Kunne desværre ikke få varen jeg havde bestilt, da der var fejl på den sidste de havde. Heldigvis kunne de huske mig, for jeg blev ringet op 1-2 uger senere, da de havde fået en vare magen til retur.... Zobacz więcej
Taskeeksperten
Sparede gud ved hvor mange timer, ved at lade knægten gå listen med skoletasker igennem og bestille den online fremfor at skulle trave flere butikker igennem indtil han fandt den han ville have.... Zobacz więcej
Taskeeksperten kan jeg varmt anbefale, varerne jeg bestilte var ordentlig pakket ind, og kom derfor helskindet til min adresse uden fejl og mangler. Allerede dagen efter min online bestilling... Zobacz więcej
Fandt en flot jeva taske på deres hjemmeside som var 150 kr billigere end andre. Fik bekræftede mail med det samme samt besked om hvornår pakken blev afsendt og hvornår jeg kunne hente den. Jeg... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Taskeeksperten har Danmarks største udvalg af skoletasker, rygsække og computertasker fra alle de kendte mærkevarer! Hos os finder du altid det bedste udvalg fra anerkendte producenter som: Eastpak - North Face - Bergans - Fjällräven - Caterpillar Haglöfs - Quiksilver - Republic - Converse - ikube Topmodel - Lego - Jeva - Ticket To Heaven - Diddl - Paul Frank - Hello Kitty - Tuoin - Horses Dreams. Tjek os! Hver eneste uge udvider vi sortimentet med mange spændende nyheder!
Skrågade 10, 9400, Nørresundby
- info@taskeeksperten.dk
- www.taskeeksperten.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Nem hurtig levering
Nemt at bestille. Fik varen to dage efter bestilling, og varen levede op til forventningen.
Nethandel i fornemste klasse!
Nemt, overskueligt og super hurtig betjening!
super tilfreds!!!!!!
Hurtigt og effektivt, ingen slinger i valsen eller lang ventetid. God information.
Helt igennem god service. Hurtig tilbagemelding - Kan kun sige at jeg vil benytte Taskeeksperten igen.
Fantastisk service :-)
Jeg har købt skoletasker af flere omgange hos Taskeeksperten.dk. Leveringerne er ankommet 1-2 dage efter bestilling. Der har også ligget en lille ekstra hilsen i pakken til det barn der har modtaget tasken. Rigtig flot og hurtig service. Jeg anbefaler jer til alle på jeres vej :)
Igen PERFEKT
Hurtig tilbagemelding, efter en tvivl om varen skulle anvendes til gave, (bestilt gaveindpakning) hvorfor den ikke kunne nå frem til den førstkommende søndag, dette var ikke tilfældet, MEN stor ros for omtanken.
super god handel
Rigtig god service
Super hurtig forsendelse, og mange penge sparet
Det kan varmt anbefales
Rigtig flot behanling
Jeg havde købt den forkerte skoletaske og straks sender de den nye inden jeg har sendt den forkerte tilbage det er den bedste servise man kan få
Inge-Lise
Fantastisk god service!
Jeg fik en utrolig god service i forbindelse med ombytning af taske.
Super handel
Bestilte en taske søndag aften og havde den tirsdag eftermiddag. En handel lige efter bogen.
Det gjorde selvfølgelig heller ikke noget, at taskeeksperten var den billigste forhandler af den Lego taske vi købte til min søn :-)
Fuldt ud tilfreds
Kan kun anbefale Taskeeksperten.dk. til alle der mangler en taske.
Gode priser - Nem bestilling - modtog dog en forkert vare, men den rigtigt blev sendt til mig næste dag. Flot taske. Datteren er super glad for den.
Handler helt sikkert der igen. ;)
Super service.
Jeg lagde min ordre ind på deres webshop og indenfor 45 min. blev jeg kontaktet pr. telefon, da varen desværre ikke var på lager alligevel, og jeg blev i stedet tilbudt en større taske til samme pris. Jeg besluttede mig dog for at vente på levering, da der kun var en uges leveringstid på den bestilte taske. Leveringstiden blev overholdt, og da tasken ville komme på tilbud den kommende weekend, havde de automatisk reduceret min pris, så jeg også fik den til tilbudsprisen. Det må man kalde service!
Meget god service, og hurtig levering
Jeg skulle bruge en skoletaske til min søn, bestilte den midt i Påsken, men fik tilbagemelding på mail, og den var fint pakket ind da den kom frem. Meget tilfreds.
jeg kan kun anbefale , at man købe sine ting hos jer.
Dejligt at man ikke skal køre efter det , at man kan får det bagt til vores by , uden man skal køre langt , at man kan sidde der hjemme og bestil det.