Jeg købte nogle superflotte og lækre håndklæder. God kvalitet og i øvrigt super hurtig levering med postnord. Jeg vil helt sikkert handle her igen.
God kundeservice og kvalitet på håndklæderne. Jeg lavede en bestilling tidlig på dagen, og så fandt jeg ud af at jeg ville købe nogle flere håndklæder som gaver til familien, så jeg lavede endn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service! Jeg bestiller varer 3.4.25 med et lille håb om at gaven der skal gives 4.1.25 når frem-helt overraskende lander pakken til den ønskede tid. Bedst af alt, produkterne er fantastiske... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Os med alle hamam håndklæderne Altid et kæmpe udvalg af alle de smukke autentiske, håndvævede hamam håndklæder fra Tyrkiet. Direkte fra væven til din postkasse, uden fordyrende mellemled. Vi glæder os til at pakke din ordre.
Dania
- hamam.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Super flotte og lækre håndklæder
God kundeservice og kvalitet
God kundeservice og kvalitet på håndklæderne.
Jeg lavede en bestilling tidlig på dagen, og så fandt jeg ud af at jeg ville købe nogle flere håndklæder som gaver til familien, så jeg lavede endnu en bestilling. Jeg skrev en mail ind til deres kundeservice for at høre om det var mulig at sende de to ordrerne sammen for at få refunderet fragtomkostningerne fra en af bestillingerne.
Pakkerne blev sendt inden kundeservice fik set min mail, men de endte stadig op med at refundere den ene fragtomkostning :)
Meget god oplevelse, og rigtig gode håndklæder :)

Fint produkt
Fint produkt, hurtig levering og rigtig god håndtering af et problem der opstod.

Odpowiedź od Hamam
Hold nu op en hurtig levering
Hold nu op en hurtig levering. Tak for det🙏
5 styk håndklæder snart klar til mig og familien. God kvalitet og farver svarer til fotos.
Oplevelse med returproces og kundeservice
Jeg har for nyligt købt fire lækre badehåndklæder og besluttede mig kort efter for at bestille to mere i en anden farve. Desværre svarede farverne ikke til dem, der var vist på hjemmesiden, og jeg valgte derfor at returnere dem. Ved en fejl kom jeg dog til at vælge levering til en pakkeshop i stedet for direkte til adressen.
Jeg kontaktede straks kundeservice for at gøre opmærksom på fejlen og forhøre mig om muligheden for at hente pakken i pakkeshoppen alligevel.
Det første svar fra kundeservicemedarbejderen var, at de “ikke hører til i Jægerspris”, hvilket ikke stemte overens med pakkens placering – derfor sendte jeg et screenshot som dokumentation. Derefter fik jeg besked om, at kundeservice sidder på en anden adresse, og at hvis jeg havde “læst konceptet korrekt”, ville jeg forstå det bedre.
Jeg er helt indforstået med, at fejlen i valget af leveringstype er min egen. Men jeg må ærligt sige, at jeg ikke følte mig mødt med forståelse eller imødekommenhed. Tonen i kommunikationen oplevede jeg som unødvendigt skarp og lettere nedladende, hvilket ikke stemmer overens med den kundeservice, jeg havde forventet.
Som situationen er nu, må jeg desværre blot afvente, at PostNord returnerer pakken til mig, så jeg kan sende den korrekt retur – hvilket forlænger hele processen unødigt.

Odpowiedź od Hamam
Bliver nød til at rose Jonas fra…
Bliver nød til at rose Jonas fra kundeservice. 🤩
Som har været virkelig hjælpsom. ☺️
Da jeg har kæmpet med PostNord i 14 dage om at få dem til at finde min pakke, kontakter jeg Jonas og han vælger at sende en ny pakke til mig.
Tusind tak for god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Hamam
Fantastisk kvalitet og flotte…
Fantastisk kvalitet og flotte håndklæder. Ankom hurtigt efter 1 dag og uden problemer.

Odpowiedź od Hamam
Jeg har netop købt nogle forskellige…
Jeg har netop købt nogle forskellige håndklæder og de er bare så smukke og virkelig lette og bløde. Super hurtig levering og efter at have informeret om en fejl i det ene håndklæde, blev der hurtigt taget hånd om det fra leverandøren, og de sendte straks et nyt. Da jeg så ydermere ikke nåede at henføre det nye håndklæde i pakkeshop, pgra ferie, så sendte de det igen. Virkelig flot service og hurtig svar på mail. Stor ros herfra. Håndklæderne skal vaskes et par gange før de suger ordentligt men de er så skønne at have med på strand.

Odpowiedź od Hamam
I Never Got the orden.their do not…
I Never Got the orden.their do not work….fik aldrig min ordre, og deres telefonnummer virker ikke…..fake …scam…

Hurtig og god service
Hurtig og god service. Selv om postnord laver misinformation, informere om jeg kan hente min pakke 2 timer fra min bopæl. Kan ikke få respons fra postnord, men hos hamam, svarer de hurtigt og giver mig info om fejlen. Tak for god service og pakken var en gave til en meget glad fødselar.
Det hele fungerede perfekt vedr
Det hele fungerede perfekt vedr. min bestilling.
Velfungerende hj.side - hurtig ekspedition/levering og varerne levede helt op til mine forventninger.
Derfor alle 5 stjerner herfra.
Gode produkter og hurtig levering
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.