Dejlig mad og skøn betjening 🥰 Og der kom flag på bordet øjeblikkeligt 🇩🇰da de hørte manden havde fødselsdag Og så var der suprice-dessert ♥️
Dårlig betjening, ingen interesse i kunden. Købte 3 burger menuer. Stod med et lille barn på 3 år havde ikke set en der var børne menu. Selvom det er eget ansvar , er det service at fortælle der finde... Zobacz więcej
Var kommet til at bestille til en anden butik end den i Vordingborg. Da vi kommer for at hente vores mad, opdager vi at bestilling er endt hos anden butik. Indenfor 5min får de ringet til den ande... Zobacz więcej
Der er afslappende musik i baggrunden, de har altid lækre burgere og en stor portion kylling salat ❤️og en masse andet godt. De er søde og venlige de fortjener 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for alt er tip top
Napisane przez firmę
Hos The Burger får du burgere, sandwiches og salater af højeste kvalitet til gode priser lavet af friske råvarer, og dressinger, som er lavet efter egne opskrifter, så smagsoplevelsen er unik - også i de vegetariske og glutenfri salater og burgere.
Nordlundsvej 39, 2650, Hvidovre, Dania
- marketing@theburger.dk
- www.theburger.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Klager der bliver nægtet
Der stod hvis jeg fik en gratis burger hvis jeg oprettede mig i et eller andet og så siger det at det ik gælder mere.så bestiller jeg desuden også en chicken bbq MEN for en chicken bearnaise så går jeg op og siger jeg har fået den forkerte burger men det nægter de at tro på, selvom at alle kan se at det vælter ud med bearnaise istedet for bbq.
Fantastisk betjening af ældre herrer
Vildt gode burger og den bedste betjening fra the burger Hvidovre.
Mange tak til den ældre herrer der var på arbejde d.24/12, for at lave 7 fantastiske burgere.
Så sød og venlig en mand, vi ville klart komme igen pga betjeningen.
Go mad fine priser
Jeg ked af at gøre det her.
Jeg ked af at gøre det her.
Men har været fast kunde 2 år siden og kom ofte.
Da jeg var på besøg i næstved igen og ville prøve mit yndlings sted. Var maden slet slet ikke det samme.
Min burger var gennemstegt tør og smagte brændt.
Jeg blev nød til at smide halvdelen ud fordi det var så dårligt desværre... Ved ikke hvem ejeren er nu.
Men øv et sted der blev populært nu er gået så meget ned i levere et ordentligt produkt.
Savner den gang det var simon og benjamin, ved ikke hvem der har det nu men i hvert fald ikke dem der stod der.
Mums fillibaba
Vi var på The Burger i Ringsted, og wow hvor var der god service. Vi fik en fantastisk og velsmagende karamelkage og alt andet spillede også bare. Varm anbefaling herfra🫶🏻
Vi var 5 der havde en træls oplevelse i…
Vi var 5 der havde en træls oplevelse i dag.
Vi havde bestilt burger menuer med sodavand.
Tjerneren tabte 2 store sodavand ned over 3 af os
Vi blev meget våde og kolde.
Tjerneren tilbød at godskrive 2 sodavand, og vi fik en lang snak.
Jeg fortalte at vi var nødsaget til at gå videre og købe nye bukser til 2 af vores voksne drenge, da de var meget våde og kolde.
2 jakker var yderligere meget våde.
Vi betalte for alle 5 menuer.
Det var virkelig dårlig service, især fordi vi måtte ud og invitere i 2 nye par bukser, for ikke at skulle på julemarked med kolde våde bukser.
Super Restaurant
Super Restaurant ! Super mad og super betjening kommet her flere gange
Absolut empfehlenswert Der Burger
Absolut empfehlenswert, schnelle Bedienung,alles frisch zubereitet und große Portionen! Kommen gerne wieder
Virkelig lækker mad og friske råvare
Virkelig lækker mad og friske råvare. Kan klart anbefales.
God service og stille og hyggeligt sted.
Fantastisk lækker mad og betjening
Fantastisk lækker mad og betjening
Super god oplevelse
Bestilte en menu takeaway til i alt…
Bestilte en menu takeaway til i alt 147kr, Meget sød og venlig service , fik serveret drikkelse i den korte ventetid gratis , ekspedienten åbnede døren for mig på vej ud . Menuen smagte super godt , kartofler sprøde og lækre . Burgeren virkelig lækker . Køre gerne efter denne oplevelse .!
Theburger sorø
Theburger sorø
Dårlig burger ,ingen smag,har spildt 300kr på mad,som jeg synes ikke smagte godt,kan ikke anbefale det sted.
The burger 👍
Maden var god. Maden kom hurtigt. God portioner. Sprøde pommes frittes. Friske ingredienser
Kold mad der har stået klar længe
Kold mad der har stået klar længe, inden afhentnings tiden aldrig i næstved igen.
Lækker mad, store portioner, venlig serv... – men
Kort sagt:
Lækker mad, store portioner, venlig service og god atmosfære – men musikken blev for høj, og der var lidt frugtfluer. 🍔🍟✨
_____
Vi ankom omkring kl. 16, hvor der kun var få gæster, og fik hurtigt det bord, vi ønskede. Musikken var lav og hyggelig, hvilket skabte en rolig stemning. Servicen var smilende og opmærksom hele vejen igennem, maden kom hurtigt. 💫
Burgerne var virkelig gode og serveret i fine, store portioner. Pomfritterne var sprøde og velsmagende – og at man kan få gratis refill af fritter er et stort plus, det giver en rar følelse af generøsitet. 🥔👌
Jeg vil også klart anbefale deres moste til maden – især den sødmefulde hyldeblomst, den syrlige rabarber eller den friske, lidt tart tranebær. 🥤✨
Omkring kl. 17–18 ændrede stemningen sig en smule, da musikken blev skruet op og skiftede til mere bastungt tempo. Det gjorde det lidt sværere at tale sammen, vi lagde også mærke til en del frugtfluer, hvilket trak en smule ned. 🔊🪰
Alt i alt en rigtig god oplevelse: lækre burgere, venlig betjening og hyggelig indretning. Vi kommer bestemt igen! 🍽️😊
Det var virkelig lækkert og god mad.☺️
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.