Thebossshop Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte mit skateboard herfra og det er sygt peak og god kvalitet🫰. Jeg fik ogs et kort og 7 cute klistermærker (holy peak igen) thomas my boy du fantastisk🫰 typeeee shi fr

Oceniono na 5 z 5

Så fin lille butik. Bukser bestilt og modtaget allerede dagen efter. God og venlig telefonisk hjælp. Har bestilt derfra flere gange. Har også tidligere været fysisk i butikken, hvor min 11-årige søn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God levering intet ødelagt i pakken eller noget og man får det hurtigt Har handlet mange gange i thebossshop dog på en anden konto. Har kun engang oplevet hvor jeg bestilte flere ting og så de gle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi modtog fin service i forbindelse med returneringen af et fejlkøb. Ved skriftlig henvendelse kunne vi købe en returlabel (49,-), der gjorde det let at sende varen retur med GLS via pakkeshop. Returb... Zobacz więcej

1. Sklep z deskorolkami

Napisane przez firmę

TheBossShop.dk er startet i september 2009 som dansk webshop indenfor skateboard branchen. Vi forhandler alt fra skateboards og tilbehør til tøj, sko og accessories. Vi udvider hele tiden vores sortiment og tilbyder altid de bedste priser og kvalitet. Vi garanterer hurtig levering samt god kundeservice, hvilket resulterer i 100% tilfredshed hos vores kunder.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

647 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Awsome service

Som jeg plejer, giver jeg fuldt hus af stjerner, for awsome service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 kwietnia 2024

Odpowiedź od Thebossshop

mange mange tak for at bestille hos mig - hvor er jeg bare glad for at kunne servicere til top karakter :) MVH Thomas, TBSS

Oceniono na 5 z 5

Super service, gode priser og hurtig levering.

Eneste lillebitte men, er at sortering/filtrering på hjemmeside trænger til eftersyn.
Når vi vælger sko i str. 47 gider vi ikke se varer hvor der kun er en 40 tilbage.

Odpowiedź od Thebossshop

Hejsa, tak for din feedback og din ordre - vedr str sortering er det faktisk noget jeg er ved at rette op på. Det tager bare en del udviklingstimer (og penge) - men det er på vej :) MVH Thomas, TBSS

God service i kundeservice

God service i kundeservice
Hurtig ombytning

Odpowiedź od Thebossshop

Mange tak og er glad for at det lykkedes at ombytte hurtigt og nemt :) MVH Thomas, TBSS

De gjorde det igen!

Som altid; absolut intet at sætte en finger på! Hurtig levering, top service og altid topklasse produkter. Anbefaler alle der mangler et board, sko, en fed tee, at tjekke sortimentet hos The Boss Shop!!

Odpowiedź od Thebossshop

Hej, kæmpe tak for din bestilling og anbefaling! Det betyder meget for mit arbejde i shoppen her! God weekend. MVH Thomas, TBSS

tak for gaven Thomas

jeg synes at det er en fornøjelse at handle hos the boss shop virkelig god service

1 kwietnia 2024

Odpowiedź od Thebossshop

Kæmpe tak - det sætter jeg pris på og hermed mit mål med shoppen opnået ! :) MVH Thomas, TBSS

Gode vare

Gode vare, god og hurtig service

1 kwietnia 2024

Tak for en dejlig anmeldelse! :) MVH Thomas TBSS

God service!!!

Gode vare, god, venlig og hurtig service!

29 marca 2024

Odpowiedź od Thebossshop

Tusinde TAK, det er jeg bare glad for at din oplevelse har været! :) MVH Thomas, TBSS

Bevar Danske Skateshops

Jeg vil super gerne hjælpe TheBossShop med at fortsætte det gode arbejde, og netop det får man yderligere lyst til, med hurtig levering og anerkendende takkehilsner med i pakken

27 marca 2024

Odpowiedź od Thebossshop

Hej. Tusind tak for support i en svær tid at drive forretning! :) Jeg kæmper videre med hjertet og håber at kunne servicere skaterne mange år endnu! MVH Thomas, TBSS

Oceniono na 5 z 5

Jeg spurgte ind til størrelsen på en…

Jeg spurgte ind til størrelsen på en sko, og straks fik jeg målene tilsendt. God og hurtig service.

19 marca 2024

Odpowiedź od Thebossshop

Mange tak, jeg håber de nye sko passer perfekte :) Hjælper gerne en anden god gang. MVH Thomas, TBSS

Klart de bedste

Vi har handlet ofte hos Thebossshop og de skuffer aldrig. Gode priser og hurtig levering. Anbefaler altid Thebossshop til andre.

19 marca 2024

Hejsa
tusind tak for de flotte ord og anbefalinger - det er jeg virkelig glad for :) God påske! MVH Thomas, TBSS

Altid meget tilfreds

Altid meget tilfreds - og min søn som er bruger at alt fra the boss shop er vild med butikken, konceptet og især det er det er en rigtig skater der står bag. Han er totalt Thomas Nielsen fan :-)
Så tak for endnu en god køberoplevelse

15 marca 2024

Odpowiedź od Thebossshop

Tusind tak for de flotte ord, hvor er jeg bare glad for at læse at man virkelig kan mærke at det er en rigtig skater der står bag. Så er mit mål opnået! :) Altid en fornøjelse.

God påske MVH Thomas, TBSS

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej