Schiphol Taxi Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heenrit keurig op tijd en rustige chauffeur. Terugreis hadden we vertraging en oponthoud doordat de bagage lang op zich liet wachten . Goed contact met chauffeur die ons gerust stelde en zei dat hij z... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De ervaring met beide chauffeurs voor zowel ophalen als brengen wat uitermate goed. Keurig op tijd en erg behulpzaam. Echt complimenten voor het geheel. Werden nog netjes gebeld van te voren over de k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prima ervaring met Schiphol Taxi! Ik werd direct gebeld nadat ik was geland, met de mededeling dat de taxi klaar zou staan zodra ik mijn bagage had. Nadat ik mijn koffers had opgehaald, werd ik binnen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor ons de 1ste x, dat wij gebruik maken van wegbrengen/halen. Echter, dit jaar scheelde de prijs in het voordeel tov lang parkeren. Ietwat huiverig of de chauffeur wel komt, op tijd is etc. Nergens... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 133

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Uitstekend en goed op tijd!

Wij hadden schiphol-taxi voor de heen- en terugreis en onze ervaring is uitstekend! Goed op de hoogte gehouden, vriendelijke en goede chauffeurs en qua prijs ook zeker niet verkeerd! Volgende keer wordt het zeker weer schiphol-taxi voor ons!

20 maja 2026

Prima service

Prima service. Rit van het Noorden naar Schiphol. Ik werd dag van tevoren gebeld voor check van gegevens. Chauffeur was iets te laat (door wegopstoppingen) maar hield ons keurig op de hoogte. Dus geen enkel probleem. Ik zal dit zeker opnieuw doen en kan het van harte aanraden.

14 maja 2026

Goede service en vriendelijk

Goede service. Dag voor de afspraak werden wij gebeld door het klantcontactcentrum om eea te verifiëren. Na de landing belde de chauffeuse om aan te geven waar zij op ons zou wachten. Chauffeuse was erg behulpzaam en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

10 maja 2026

Fijne rit

Fijne rit. We konden toch nog zonder bij te betalen met een extra passagier (veel tassen mee na de reis).
Zeer kordaat en vriendelijk. Aanrader!

10 maja 2026

Fijne chauffeur!

Fijne chauffeur!
Stond klaar toen wij van schiphol afkwamen. Kwamen rond 1 uur aan (woensdag 6 mei). Bagage had wat vertraging waardoor wij wat later waren. Goede service.
Was een goede vlotte rit. Voor herhaling vatbaar!

5 maja 2026
Oceniono na 3 z 5

's nachts 18 minuten wachten op schiphol...

Heenweg 10 minuutjes te laat maar daar hadden we rekening mee gehouden (was ook duidelijk file op A4). En hele vriendelijke chauffeur.
Terugweg om 2 uur 's nachts op Schiphol 18 minuten buiten staan wachten. Vind ik te lang om die tijd. Is te voorkomen.

2 maja 2026

Prima geregeld allemaal.

Na het vastleggen van de taxirit Schiphol - Amstelveen is alles perfect gegaan, werd duidelijk gecommuniceerd met ons waar de taxi stond, en alles klopte, zeer vriendelijke taxichauffeur, Schiphol Taxi bedankt weer voor de goede service.

29 kwietnia 2026

Leuke chauffeur

Leuke chauffeur, mooi op tijd en een snelle route naar binnen.
Mooie start van een paar dagen weg.

27 kwietnia 2026

Goede ervaring

Goede ervaring. Mooi op tijd, goed gereden, nette auto. En mooi van tevoren (een paar dagen) met Schiphol Taxi de reis doorgenomen voor een soepele transfer. :)

16 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

very good service, from booking to end of trip

The support team were very helpful in ensuring that my reservation had the correct information, they reached out and were flexible on the means of communication (email vs phone call).
The trip was also very good, with enough room for all passengers and luggage.

21 kwietnia 2026

Goedkoop en goed!

Ik dacht eerst dat dit een oplichting site was omdat de prijzen waren best wel laag. Maar nee, gewoon een taxi service, goedkoop, prima communicatie en bestuurder. Echt een aanrader!

11 kwietnia 2026

Goede taxi service

De taxi kwam op het tijdstip zoals voorgemeld per sms en ondanks afgesloten snelwegen tijdig afgeleverd op Schiphol. Auto netjes en chauffeur vriendelijk.
Kortom, uitstekende service.

11 kwietnia 2026

Super

Super, helemaal op tijd en erg aardig persoon. Ze belde vlak voordat ze ons kwam ophalen. Heel comfortabele auto ook.

9 kwietnia 2026

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej