De Terrariumkoerier

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mijn bestelling van 400 gr steppekrekels tijdens de feestdagen en daarbij ook nog de staking van tnt. Had het zwaar te verduren gehad, daarbij ook nog mijn onervarenheid met zo'n grote hoeveelheid kre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hallo allemaal ik had vorige week mijn eerste bestelling gedaan,na aflevering bleken de meeste voedseldieren dood te zijn van de vrieskou,ik had hier gelijk over gemaild en erwin heeft mij gelijk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al geruime tijd ben ik een regelmatige klant , dus helemaal tevreden ! Kreeg vandaag mijn zoveelste pakketje , netjes volgens de aankondiging afgeleverd. Alle dieren in goede staat (met verwa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Perfect

prima voedseldieren, mooi verpakt.
2 stuks exo terra opgehaald, zeer goeie prijs.
service is altijd goed

21 lipca 2011
Oceniono na 2 z 5

Nog steeds geen reactie op gestuurde mail en telefonisch onbereikbaar!!!!

Deze mail heb ik jullie gestuurd maar nog steeds geen reactie mogen ontvangen.
Eigenlijk diep triest als je al behoorlijke tijd voedseldieren afneemt bij de krekel koerier.

Geachte mensen van de krekelkoerier,
Ik stuur u deze mail omdat ik een klacht heb met betrekking tot de kwaliteit van de krekels.

Op zondag 10-07-2011 heb ik een bestelling gedaan van voedsel dieren voor mijn reptielen.
Deze bestelling is onder bestelnummer: 324200_24661 op dinsdag 12-07-2011 verzonden en werd 13-07 netjes bij mij bezorgd.
Toen ik gisteravond (vrijdag 15-07-2011) mijn dieren krekels wilde gaan voeren kwam ik al snel tot de ontdekking dat zeker 60% van de 250 gram steppekrekels maat 10 al dood in de bewaarbak lagen.

Aangezien ik al meedere malen bij jullie een bestelling heb gedaan en ook op reptielen beurzen bij jullie heb ingekocht kan ik zeker wel beamen dat de kwaliteit van jullie voedseldieren goed te zeer goed is en beslist niet binnen 2 dagen dood zou mogen gaan.

Graag zie ik uw reactie m.b.t. deze klacht tegemoet en wat hier aan gedaan kan worden.

Met vriendelijke groet

Etienne Dermois

21 lipca 2011
Oceniono na 5 z 5

had op zondag besteld, en het was dinsdag afgeleverd.
Min puntje was dat het thuis was afgeleverd inplaats van het opgegeven afleveradres. Maar is denk ik foutje van de TNT
ga zo door

11 lipca 2011
Oceniono na 4 z 5

uitbraak poging verijdeld...

1 min puntje, ik had een bakje waarbij het kleine toegangsluikje niet goed dicht zat , en kon zo 10 grote steppe krekels zoeken tussen het schuim :)
Gelukkig niet helemaal uitgebroken, de buurvrouw had het pakket aangenomen...

Verder gaat t super goed altijd op tijd en voldoende voor wat je moet betalen.(nou maar hopen dat de sprinkhanen weer snel leverbaar zijn :) )

6 lipca 2011

Sandra Werkman

De krekels zijn prachtig behuisd en zeer levendig: niet te vergelijken met de plastic bakkies uit de dierenwinkels!
Voortaan zullen wij bij jullie de gekkohapjes bestellen.

27 czerwca 2011

Eric Kool

Op zaterdag bestelt dus even spannend wanneer het zou binnen komen maar keurig op tijd voor het weekend geleverd.
Alle krekels en sprinkhanen zijn een prima kwaliteit alle reptielen zijn er heerlijk van aan het eten.
Dus wij blijven zeker bestellen bij jullie

25 czerwca 2011

Tim de Nijs

Jullie hebben een goede service, vind het echt goed dat jullie producten optijd na leveren die verkeerd verzonden zijn echt super!!

19 czerwca 2011

Voedseldieren

Netjes en heel aangekomen,mooie dieren niet zoals in de winkel dat de helft al dood ligt.Zeker voor herhaling vatbaar.

19 czerwca 2011

voedseldieren

al de voedseldieren zijn netjes verpakt bij mij thuis aangekomen.
zondag besteld en woensdag al geleverd, dank hiervoor

mvg jesper

10 czerwca 2011
Oceniono na 4 z 5

goed bedrijf

het bestellen ging goed kreeg gelijk een mail met wat ik besteld had het bezorgen op tijd zoals gezegd werd kotom perfect

5 czerwca 2011

goed en snel

snelle levering, alles netjes verpakt. op vragen werd heel snel geantwoord.

22 maja 2011

Kees Homan

vorige bestelling was de faunarium open gegaan waardoor ontsnappte krekels . Nu zat er keurig een extra elastiek omheen zodat hij goed dicht bleef. dit was ook wel nodig want de post bezorgde de doos gewoon op zijn kop. gelukkig zonder gevolg krekels en moriowormen alle levend en zeer goede kwaliteit. ik ben dik tevreden.

21 maja 2011

Toppertje

Prima service....had o.a. krekels besteld, waren even niet voldoende op voorraad, kreeg gratis voor een paar dagen, en de bestelling werdt zonder extra kosten een paar dagen nagezonden...

Gezonde dieren, zien er goed uit...

17 maja 2011
Oceniono na 2 z 5

slechte prijs/kwaliteitverhouding

Ik heb een halve liter meelwormen besteld, die wel redelijk snel geleverd waren, maar slecht van kwaliteit. Er zaten een heleboel dode tussen, en ook wel erg veel 'zaagsel', waardoor er dus netto veel minder meelwormen overbleven. Bovendien heb ik veel voor die verpakkingskosten betaald; 3,95 voor een plastic bakje en wat 'zaagsel'.
Kortom voor mij geen volgende keer

16 maja 2011

Top!

We hadden voor een spontaan kikkervisjes-terrarium met spoed enkele fruitvliegjes nodig (als je ze goed verzorgt, worden het ineens best snel kikkertjes!).

Via Google vonden we de terrariumkoerier, bestelden (eigenlijk te laat, rond 14:00 uur) twee doosjes fruitvliegjes en toch werden ze de volgende dag keurig verzorgd bezorgd.

Inmiddels zijn de kikkertjes weldoorvoed vrijgelaten op hun geboorteplaats en is ons terrarium omgebouwd tot aquarium.
Maar als iemand ooit voerdiertjes nodig heeft, kan ik deze mensen absoluut aanbevelen!

12 maja 2011

zeer goed in orde!

Al het gevraagde zat in het pakket, alles van goede kwaliteit.
Verzending naar België juist zoals ze zeggen
perfect gewoon!

6 maja 2011
Oceniono na 5 z 5

Alles super, prijs en kwaliteit en service, perfect!

Ik heb al meerdere keren grote sprinkhanen besteld(meestal per 100 st.), daarnaast ook wel 1 of 2 doosjes moriowormen of af en toe een doosje Dubia's.
Ik ben zeer tevreden over de manier van levering, mbt. de verpakking, afgesproken min. tijdstip en B.G.G. andere bezorg adres.
Het wil wel eens voorkomen dat er 1 of 2 dood zijn maar, dat weet je dat dat kan gebeuren!
Ik hoop dat het zo blijft of beter wordt, ook in de toekomst zal ik het hier bestellen want de pet winkels kunnen niet op tegen de kwaliteit laat staan in kombi met de prijs!!(dat is ook niet geheel onbelangrijk)
M'n baardje vind ze heerlijk, hahahaha....;)

MvGr. Leo

28 kwietnia 2011

zeer tevreden

Ik had eerst wat schrik om voor het eerst voedseldieren online te bestellen, maar ik ben aangenaam verrast.
De 100 sprinkhanen en de 100 dubia's die ik besteld had zijn allemaal levend aangekomen. Enkel 2 dode dubia's

Dit was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling, en ik zal jullie zeker aanbevelen aan andere hobbyisten.

Mvg sharon

28 kwietnia 2011

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej