Jeg er glade for tandlægerne centrum, har haft jer i et 1,5 år tid vil jeg gætte og de gange jeg har haft brug for jer er jeg blevet set og hørt og i har løst mine udfordringer. Tak for jer det betyde... Zobacz więcej
Jeg var ny patient og måske lidt nervøs for både prisen og det kosmetiske resultat. Begge mine forældre er tandlæger, så har nok en stor kritiker i maven. Modtagelsen var virkelig rar og klinikken... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi fik laset vores drengs tunge- og læbebånd for et par måneder siden, da han var 5uger. Vi blev mødt af et super kompetent personale, som efterfølgende tog sig rigtig god tid til os. Efterfølgende... Zobacz więcej
Jeg vil fraråde alle at benytte denne tandlæge. Jeg var forbi dem, og fik en pris på at få lavet noget hos dem, da jeg så kom og fik det udført, og skulle betale var prisen over 50% dyrere end den opr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Hos os møder du engagerede tandlæger, der brænder for faget og hele tiden holder sig opdateret med den nyeste viden og det mest moderne udstyr. Vi deltager løbende i efteruddannelseskurser både i Danmark og i udlandet, så vi altid kan tilbyde vores patienter de nyeste og mest skånsomme behandlingsmetoder. Denne faglige interesse og dedikation mærkes tydeligt i den enkelte behandling – til gavn for dig som patient.
Havneparken 2A, 7100, Vejle, Dania
- 75 82 10 90
- centrum@tandlaege.info
- www.tandlaege.info
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Fantastisk service og engagement
Ane har været helt fantastisk, gennem hele mit invisalign forløb. Kan klart anbefales og resultatet er helt klart pengene værd.
Rigtig god og kvalificeret behandling
Rigtig god og kvalificeret behandling. Man har fornemmelsen af at de er opdateret med nyeste forskning og så er de gode til at få en til at blive tryg.
Dog har jeg en enkelt gang prøvet at få en lang "snak" om fordelene ved elektriske tandbørste imens jeg sad i stolen og fik ordnet tænder. Og det uden at jeg havde et problem med mine tænder. Til sidst sluttede hun af med at fortælle at jeg så kunne købe en el-tandbørste af dem til 1700kr. Det syntes jeg var meget uprofessionelt. det havde været noget andet hvis jeg på en eller anden måde havde haft et valg om jeg ville udsættes for reklame, men det har man bare ikke, når man ligger der med åben mund.
Høj service og kvaltet
Meget venlige og smilende, modtagelse både ved receptionen og ved tandlægen, god til at forklare hvad der skal ske, spørger bagefter om man er tilfreds og ok. Meget høj Service niveau og kvalitet.
God service og fair priser 🙂
God, professionel og venlig service.
Intet mindre end en god oplevelse med dem :-)
- kan klart anbefales.
Virkelig en god service og venlig personer
De er meget venlige,og har god tid til at forklar, hvad man kan forvente af forløbet/behandeling
Altid glad og personlig god betjening
Får en sms 1 gang om året til årlig tjek. Nemt at komme til hved akut problemer. De er venlige og gode til at huske deres kunder. Altid smilende og professionelle.
En tandlægeklinik med tryghed
Skøn tandlæge med masser af smil,forståelse og ikke mindst god behandling af tænder og patienter.
Dejlig service. Havde min søn med og Jane gav sig tid til at kigge på hans tænder fordi han gerne ville. Dejligt der blev taget hensyn til ham også
Høj faglighed og god service
Jeg føler mig godt behandlet, og al personale virker faglig kompetente og engagerede.
Jeg oplever fin kvalitet i arbejdet og bliver medinddraget og hørt i alle beslutninger.
Meget kompetent og venlige medarbejdere
Er flyttet til Vejle og skulle derfor vælge ny tandlæge. Meget fin oplevelse fra smilende receptionsmedarbejder til behandling. God til at oplyse priser. En positiv oplevelse.
Super dygtige
De er super dygtige ,og man får en behagelig behandling hver gang.
Altid super service
Det er altid en fornøjelse, at komme i klinikken med venligt personale og ikke mindst et højt fagligt niveau. Jeg giver mine bedste anbefalinger af Alex, Ane og deres team af medarbejdere.

Dygtige
Rigtig søde, dygtige og omsorgsfulde. Rigtig godt til folk med tandlægeskræk, som jeg selv lider af.