Oceniono na 5 z 5

Dejlig mad og skøn betjening 🥰 Og der kom flag på bordet øjeblikkeligt 🇩🇰da de hørte manden havde fødselsdag Og så var der suprice-dessert ♥️

Oceniono na 1 z 5

Dårlig betjening, ingen interesse i kunden. Købte 3 burger menuer. Stod med et lille barn på 3 år havde ikke set en der var børne menu. Selvom det er eget ansvar , er det service at fortælle der finde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var kommet til at bestille til en anden butik end den i Vordingborg. Da vi kommer for at hente vores mad, opdager vi at bestilling er endt hos anden butik. Indenfor 5min får de ringet til den ande... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Der er afslappende musik i baggrunden, de har altid lækre burgere og en stor portion kylling salat ❤️og en masse andet godt. De er søde og venlige de fortjener 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for alt er tip top

1. Restauracja

Napisane przez firmę

Hos The Burger får du burgere, sandwiches og salater af højeste kvalitet til gode priser lavet af friske råvarer, og dressinger, som er lavet efter egne opskrifter, så smagsoplevelsen er unik - også i de vegetariske og glutenfri salater og burgere.

3,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Superb !

Altid høflige, hurtige og rigelig mad til prisen.
Vi bor dør om dør med The Burger i Sorø. Personalet kommer med det bestilte på en bakke, anrettet på tallerken incl. grill bestik og serviet
Så kan det ikke gøres bedre 👍🏻🙂

26 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Ikke det værd med den ventetid

Maden er udmærkede.
Men i Viby centret er ventetiden alt for lang. 2 gang inde for 1 år vi prøver det, da vi også første gange vente alt for lang tid.. men idag ville vi prøve igen, og håbe ventetiden havde ændre sig.. vi ventede i lidt over en time på vores mad. Så er det bare ikke det værd at vente på.. Man får helt ondt af personalet, fordi det tydligt de er for få på arbejde.

30 listopada 2024

Hej Sofie

Vi har ikke en afdeling i Viby, kan du have forvekslet med en restauration?

Oceniono na 2 z 5

Det er lørdag og klokken er 12 her i…

Det er lørdag og klokken er 12 her i friheden hvidover, her er 1 medarbejdere, og her er pænt mange mennesker. Det sku ikke i orden ventetiden er jo latterlig lang. Stakkels medarbejder

23 listopada 2024

Hej Lonnie

Vi har ikke en afdeling i Friheden, men på Nordlundsvej i Hvidovre, kan du have forvekslet med en restauration?

Rå kylling gentagende gange

Jeg har i dag været på the burger i Ringsted. Det er 3. gang jeg bestiller en kylling burger hvor kyllingen er rå.
I første omgang lod jeg den gå. Anden gang fik jeg tilbudt at beholde den rå kylling og modtage en 20% voucher til næste bestilling - hvilket ikke er okay! Så jeg bad om en ny burger og det fik jeg. Igen i dag fik jeg endnu en gang en rå kylling burger. Det gik jeg tilbage og fortalte og bad om en ny. Jeg får at vide af en mandelige personale at jeg skal bede om at få min kylling gennemstegt, hvilket ikke gir mening. For det er kylling så selvfølgelige skal den være gennemstegt! Det skal jeg ikke bede om. Jeg får en ny burger og den er endnu en gang rå. Nu gider jeg ikke gå tilbage igen. Men har taget en beslutning om at deres chancer er opbrugt hos mig og jeg ikke besøger stedet igen.

22 listopada 2024

Hej IK

Kan du venligst skrive en mail til os på marketing@theburger.dk - Vi vil meget gerne tage den videre med personalet så det ikke sker igen.

Vi beklager mange gange.

Oceniono na 1 z 5

Det var de dårligste burger vi fik

Det var de dårligste burger vi fik. De sejlede i olie og var uspiselige.
Det var i den der ligger i Kolding storcenter🤮🤮🤮😡😡😡

18 października 2024

Hej Karina

Vi har ikke en afdeling i Kolding Storcenter.
Har du mon forvekslet os med en anden restauration?:)

Du kan læse mere om os på www.theburger.dk
Du er velkommen til at slette anmeldelsen.

Oceniono na 2 z 5

Meget basic burger

Meget basic burger. Minder meget om mcdonalds burger. Pommes frites oversaltede og kedelige. Øv, havde håbet på mere ved street food.

8 września 2024

Hej Swein

Kan du venligst sende os en mail på marketing@theburger.dk, og informerer os på mailen, hvilken afdeling du har besøgt?:)

Oceniono na 4 z 5

The Burger i Farum leverer Farums…

The Burger i Farum leverer Farums bedste Burger menu - Hands down!

Hver gang jeg har været der, har Burger og tilbehør været perfekt. Frisk og velsmagende, som de andre håbede de lavede deres mad.

Servicen er smilende og upåklagelig.

Jeg er IT mand, og uddeler sjældent max karakter. Men det her er virkelig en 4+ oplevelse

7 września 2024

Tørstegt kød

Tørstegt kød, dårlige mel-koncept kartofler, aroma i mayonnaisen og slasket salat.

Meget dårligt spise

15 sierpnia 2024

Hej Cathrin Hoff

Forkert mad

The burger - Aalborg
De er top arrogante, ligeglade med deres kunders kritik og ikke villige til at indrømme når de har begået fejl.
Efter levering af forkert mad ville og køre 10 km fram og tilbage de ej gøre noget og påstod alt var som det skulle.
Alle dem bage disken er sur

11 sierpnia 2024

Hej Feras

Vi har ikke en afdeling i Aalborg, kan du have forvekslet med en restauration?

Burger kød tør

Burger kød tør
Fik løg i Burger men det var der ikke i menuen
Der skulle være syltet løg i det var der ikke.
Kildevand absolut ikke koldt.
Kalvebacon vendte sig i munden kvalme.

Alt for dyrt et besøg.

20 lipca 2024

Holder da op

Holder da op, hvordan kan sige at man kun modtager kontant ved kasse, når Dankort terminal er ved kasse.
Der var ikke engang travlt, så bede personale mig at bestille computer.

Kære ejer.
Snak lige med jeres personale vedr. det her.
Jeg arbejde selv på en restaurant.

11 lipca 2024

Hej Hong Chang

Har du mon ved fejl forvekslet os med en anden forretning.

Vi går under navnet The Burger, desuden bruger vi ikke selvbetjenings computere.

Du er velkommen til at slette din anmeldelse.

Du kan evt. læse mere om os og vores afdelinger på www.theburger.dk

The Burger

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej