Zobacz, co mówią recenzenci
Prima ervaring met Schiphol Taxi! Ik werd direct gebeld nadat ik was geland, met de mededeling dat de taxi klaar zou staan zodra ik mijn bagage had. Nadat ik mijn koffers had opgehaald, werd ik binnen... Zobacz więcej
Voor ons de 1ste x, dat wij gebruik maken van wegbrengen/halen. Echter, dit jaar scheelde de prijs in het voordeel tov lang parkeren. Ietwat huiverig of de chauffeur wel komt, op tijd is etc. Nergens... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Erg fijn om midden in de nacht…
Erg fijn om midden in de nacht opgehaald te worden. Chauffeur rijd rustig. Fijne rit!
Ook bij vertraging kun je rekenen op goede service
Heenrit keurig op tijd en rustige chauffeur. Terugreis hadden we vertraging en oponthoud doordat de bagage lang op zich liet wachten . Goed contact met chauffeur die ons gerust stelde en zei dat hij zou blijven wachten en dat duurde ruim een uur langer dan verwacht. Hij stond gewoon op de afgesproken plek en dat midden in de nacht inmiddels al 3 uur. Respect voor deze zeer vriendelijke chauffeur.
Onwijs goede service nette taxi en zeer…
Onwijs goede service nette taxi en zeer vriendelijke chauffeur! Rondom een aanrader! Met vriendelijke groet Ricardo Westhoven
Chauffeur belde zelfs een halfuur voor…
Chauffeur belde zelfs een halfuur voor tijd om te checken of we wel wakker waren voor onze nachtvlucht. Fijne chauffeur, voor tijd aanwezig… top!
Prima ervaring
Prima ervaring! Werden een kwartier van te voren gebeld dat de chauffeur onderweg was. En met de exacte aankomsttijd. Vriendelijk. Betrouwbaar en we zaten met een veilig gevoel bij hem in de auto. Ook met de centraliste in aanloop naar de rit een fijn en klantvriendelijk contact gehad.
Bij landen op schiphol direct contact…
Bij landen op schiphol direct contact en na de koffers van de band ook direct vertrek naar huis met de taxi.
Prima service
Ook de terugweg was weer prima geregeld! Vanaf moment van landen contact met de chauffeur. Heldere en duidelijke communicatie. Netjes opgehaald en veilig thuisgebracht.
Keurig op tijd
Keurig op tijd! Vriendelijke professionele chauffeur.
De ervaring met beide chauffeurs voor…
De ervaring met beide chauffeurs voor zowel ophalen als brengen wat uitermate goed. Keurig op tijd en erg behulpzaam. Echt complimenten voor het geheel. Werden nog netjes gebeld van te voren over de komende rit. Dus ja valt verder niets op aan te merken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, top 👍
Top bij zowel brengen als ophalen 2…
Top bij zowel brengen als ophalen 2 supertoffe chauffeurs netjes en optijd!
Volgend jaar weer boeken!
Zeer tevreden over Schiphol Taxi!
Zeer tevreden over Schiphol Taxi!
De rit is uitstekend verlopen. De taxi was netjes en comfortabel, de chauffeur was vriendelijk en professioneel en alles ging precies volgens afspraak. We werden op tijd opgehaald, ook bij het retour rit netjes op tijd opgehaald en weer thuis gebracht.
Kortom: een betrouwbare en prettige service. Zeker een aanrader en bij een volgende rit zullen we hier zeker weer gebruik van maken!
Wederom gebruik gemaakt van Schiphol…
Wederom gebruik gemaakt van Schiphol taxi en weer een uiterst vriendelijke betrouwbare chauffeur, fijn thuiskomen zo na een lange reisdag.
Geen klachten, goed geregeld!
Geen klachten, alles goed geregeld. Prima op tijd. Vriendelijke chauffeur. Prettige rit. Boeking correct.
Een beleefde en zorgvuldige chauffer!
Prima rit
Prima rit. We moesten een tijd op de koffers wachten en telkens contact gehad met de chauffeur. Was geen enkel probleem, hij stond ons op te wachten toen we naar buiten kwamen. Dit doen we zeker volgend jaar weer.
Super service en wat een fijne taxichauffeur
Wat een super service. We kwamen vannacht met 1 uur vertraging aan op Schiphol maar moesten 2 uur op de koffers wachten door de vakantiedrukte en een piek aan vluchten.
1e chauffeur haakte na 1,5 uur terecht af. 2e chauffeur moest 0,5 uur wachten en miste daarmee een terugrit. Wat een enorm gezellige en plezierige taxichauffeur was dit. 😊
We boeken altijd via Schiphol Taxi en zijn heel erg tevreden! Geen gedoe met auto parkeren en halen en slepen met bagage. Je wordt netjes thuis voor de deur afgezet en ze laden je spullen in en uit. Super service. Respect voor de chauffeurs die ‘s-nachts voor je rijden. ✊
Boeken en wijzigen gaat allemaal gemakkelijk en de service is perfect!
Vriendelijk, betrouwbaar
Hele vriendelijke chauffeur die ondanks onze vertraging alle rust behield het ons makkelijker maakte door dichterbij te parkeren. Betrouwbaar en veilige rit. Hele fijne ervaring!
Echt een hele fijne ervaring
Echt een hele fijne ervaring, de chauffeur was precies op tijd, reed vlot maar veilig en was heel vriendelijk.
Doświadczenie Trustpilot