet ikke anbefales til nogen som helst!!!
Simpelthen for useriøst at levere maden efter efter 2 1/2 time, uden at ringe og informere kunden om at de er forsinket!!!!
At skulle betale for sodavand UDEN brus…
At skulle betale for sodavand UDEN brus er sku ikke iorden. Var inde og få en burger med min kæreste og vi fik en mellem cola hver uden nogle form for brus. Vi bliver tilbudt en ny når vi skal betale hvilket ikke giver nogle mening.
Vordingborg afd.
Vordingborg afd.
Vi følte os meget velkommen af personalet, meget flinke og rolige personale, som har styr på deres “grej”.
Mig og min kone fik en trøffelmayo burger, som så meget bedre og lækker ud end billederne, og smagen var pragtfuld.
Det er meget Sjældent at jeg synes en burger smager så godt, i forhold til at jeg prøver næsten alle spisestedernes burger.
Kan KLART ANBEFALES!
The Burger Næstved - God burger og venlig betjening
Vi valgte i dag at prøve burgere fra butikken her i Næstved.
Betjeningen var i top og super venlig. Vi ventede ikke længe på at få vores mad selvom de ikke manglede noget og lave.
Burgerne var rigtig gode. Der var en god balance i indholdet af burgeren. Ikke for snaskede, men de manglede heller ikke noget.
Kartoffelbådene var der rigeligt af og de var dejligt sprøde.
Det er bestemt ikke sidste gang vi henter Burgere her.
Pisse god oplevelse meget venlige…
Pisse god oplevelse meget venlige personale fik god service
Jeg bestilte en tunsandwich idag via…
Jeg bestilte en tunsandwich idag via Wolt af The Burger i broen i Esbjerg. Jeg endte med madforgiftning efter at jeg havde spist den. Det er den dårligste madoplevelse jeg har haft. Alt indholdet i sandwichen var bare kastet rundt i pakken
Værste service og ingen mad
Jeg bestilte nachos og fik 15 stykker chips ca og 2 kyllingestrimler og de ville ikke varme maden da han sagde det ville ødelægges men da jeg varmede det derhjemme hvilket han anbefalede så klistrede osten og maden i pappet. Så endte det med jeg fik madforgiftning. Det var takeaway og anbefales slet ikke
Esbjerg broen
The Burger Ballerup.
Min storesøster, min lillesøster og jeg fik mad fra The Burger Ballerup, da vi var på en hotelovernatning i Ballerup. Min lillesøster bemærkede efter at have spist lidt at hendes burger, at den smagte mærkeligt og undrede sig over om hendes kyllinge virkelig var stegt ordentligt.
Ugen efter gik med voldsomme mavesmerter og tilsidst måtte hun sæge læge. Hun blev straks sendt videre på hospitalet, hvor hun blev indlagt.
På hospitalet røg hun i isulation, da de fandt ud af, efter flere undersøgelser og prøver, at hun havde fået e-colibaktie VTEC. Det er en farlig infektion der i reglen er fødevarerbåren. Vi har gennemgået alt hun har spist den dag de sider hun er blevet smittet, og dagene før og efter, og det eneste sted hun kan være blevet smitter er hos The Burger Ballerup, da det er det eneste sted hun har spist noget andet end os andre, og ingen andre er blevet smittet med denne særligt smitsomme infektion. Udover det bider vi også mærke i at hun ikke engang spiste halvdelen, fordi kyllingen smagte mærkeligt og ikke virkede ordentligt stegt.
The burger i Næstved mega fantastisk…
The burger i Næstved mega fantastisk service god mad gode priser det kan ikke bliver bedre respekt her fra
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.