Hold jer langt væk fra denne klinik!
Min oplevelse med denne tandlæge var så dårlig, at jeg stadig bliver frustreret, når jeg tænker tilbage på den.
20.000 kr. ind på kontoen – og så begynder kampen for at få sine egne penge tilbage.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det.
Jeg var patient hos i denne klinik i Vissebjerg ( Søren Løntoft ) for nogle år siden. Jeg indbetalte 20.000 kr. i forudbetaling til planlagte tandbehandlinger. Da jeg senere valgte at stoppe behandlingen på grund af min utilfredshed, forventede jeg naturligvis at få de penge tilbage, som ikke var blevet brugt til behandling.
Men nej – sådan fungerede det åbenbart ikke.
Det blev i stedet starten på en lang og frustrerende kamp for at få mine egne penge tilbage. Jeg måtte søge hjælp for at få sagen håndteret, og resultatet blev, at jeg kun fik halvdelen af beløbet tilbage.
Den resterende halvdel blev tilbageholdt, og jeg fik efter min oplevelse ingen realistisk dokumentation for, hvad pengene konkret dækkede.
20.000 kr. betalt på forhånd – og pludselig er det patienten, der skal kæmpe for at få sine egne penge tilbage. En interessant forretningsmodel, hvis man spørger mig.
Min oplevelse af ejeren, Søren, var desværre meget negativ. Jeg oplevede ham som arrogant, ubehagelig og uprofessionel, og jeg følte mig ikke tryg som patient.
Og så er der Trustpilot. Når klinikkens ejer selv skriver rosende om og anbefaler sin egen klinik, synes jeg, at man som potentiel patient bør være ekstra kritisk, når man læser anmeldelserne.
Jeg skriver dette, fordi jeg selv ville ønske, at jeg havde kendt til sådanne ting, før jeg valgte klinikken.
Jeg ville aldrig gå tilbage.
Hvis du overvejer denne klinik, så gør dig selv en tjeneste: Undersøg alt grundigt, få alle priser og aftaler på skrift, og tænk dig meget grundigt om, før du betaler et større beløb på forhånd.
Min oplevelse var ganske enkelt: Dyr, frustrerende og meget langt fra den tryghed og professionalisme, man bør kunne forvente hos en tandlæge.