meget dårlig kundeservice. de aldrig har et svar til dig. til tider de selv bebrejde dig for problemet og tror thats ok at gøre. Jeg ville ikke bruge igen.
Telecomshop
Jeg har bestilt en mobil for en uge siden, leveringstiden ifølge hjemmesiden er 1-3 dage. Hvis der går længere tid skal man ifølge hjemmesiden ringe til dem - hvilket jeg nu har gjort cirka 50 ga... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Pakken kom egentlig som den skulle, MEN når man får den sendt til sin arbejdsplads skal man kunne skrive att. person på, så vil den nå helt frem til den forventede dag. I stedet fik jeg den først ef... Zobacz więcej
Købte min SE hos telecomshop sidste år, fik ikke headset med som der nu ellers stod at der medfølger plus at min mobil startede op med alle mulige underlige tegn. Først efter et par gange at den begyn... Zobacz więcej
- Sklep z telefonami komórkowymi
- Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
- Dostawca usług telekomunikacyjnych
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ny Butik
frederikssundsvej 53, 2400, København NV
- info@telecomshop.dk
- www.telecomshop.dk
God service også ved ombytning
Pakken var ved modagelse mast under forsendelse. Tak for hurtig ombytning uden vrøvl
Enkel sagsbehandling og hurtig levering!
Bestemt en tilfreds kunde :-)
Har ikke modtaget pakken.
jeg ved ikke i skrivende stund om jeg får varen jeg bestilte og som "var på lager" da den pludselig var udsolgt, kommer i januar!

Hurtig besked om 4 dages ekstra leveringtid
Rigtig fin telefon i ubrudt emballage. Bliver straks efter bestilling orienteret om 4 dages ekstra leveringstid eller mulighed for en anden farve.
Det tager for lang tid om forsendelsen (ca. 2 uger)
Jeg bestilte en mobil, og har ikke fået den endnu (2 uger siden). De siger de har prøvet og få fat i mig, men jeg ved de lyver..

Huuuuuurtig levering !!
Vildt hurtig levering - nåede næsten ikke at hoppe fra deres side efter bestillingen, før de havde ekspederet ordren og sendt trackingnummer. Fedt ;0)
Hurtig levering til den rigtige pris
Mange tak for din venlige anmeldelse.
Du burde meget gerne have modtaget et pakke nummer automatisk sammen med en faktura da vi sendte pakken.5Stjerner
Skuffende
Det er ikke tilfredsstillende når jeg bestiller et originalt batteri til en højere pris og der så kommer et uoriginalt, som jeg lige så godt kunne købe et andet sted til den halve pris.

supert
Det var hurtig service. Pakken kom meget hurtigt og den var tilfredsstillinde. Der kan vi godt handle igen.
Stille og roligt, godt
den telefon jeg bestilte kom dagen efter, det er iorden.
Leveringen gik rigtig hurtig.
Vare som lovet, og leveringen gik super hurtigt! :)
Ærlig og reel behandling da jeg trak ordren
Bestilte varen - men opdager lidt senere at den kan være parallelimporteret. En mail afsendes at jeg ikke ønskede varen hvis den er parallelimporteret. Et venligt opkald fra Telecomshop til mig med sobber forklaring på hvad jeg købte og ville få - helt fair og reelt, da jeg forsat ønskede at trække orderen - var Telecomshop igen helt fair og reel - ingen problem, de annulerede orderen uden bemærkninger.
Alt er som det skal være! :-) Dog var ...
Alt er som det skal være! :-) Dog var leveringstiden længere end det der står på hjemmesiden.
Hurtig og nem betjening
Pakken blev endda sendt direkte hjem på privat adressen, selvom der var valgt GLS med afhentning.
Meget fin service og hurtig levering!!
Skuffende
Ved bestilling var det godt. hurtig levering og ingen problemer.
Så snart noget er galt, er der ingen service. Vi havde en telefon hvor signalet hele tiden forsvandt. telefonen blev sendt til reperation og der gik ca 4 uger uden vi hørte noget. Efter 4 uger ringede vi for at høre hvordan det gik, og fik da afvide at ham der havde sagen var på ferie, så hvis vi villle noget, måtte vi ringe igen ugen efter. en uge senere ringede vi, og fik afvide at de havde ringet til os én gang uden held (vi har aldrig modtaget noget opkald). Telefonen var tilsyneladende færdig, og vi måtte bede om at få den sendt til samme adresse som ved køb.
Da vi modtog telefonen virkede den stadig ikke. Vi ringede ind, og fik besked på at de havde tjekket den, og ikke fundet nogen fejl. Af den grund ville de ikke se mere på telefonen.
Da vi modtager denne besked, er telefonen ca 3 måneder gamel - og ubrugelig!
Absolut ikke tilfredsstillende!

Odpowiedź od Telecomshop
God service og hurtig levering
Ingen problemer - telefonen kom hurtigt efter jeg havde bestilt den!