Thebossshop Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte mit skateboard herfra og det er sygt peak og god kvalitet🫰. Jeg fik ogs et kort og 7 cute klistermærker (holy peak igen) thomas my boy du fantastisk🫰 typeeee shi fr

Oceniono na 5 z 5

Så fin lille butik. Bukser bestilt og modtaget allerede dagen efter. God og venlig telefonisk hjælp. Har bestilt derfra flere gange. Har også tidligere været fysisk i butikken, hvor min 11-årige søn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God levering intet ødelagt i pakken eller noget og man får det hurtigt Har handlet mange gange i thebossshop dog på en anden konto. Har kun engang oplevet hvor jeg bestilte flere ting og så de gle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi modtog fin service i forbindelse med returneringen af et fejlkøb. Ved skriftlig henvendelse kunne vi købe en returlabel (49,-), der gjorde det let at sende varen retur med GLS via pakkeshop. Returb... Zobacz więcej

1. Sklep z deskorolkami

Napisane przez firmę

TheBossShop.dk er startet i september 2009 som dansk webshop indenfor skateboard branchen. Vi forhandler alt fra skateboards og tilbehør til tøj, sko og accessories. Vi udvider hele tiden vores sortiment og tilbyder altid de bedste priser og kvalitet. Vi garanterer hurtig levering samt god kundeservice, hvilket resulterer i 100% tilfredshed hos vores kunder.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

647 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Super godt!!…

Det er altid en fornøjelse at handle hos bosserne! De har alt hvad man skal bruge og så er der hurtig betjening!!!

5 marca 2024

Hej
mange tak fordi du har valgt min shop, som "go to" skateshop!! :) Det sætter jeg stor pris på. MVH Thomas, TBSS

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og lækre varer

Hurtig levering og lækre varer. Alt helt som det skal være.

5 marca 2024

Hej
mange tak for din bestilling samt tid til at smide 5 stjerner herinde! Det betyder meget for min skateshop. :)

Total i orden

Total i orden, tror simpelthen bare det er nogle ordentlige gutter, der styrer den butik.

29 lutego 2024

Hej
stort tak for de flotte ord :) Det er jeg bare glad for at man kan "mærke". Min forretning er en familiedrevet skateshop gennem snart 15 år og ord som disse betyder rigtig meget.

Jeg håber at kunne hjælpe en anden god gang!

Lokal diamant

Kæmpe tak for de flotte ord - det sætter jeg STOR pris på :) MVH Thomas, TBSS

Hurtig og ligetil👌

23 lutego 2024

Odpowiedź od Thebossshop

kæmpe tak for din bestilling samt de flotte ord - jeg hjælper gerne en anden god gang :) MVH Thomas, TBSS

Det bliver ikke bedre👌🏼

Danmarks bedste Skateshop! Af skatere, til skatere! Thomas brænder for Skateboarding og er altid klar til at hjælpe andre. Har kæmpe respekt for Thomas og hans måde at drive forretning på! Har absolut intet dårligt at sige om thebossshop.dk - 10/10
Tak for alt det du gør, for dansk Skateboarding.

16 lutego 2024

Kære Jakob
stort tak for de flotte ord samt støtte gennnem MANGE år!! :) Det betyder virkelig meget for en lille skateshop, som min.

Skateboarding for life!

Super hurtig

Super hurtig

14 lutego 2024

Odpowiedź od Thebossshop

Hejsa. mange tak for dit køb samt tid til at smide 5 stjerner herinde - det betyder rigtig meget for min skateshop. MVH Thomas, TBSS

Oceniono na 5 z 5

Fede sko for virkelig billige penge

Fede sko for virkelig billige penge! Jeg fandt lige de sko jeg ledte efter til udsalg for 250 kroner, og de ankom på få dage. I pakken var der også et lille takkekort og en rabatkupon. God stil.

24 stycznia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Thebossshop

Stort tak for de flotte ord - jeg er glad for du kunne finde et par fede sko på udsalg!! :) MVH Thomas, TBSS

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig og personlig service.

Super hurtig og personlig service.

Tak til teamet bag Thebossshop.
Om det er ombytning, spørgsmål om str. eller andet, er kundeservicen altid helt i top.

Odpowiedź od Thebossshop

Mange tak for god dialog samt de flotte ord her på TP ! Det betyder meget at min kundeservice fungerer optimalt! :)

God dag herfra. MVH Thomas, TBSS

Perfect as always

Perfect as always, very good and fast response and delivery, and products are sweeeeet :)

Odpowiedź od Thebossshop

thank you so much for support and the kinds words!! I really appreciate it.
all the best from TBSS - Thomas

Hurtigt og nemt

Odpowiedź od Thebossshop

mange tak for de flotte ord, det er jeg bare glad for at høre :) Rigtig god dag herfra. MVH Thomas, TBSS

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kvalitet

Levering og alt det der var fint. Men produktet var ikke som i billedet. Dårligt kvalitet

5 stycznia 2024

Hejsa
tak for din ordre og feedback - det undrer mig lidt at få 1 stjerne uden at høre fra dig efter du har modtaget bukserne, hvis ikke du er tilfreds med ordren. Bukserne der er købt for 199,- er produceret af SOUR og efter min mening helt som på billedet :)

Men jeg tager dem altid gerne retur hvis du ikke synes om dem.
Rigtig god dag herfra
MVH Thomas, TBSS

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej