Taxicentrale-schiphol.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

‘S nachts laten ophalen via Schiphol was een goede ervaring. Vooraf reserveren en via het vluchtnummer houden ze zelf de vluchtstatus bij, zodat ze je keurig op tijd ophalen als je met je koffers naar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zowel de heen als terugreis zijn prima verlopen. Duidelijke afspraken, er wordt ook gebeld om eea te verifiëren en de taxi stond mooi op tijd te wachten om ons thuis op te halen en ook werd ik snel na... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij hadden veel bagage, dus een busje werd gebruikt voor deze rit. Super netjes, veel plek. Er was goede communicatie met het bedrijf en ook de taxi chauffeur zelf. Ondanks dat wij de taxi niet meteen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had nog nooit een taxi geboekt maar wij kwamen om 00:45 van vakantie terug op Schiphol en het ov naar huis rijdt dan niet meer dus ik heb vooraf een taxi geboekt. Ik was een beetje zenuwachtig of d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Taksówki
  2. Przewozy autobusowe i autokarowe
  3. Przewóz osób minibusem
  4. Usługa transportowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en brengen iedere dag honderden tevreden passagiers veilig en goedkoop van en naar het vliegveld. Wij hebben onze taxichauffeurs in vaste dienst en onze taxi’s rijden door het hele land, zo zorgen wij ervoo...

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 400

Napisz recenzję

Zeer efficiënt

Taxi zelfs iets voor de afgesproken tijd aanwezig. Van tevoren ben ik ook nog gebeld en via WhatsApp gecheckt of alle gegevens juist waren. Super aardige chauffeur. Top!

21 kwietnia 2026

Goede ervaring

Duidelijke communicatie, vlak voor de reis nogmaals 2 x benaderd via telefoon en app om alles kort te sluiten Chauffeur was perfect op tijd en heeft ons op tijd bij Schiphol afgezet
Wij waren met 6 personen met ruimbagage en werden vervoerd in een zeer comfortabel busje

19 kwietnia 2026

Hele fijne ervaring

Precies na aankomst op Schiphol contact met me opgenomen over de chauffeur. Helaas door (voor mij onbekende) redenen kon die chauffeur niet komen en kwam er iemand anders. Dit was een zeer aardige meneer die uitstekende service heeft verleend.

17 kwietnia 2026

Prima chauffeur

Prima chauffeur, op tijd, communiceert snel en goed via whatsapp over het ophalen vanaf Schiphol

17 kwietnia 2026

Perfect verlopen

Perfect verlopen. ‘s middags rond 16:30 geboekt voor een taxi om middernacht. Na landen ben ik gebeld door de chauffeur met de informatie waar ik hem kan vinden. Gevolgd door een sms met kenteken en kleur/merk auto.
Daarna veilig en snel naar Meppel gebracht

14 kwietnia 2026

Goede ervaring

Mooi optijd kreeg al bericht op het moment ik aan kwam waar en wanneer de taxi klaar stond. Kon zo instappen en weg rijden. Nette chauffeur wist waar die heen ging netjes voor de deur afgezet.

13 kwietnia 2026

super service

super service. goed bereikbaar, op tijd en nauwkeurig. vriendelijke chauffeur. Ik ben mijn telefoon kwijt geraakt op schiphol en kon de chauffeur dus niet bellen, maar via de centrale van taxicentrale schiphol werden we heel vlot verder geholpen. Heel fijn!

11 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Dit doen we voortaan altijd!

Ik ben zeer te spreken over deze service. Hele prettige ervaring en fijne chauffeur, behulpzaam, vriendelijk en hij heeft ons veilig thuis gebracht.

Daarnaast vind ik het heel prettig dat je direct na het maken van je boeking via de bedrijfswhatsapp benaderd wordt en hierin je boeking overzicht kan zien en eventuele wijzigingen kan doorvoeren. Je wordt tegen de tijd van je boeking door een ander nummer benaderd, dit is de individuele taxi die jou ophaalt.

Nogmaals met speciale dank aan onze chauffeur vannacht! 10/10 ervaring!

11 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

MEEST ONBETROUWBARE ORGANISATIE

Ik heb keurig 4 weken voor vertrek geboekt. Zelfs de dag voor vertrek nog contact gehad. We wonen in Drenthe, dat is 2.5 uur rijden naar Schiphol. We zouden om 12 uur opgehaald worden. Geen taxi. Ik bellen met het bedrijf. De vrouw die ik aan de telefoon kreeg zei dat ze de chauffeur zou proberen te bellen. Ze kwam terug met de boodschap dat hij zijn telefoon uit had staan. Ze zei meteen dat ze onze rit wel kon annuleren. Ik zei dat wij enorm gedupeerd zijn als we niet op tijd worden opgehaald. ( reis naar Zuid Afrika ) Ik vroeg of ze de chauffeur nog een keer wilde bellen. Ze zei dat dat geen zin had. Ik raakte in paniek, hoe moeten wij nu op tijd op Schiphol komen. Ze zei dat ik ook wel eerder had kunnen bellen om te vragen of hij onderweg is. Ze legde dus de verantwoordelijkheid bij mij! Ze zei dat ze de reis kan annuleren en meer niet. Toen ik zei dat dit schandalig is om klanten zo te behandelen verbrak ze de verbinding. 5 minuten later zag ik een mail dat onze taxirit geannuleerd is. Geen excuses en ook niet wanneer ik mijn geld terugkrijg. En of ik het terugkrijg.
We hebben flink in de buidel moeten tasten om alsnog een uur voor vertrek op Schiphol te komen. Ik kan niet genoeg zeggen: die geen zaken net deze organisatie!

7 kwietnia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej