Lene Witt Tandlægeklinik har været min tandlæge igennem lang tid, og det er sådan et godt sted at komme. Alle mine allerbedste anbefalinger til Lene og hendes hold :)
Rigtig dygtig tandlæge. Meget tilfreds med alt fra tandrensning til tandudtrækning. Da jeg skal have lavet et hul, vælger jeg at få lavet en second opinion. Herefter bliver jeg ringet op af lene wit... Zobacz więcej
STOR ANBEFALING herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har lige haft den den bedste behandling, i min personlige tandlæge historie. Lene er resten af teamet gør et super professionelt stykke arbejde og så er de mega... Zobacz więcej
Føler mig altid helt tryg, og behandlingen er i top!!!! Både tandlæge og klinikassistenter er utrolig søde og imødekommende! Rigtig godt for en som mig, der før led af delvis tandlægeskræk!!! Yderst p... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Witt Tandlægeklinik er en ny klinik i store lyse lokaler i hjertet af Odense. For at tilbyde komplet behandling af basale og specielle opgaver, har vi det nyeste og bedste udstyr. Kroner og andet laboratoriearbejde bliver lavet i Danmark, så vi kan sikre kvaliteten.
Jernbanegade 4, 2, 5000, Odense C, Dania
- kontakt@tandwitt.dk
- www.tandwitt.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Glad og tilfreds
Glad og tilfreds - som altid.
Hos Witt bliver man taget godt imod og følger sig tryg gennem hele besøget.
Personalet er søde og yderst professionelle.
Jeg er altid glad for at komme på klinikken og få den bedste behandling.
Havde en helt fin behandling idag
Havde en helt fin behandling idag. Men er ny i huset og finder det lidt mærkeligt at få behandling af to som ikke præsenterede sig, så aner ikke hvem det var.
Smilende personale og god og venlig…
Smilende personale og god og venlig behandling.
Indlevende, søde og profesionelle
Indlevende, søde og profesionelle tandlæge og klinikassistenter.
Altid god service og et flot smil…
Altid god service og et flot smil bagefter
Oplevede stor imødekommenhed
Oplevede stor imødekommenhed, og fantastisk forståelse i en svær situation, god stemning
Fantastisk tandlæge
Jeg er ny klient, har kun været der 2 gange, men er rigtig glad for, at jeg valgte dem.
De er dygtige, søde og smilende, og har tid til én og ta'r hensyn til, om man har tandlægeskræk.
Jeg vil helt klart anbefale dem til andre.🙂
Alt perfekt 👍
Jeg har sagt det før, og kan kun sige det igen, jeg har ikke en finger at sætte på mine oplevelser hos Tandlæge Witt, de er alle meget venlige, hjælpsomme, og vigtigst, yderst kompetente. Tak.
Som altid
Som altid, oplevelsen af, at være i gode hænder.
Effektiv og venlig service.
Jeg har fået super god service ifm…
Jeg har fået super god service ifm skift af tandlæge. Lene er virkelig god og empatisk.
God og grundig behandling (eftersyn og…
God og grundig behandling (eftersyn og tandrensning) af deres tandplejer.
Meget rar oplevelse med velkomne folk i…
Meget rar oplevelse med velkomne folk i klinikken og god behandling i skønne omgivelser
Så fin service
Så fin service, kan få selv en med stor tandlæge skræk til at slappe af.
Kompetent og tryg behandling
Bedste tandlæge i byen. Altid kompetent, professionel og tryg behandling.
Fin oplevelse med tandeftersyn
Akutbesøg
Måtte i dag meget akut til tandlægen.
Trods travlhed i klinikken kom jeg hurtigt til og blev taget godt hånd om . Meget professionelt og supervenlige som altid.
Jeg oplever altid professionel og god…
Jeg oplever altid professionel og god behandling, og jeg glæder mig næsten hver gang det er tid til et tandlæge tjek, fordi oplevelsen er så behagelig.
Den bedste tandlægeoplevelse nogensinde
Helt igennem en god oplevelse med en yderst kompetent tandlæge i dejlige rolige omgivelser. Den mest nænsomme tandrensning jeg nogensinde har oplevet. Smilende venligt personale. Jeg kan varmt anbefale Lene witts tandlægeklinik.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.