Da jeg fik tøjdamperen fungerede det rigtig fint, men lige som reklamationsretten udløb, stoppede den med at virke. Det kan på ingen tænkelig måde være slid fra min side, da jeg ikke har brugt den sær... Zobacz więcej
Tefal snack jern, er ikke penge værd. Fedt, dej løber for let under pladerne. Burde bla stå ikke keto egnet, fedtet fra osten fik olien til at brænde ved varme elementet. Eneste positive er at det... Zobacz więcej
1 x gebraucht ist der Boden nach innen krum, kalt knap 1mm, warm 2,5 cm und Tefal -Groupe in Ballerup DK will dieses nicht anerkennen , obwohl Imerco Kolding dieses anerkennt und das Aufwärmen der... Zobacz więcej
Efter ca 3 år knækker kniven i vores actifry som kun bliver brugt en gang imellem så det kan bare ikke passe. Skriver til Tefal men ak nej, de nedværdiger sig da ikke til at kommunikere med deres ku... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Tefal er førende indenfor belagt køkkentøj og små el-apparater. Tefal udvikler innovative produkter af højeste kvalitet og flot design.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Dårlig service
Jeg har købt en vægt af glas som sprækkede mens den stor i en hjørne. Klagen er afvist med begrundelsen at den "må have fået et slag" tidligere...det er godt nok dårlig kundeservice...aldrig mere TEFAL produkter!!