Staaltjes aangevraagd, snel binnen gekregen. Fijn formaat staaltjes ook. Niet te klein. Meerdere malen mail contact gehad, snelle fijne reacties. Rol besteld, en inmiddels ligt er prachtig mooi tapij... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij hebben afgelopen maandagavond online een droogloopmat Hamat Aqua luxe 591 Antraciet op maat besteld. Vandaag, woensdag 18-11, keurig thuis bezorgd zoals op de website werd beloofd. Wij zijn erg bl... Zobacz więcej
Prima website. Snel bezorgd. Na contact met klantenservice kan ik zeggen dat contact ook keurig verliep. Kwaliteit product: we hebben 3 deurmatten voor buiten besteld, waarvan 1 binnen 2 dagen verkleu... Zobacz więcej
We zochten naar een "buitentapijt". Geen groen kunstgras maar een meer neutraler grijs. We hebben dat bij Tapijt en Laminaat Direct in Wolvega gevonden. Het stuk van 3 bij 4 meter ( 4 meter breed.) we... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dé online woninginrichter voor Nederland. Gordijnen, vloeren, tapijt, kunstgras, lamellen, zonneschermen en behang. Als u bij ons niet slaagt, slaagt u nergens.
Dane kontaktowe
Carbonstraat 13, 8472 EA, Wolvega, Holandia
- 0561476553
- info@tapijtenlaminaatdirect.nl
- www.tapijtenlaminaatdirect.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfect verzorgde en snelle toelevering!
Prima ondervloering
Prima ondervloering, snel verzonden. Het enige wat jammer is, is dat je 3x een bevestigings mail krijgt van je order, maar geen mail dat het verzonden is.
Snel geleverd en een prima kwaliteit.
Klasse product!!
Klasse, kan niets anders zeggen, kwalitatief geef ik een 10. snelle service in vakantie tijd. Zelfde voor de levering.
Prima Tapijt
Prima Tapijt, super fijn voor een goeie prijs.
Snel geleverd, alleen geen bericht ontvangen wanneer het zou worden bezorgd. was gelukkig thuis, maar had liever een email of sms gehad om te informeren wanneer het kwam
Bestelling geen probleem
Bestelling geen probleem. Correct product. Levering aan huis : 10 dagen = te lang !
Eenvoudig te bestellen
Eenvoudig te bestellen. Vriendelijk hulp tijdens het bestellen.
Aflevering was een dingetje, track en trace verliep niet helemaal goed. Werd drie uur later bezorgt dan op track en tracé gepland. (zal wel een bug in track en trace hebben gezeten)
Goede service, goed bereikbaar ook en denken met je persoonlijke situatie mee. Ook goede kwaliteit vloer voor een hele scherpe prijs. Top bedrijf!
Ik ben helemaal tevreden met het…
Ik ben helemaal tevreden met het tapijt.alles ging prima
positieve ervaring met Tapijt en Laminaat Direct
Ik ben erg tevreden over het gegeven advies en de geleverde producten!
Er wordt duidelijk gecommuniceerd en afspraken worden nagekomen.
te groot
de maat was te groot alsook de dikte van het tapijt. Het hebben het zelf opgelost.
Goede klantenservice en snelle levering
Een ruim assortiment om te kiezen. Na het uit zoeken en bestellen van het tapijt werd dit zeer snel geleverd. Het geleverde tapijt is van goede kwaliteit echter bleek de kleur erg afwijkend van de getoonde foto op de website. Dit gemeld en dit werd zeer snel en netjes opgelost! Kleurstalen zijn wel aan te raden.
Doświadczenie Trustpilot