Dejlig mad og skøn betjening 🥰 Og der kom flag på bordet øjeblikkeligt 🇩🇰da de hørte manden havde fødselsdag Og så var der suprice-dessert ♥️
Dårlig betjening, ingen interesse i kunden. Købte 3 burger menuer. Stod med et lille barn på 3 år havde ikke set en der var børne menu. Selvom det er eget ansvar , er det service at fortælle der finde... Zobacz więcej
Var kommet til at bestille til en anden butik end den i Vordingborg. Da vi kommer for at hente vores mad, opdager vi at bestilling er endt hos anden butik. Indenfor 5min får de ringet til den ande... Zobacz więcej
Der er afslappende musik i baggrunden, de har altid lækre burgere og en stor portion kylling salat ❤️og en masse andet godt. De er søde og venlige de fortjener 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for alt er tip top
Napisane przez firmę
Hos The Burger får du burgere, sandwiches og salater af højeste kvalitet til gode priser lavet af friske råvarer, og dressinger, som er lavet efter egne opskrifter, så smagsoplevelsen er unik - også i de vegetariske og glutenfri salater og burgere.
Nordlundsvej 39, 2650, Hvidovre, Dania
- marketing@theburger.dk
- www.theburger.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Er super glad for THE BURGER 🍔
Er super glad for THE BURGER 🍔 Næstved, vi har lige bestilt derfra igen, og alt var næsten perfekt som altid, dog smagte bearnaise dippen afskyeligt 🤢 ...
Bøfferne var kolde i vores burger så er…
Bøfferne var kolde i vores burger så er ret sikker på at de endte er gen opvarmet og ikke var blevet varmet ordentligt op
eller har de lagt langt tid på en varme plade
så de kunne lave dem hurtigt for vi fik vores mad ind for 10 min
Min cola var også ret tynd så tænker de skulle køre mere sirup i
En af vores glas var der også læbestift rester på så en rigtig dårligt oplevelse
Jeg er nødt til at dele min dybt…
Jeg er nødt til at dele min dybt skuffende og decideret ubehagelige oplevelse på jeres restaurant. Jeg havde set frem til et godt måltid, men fik i stedet en katastrofe af en aften.
For det første var maden simpelthen uspiselig. Min mad smagte gammelt og havde en underlig, sur lugt. Det var tydeligt, at råvarerne ikke var friske, og at retten enten havde stået alt for længe eller slet ikke var tilberedt ordentligt.
Som om det ikke var slemt nok, endte jeg med at få ondt i maven og kvalme kort tid efter måltidet. Det er fuldstændig uacceptabelt at servere mad, som kan gøre gæsterne syge.
Dertil kom den elendige service. Vi ventede over 45 minutter på maden, og da vi endelig fik fat i en tjener for at klage, blev vi mødt med en arrogant og ligegyldig attitude. Ingen undskyldning, ingen løsning – blot et suk og et surt blik.
Atmosfæren i restauranten var også under al kritik. Bordene var beskidte, der lå madrester på gulvet, og der var en ubehagelig lugt af gammel fritureolie i lokalet. Det virkede simpelthen som om, at ingen i køkkenet eller blandt personalet gad gøre sig umage.
Jeg forventer en seriøs forklaring og en form for kompensation for denne frygtelige oplevelse. Jeg har aldrig været så skuffet over et restaurantbesøg før og føler mig direkte snydt.
Jeg ser frem til at høre fra jer hurtigst muligt.
The burger Concept i Sønderborg.
The burger Concept i Sønderborg.
Meget langsom betjening.
Var der 2 dage i træk.
1. Dag tog det næsten 40 min at få min bestilling.
En ung pige der knoklede rundt, imens den unge dreng så ud til at være landet på månen. Kunne intet tage af sig selv.
2. Dag kom lige efter åbningen.
Igen de 2 samme personer til betjening.
Brugte de første 10 min på at samle dressing bøtter🤔
Spurgte om de skulle samle dem før betjening af kunderne. Men det skulle de.😱
Godt vi ikke behøver at komme der mere.
Ellers godt concept og mad.
Super Cheese Burger og Nachos
Deres hurtige servering der gik maks 20 min. Fik deres Originale Cheeseburger. Kødet var lige før det smeltede på tungen. En af de bedste burger jeg har fået i lang tid. Min partner fik Chicken nachos with double cheese, smagte også rigtigt godt der var hjemmelavet guacamole og salsa. Skal dog have en smule tolerance til det spice
Besøgte The Burger i Outlet Ringsted…
Besøgte The Burger i Outlet Ringsted 13/4-25.
Burgerne var gode, men service elendig.
Bestilte online, men da de 2 burgere var klar efter ca 30 min, måtte de ikke spises i restauranten, ekspedienten spurgte “chefen”.
Morsomt, vi var på det tidspunkt de eneste 2 gæster i lokalet, og der var ca 45 min til lukketid.
Det kan godt være, at det er sådan reglerne er, men absolut mangel på situationsfornemmelse.
Hvorfor 2 burgere i en “mennesketom” restaurant er 30 min undervejs er et andet ubesvaret spørgsmål.
Mega langsom service nå man kommer før…
Mega langsom service nå man kommer før nongle andre og så dem der kommer efter en selv de for først service det ik I orden
Best burger in Town
Best food..wonderful owner. Chicken burger with chilly dressing is my favourite.
Imødekommen og god stemning
Altid meget imødekommen, når man kommer med en lidt sær bestilling. Maden smager godt og her er rigtig hyggeligt
super mad og super betjening
spiste ved The Burger i Vordingborg. Det er ikke første gang, og helt sikkert heller ikke den sidste! Maden er i top, betjeningen i top og rare hyggelige og rene lokaler!
Skuffende oplevelse
Høflig og venlig betjening. Maden - en kyllingesandwich- var desværre en skuffende oplevelse. Måske burgerne er meget bedre - så en anden kunde, og hans burger så lækker ud. Farum Bytorv.
Fantastisk mad og rigtig god betjening…
Fantastisk mad og rigtig god betjening af de søde tjenere
Kan kun anbefales
The burger Ringsted er værd at besøge 😊
Jeg har set det til jer nu Er det anden…
Jeg har set det til jer nu Er det anden gang er der kommet tomater i burgeren selvom jeg sagde udtrykkeligt er der var en en ung pige der ikke kan tåle tomater friske tomater Men som sædvanlig anden gang så mener de to brødre der arbejder har Hele øt og vi tager bare to 16 år 15 årig piger ind fordi så kan vi spare masser af penge og så kan jeg andre folk blive syge fordi de har spanske havemøbler i ørene rigtig skam jer ikke fortælle skal i Danmark hvor Hr bevares mand og familie det kommer stadigvæk i aviserne
Esbjergs bedste burger
Fantastisk oplevelse!
Utrolig god og personlig service – man føler sig virkelig velkommen hos The Burger i Esbjerg. Burgere i absolut topklasse, saftige og fyldt med smag. Klart en af de bedste burgersteder, jeg har besøgt. Kan varmt anbefales!
Perfekt oplevelse i Esbjerg
Esbjerg!!
Fantastisk oplevelse. Lækker burger, super sprøde pomfritter, lækre dips og ikke mindst super sødt personale ☺️ De bedste anbefalinger herfra.
Virkeligt lækkert
Det er god mad - saftig burgerkød, frisk salat og sprøde pommes frites
Virkeligt lækkert 😋
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.