vorige bestelling was de faunarium open gegaan waardoor ontsnappte krekels . Nu zat er keurig een extra elastiek omheen zodat hij goed dicht bleef. dit was ook wel nodig want de post bezorgde de doos... Zobacz więcej
De Terrariumkoerier
Zobacz, co mówią recenzenci
Mijn bestelling van 400 gr steppekrekels tijdens de feestdagen en daarbij ook nog de staking van tnt. Had het zwaar te verduren gehad, daarbij ook nog mijn onervarenheid met zo'n grote hoeveelheid kre... Zobacz więcej
Hallo allemaal ik had vorige week mijn eerste bestelling gedaan,na aflevering bleken de meeste voedseldieren dood te zijn van de vrieskou,ik had hier gelijk over gemaild en erwin heeft mij gelijk... Zobacz więcej
Al geruime tijd ben ik een regelmatige klant , dus helemaal tevreden ! Kreeg vandaag mijn zoveelste pakketje , netjes volgens de aankondiging afgeleverd. Alle dieren in goede staat (met verwa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Postbus 224, 2980AE, Ridderkerk, Stany Zjednoczone
- info@terrariumkoerier.nl
- www.terrariumkoerier.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer tevreden
Snelle reactie op mail en goede levering
ik zou terraiumkoerier zeker aanbevelen
Super-service
Klantvriendelijk, snelle levering naar België en gezonde dieren. Meer kan een mens niet wensen, en natuurlijk was mijn wateragame ook meer dan tevreden.
Erg tevreden !!
2de bestelling,
De dieren zitten nu erg goed verpakt, in de terra's...
die andere manieren vond ik echt niet goed!
Maar bijdeze is het perfect.
Het zijn gezonde goede voedseldieren, waar de kiks wel pap van lusten...
kortom vind ik het een echt aanbevolen site voor voedseldieren!
En mails worden ook drekt beantwoord op een vriendelijke manier!
Mvr Thomas
Goed
Zeer tevreden over zowel de levering als de bestelwijze dus hoef hier geen verhaal te schrijven, tis gewoon goed.
prima op tijd, netjes verpakt.
keurig binnen de 6 werkdagen bezorgd en een mailtje vooraf, zodat je weet wanneer je het pakketje kunt verwachten. zag er allemaal keurig uit, behalve de calciumwormen. hiervan zijn een groot gedeelte al niet meer in leven 3 dagen later, tegen de beloofde weken in. verder alle voederdieren in prima staat ontvangen, ook de verpakking van de krekels was uitzonderlijk goed!
wederom een goede levering
Vorige week heb ik wederom weer een goede levering voedseldieren ontvangen die met smaak zijn opgegeten door m'n baardagamen. Het enigste min puntje zat bij de zijderupsen; Bij aankomst zaten er al vijf dode exemplaren in en na een dag laten de overige 35 stuks dood. Het bakje waar ze in eerste instantie in zaten, zat vol uitwerpselen zelfs helemaal in het voer. Het overzetten naar een ruimere, schone bak en het aanbieden van nieuw voer heeft helaas niet geholpen. Daarnaast ondekte ik een vreemde larve die zich blijkbaar te goed deed aan de rupsen. Hopelijk was dit gewoon een eenmalige slechte groep die ik geleverd heb gekregen. Voor de rest ben ik zeer te vrede
helemaal top!
Ik woon in Amersfoort en het is hier helemaal lastig om voedseldieren te kopen. Dus dit is helemaal handig! Altijd keurig bezorgd, prima kwaliteit, handige site.. dus ga zo door!
goede service, mooie wormen
de bestelling was snel binnen en mooi en stevig verpakt. Het zijn mooie, grote wormen en een groot portie
Goed
Bestel zo af en toe wat voedseldieren en tot nu toe altijd wel goed. Vind de verpakkingskosten iets aan de hoge kant.... maar nu je voor 0 euro kan laten verzenden op een door hun gekozen dag (maakt mij niet uit..) vind ik het wel te doen. Anders kwam er nog verzendkosten bij en dan was het ongeveer even duur als een pakketje. Ik werk zelf met dezelfde verzenddoosjes (en bakjes), dus ik weet hoeveel ze kosten per tray.
Verder vind ik de diertjes in goede conditie. Alleen sprinkhanen zijn vaak wat minder, maar dat blijft denk ik overal wel. Krekels, wasmotten, vliegjes... prima.
Vind de mensen die er werken ook aardig via de mail enzo! Ook niet geheel onbelangrijk, toch ?
Krekels
Een aantal bakjes waren ingedeukt waardoor een aantal krekels geplet waren, en dus minder krekels hebben gekregen.
Hierdoor hebben we ergens anders extra krekels moeten halen.
Eerdere bestelligen waren wel goed
prima
prima afhandeling van de bestelling. wel erg kleine bakjes, dus je moet alles overhevelen in andere bakjes.
Snelle levering, goede commenucatie en zeer actieve voederdieren !!
Uitstekend !!!
Zeer goed
Zeer goed verpakt,alles was nog in leven.
Mooie sprinkhanen.De prijs was ook goed.
Vers voer, goede prijs en snelle levering
Zondag besteld en dinsdag binnen.
gewoon weg een mega goede service en prijs
de service en prijs zijn gewoonweg goed te noemen.
na een klacht over een levering met veel dode dieren werdt er gelijk actie ondernomen en kregen we bij de volgende bestelling de de krekels en calcium wormen van de vorige bestelling als compensatie erbij.
top service van ewin ;)
zeer tevreden
Zeer korrekte levering en de krekels zijn van een zeer goede kwaliteit. Gewoon super.
blije axolotls
Super winkel. Regenwormen besteld en netjes thuis geleverd. Goed verpakt en allemaal levend. Verpakkings- en bezorgprijzen zijn ook goed. Top!
Snelle, goede levering!
Wat een goede ervaring! Alle dieren leefde! Erg snelle levering!
Een zucht van verlichting na de oplichting van een ander voedseldierenbedrijf!!! (Krekelonline!!) daar zitten we na betaling van onze bestelling nog steeds te wachten op de levering. Wat blijkt firma is failliet maar je kan nog jezelf inschrijven en gewoon een bestelling doen.
Doświadczenie Trustpilot